Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Tutustu laajaan valikoimaamme joululahjoja äidille ja yllätä hänet jouluaamuna ihanalla henkilökohtaisella lahjalla. Tutustu yksilölliseen valikoimaamme aina persoonallisista helyistä keittiötarvikkeisiin ja vaatteista ruokiin ja juomiin.

157 Lahjat

Olet nähnyt 48 / 157 lahjaa

Parhaat joululahjat äidille

Joulu, ilon ja antamisen aika, on aivan nurkan takana. Se on täydellinen hetki osoittaa arvostusta elämänne erityiselle naiselle: äidillenne! Mutta mikä on paras joululahja äidille, naiselle, joka antoi sinulle kaiken? Otetaan selvää!

10 trendikästä joululahjaa äidille vuonna 2024

Tee tänä vuonna joulusta unohtumaton näillä trendilahjoilla, joita jokainen äiti rakastaa. Käsin poimittu valikoimamme kattaa kaikki makutottumukset ja kiinnostuksen kohteet kodikkaista kodin tarvikkeista persoonallisiin aarteisiin, joten löydät aina täydelliset lahjat äidille jouluksi. Tutustu 10 trendikkääseen joululahjaideaan:

 1. Henkilökohtaiset korut: Näytä rakkautesi äidille korulla, johon on kaiverrettu erityinen viesti. Se ei ole vain tyylikäs lahjavalinta, vaan jatkuva muistutus sydämellisistä tunteistasi.
 2. Wellness-lahjasetti: Ylellinen wellness-lahjasetti: Anna äidin vaipua rentoutumisen maailmaan. Tässä lahjapakkauksessa on muun muassa saippuoita ja suihkuvaahtoa. Täydellinen pakopaikka kiireestä ja hälinästä.
 3. Mittatilaustyönä tehty perhepotretti: Räätälöidyn perhepotretin avulla saat kyyneleet silmiin. Se ei ole vain tunteellinen lahja, vaan ajaton muisto, jota hän vaalii ikuisesti. Mikset voisi olla luova? Tulosta valokuva kankaalle, puulle, lasille - valinta on sinun!
 4. Jouluisia helyjä: Tuo joulumieli kotiin joulupallosarjalla. Ne ovat enemmän kuin tavalliset koristeet.
 5. Kaiverrettu nahkainen toalettilaukku: Kaiverrettu nahkainen toalettilaukku: Tässä kaiverretussa nahkaisessa toalettilaukussa tyylikkyys ja käytännöllisyys kohtaavat. Se on tyylikäs ja tyylikäs lahja äidille, joka rakastaa matkustaa tyylillä.
 6. Nallekassi: Nallekassi, johon on kirjailtu äidin nimi.
 7. Henkilökohtainen reseptikirja: Anna hänen luoda oma henkilökohtainen keittokirja, joka on täynnä hänen suosikkireseptejään.
 8. Pullo viinaa tai viiniä: Nosta malja äidille pullolla hänen lempiviinaansa tai -viinaansa. Se on lahja, joka tekee hänen joulustaan varmasti iloisen ja kirkkaan!
 9. Henkilökohtainen vuosikalenteri: Auta äitiä suunnittelemaan tulevaisuutta henkilökohtaisen vuosikalenterin avulla. Se muistuttaa siitä, että jokainen päivä on erityinen tilaisuus, kun hän on paikalla.
 10. Henkilökohtainen valokuva-albumi: Kävele muistoissa henkilökohtaisen valokuva-albumin avulla. Se on lahja, jonka avulla voit kelata aikaa taaksepäin ja kokea arvokkaimmat hetket yhä uudelleen.

Joululahjoja äidille tyttäreltä

Tyttärenä ymmärrät äitiäsi ainutlaatuisella ja erityisellä tavalla. Hän on aina tukenasi, eikä ole parempaa aikaa osoittaa hänelle rakkautta kuin joulu. Joitakin upeita joululahjaideoita äidille ovat:

 • Äidin ja tyttären rannerenkaiden sarja
 • Rasia sydämenmuotoisia suklaita
 • Lämmin, kodikas, yksilöllinen fleecehuopa
 • Henkilökohtainen tarjotin
 • Sydämenmuotoinen kello, jossa on kuva teistä molemmista.

Henkilökohtaiset joululahjat äidille: näin teet lahjastasi ainutlaatuisen

Henkilökohtaisen lahjan saamisessa on jotain uskomattoman erityistä, erityisesti äideille. Miten voimme siis varmistaa, että henkilökohtaiset joululahjat äidille osuvat oikeaan? Tärkeintä on valita jotain, joka kuvastaa hänen persoonallisuuttaan ja kiinnostuksen kohteitaan. Henkilökohtainen ote ei tietenkään ole koskaan pahitteeksi.

Mitä hankkia äidille joululahjaksi?

Jos hänen perheensä on hänelle kaikki kaikessa, yllätä hänet lahjalla, joka korostaa perhesiteitä. Valitse painettu juliste, jossa on perhekuva, tai luova kuvapalapeli.

Jos äitisi rakastaa ruoanlaittoa, harkitse hänen nimellään varustettua esiliinaa tai ainutlaatuista keittiötarviketta. Henkilökohtainen esiliina ei ole vain käytännöllinen, vaan se tuo myös ripauksen rakkautta ja huolenpitoa hänen ruoanlaittorutiineihinsa.

Jos hän pitää koruista, tarjoamme laajan valikoiman kaulakoruja ja rannekoruja. Ja mikä parasta? _Kaikki on yksilöllisesti tehty!_Jokainen koru, joka on vain hänelle, saa hänet tuntemaan olonsa aivan erityiseksi.

Hieman ajatusta ja vaivaa käyttämällä henkilökohtainen joululahja äidille ei ole vain ainutlaatuinen, vaan myös uskomattoman sydämellinen ja ikimuistoinen.

Kaikki lahjamme äidille voidaan räätälöidä valokuvalla, nimellä ja/tai tekstillä.

Mitkä ovat budjettiystävällisiä joululahjavaihtoehtoja äideille?

Sinun ei tarvitse tuhlata omaisuutta yllättääksesi äitisi jouluna. Jos rahat ovat vähän tiukassa, ei hätää! Tarjolla on paljon halpoja joululahjoja äidille . Joitakin pieniä lahjaideoita? Henkilökohtaisten magneettien sarja jääkaappiin; kaiverrettu lasimuki hänen nimellään; valokuvataiteellinen seinätaulu; tai toivota hänelle hyvää joulun aikaa puukortilla.

Mitkä ovat joululahjoja tuoreelle äidille?

Joulu on erityistä aikaa uusille äideille! He ovat juuri toivottaneet vauvan tervetulleeksi maailmaan tai odottavat vauvaa, ja nyt he juhlivat joulua yhdessä. Mieti, voisitko vauvan ensimmäistä joulua varten yllättää äidin söpöllä yksilöllisellä vauvan untuvapuserolla tai vauvan nimellä varustetulla asusteella. Toinen söpö lahjaidea on yksilöllinen joulupallo, jossa on vauvan kuva.

Mitkä ovat joululahjoja äidille, jolla on kaikkea?

Jos näyttää siltä, että äidilläsi on jo kaikki eikä hän tarvitse mitään muuta, sinun kannattaa silti yllättää hänet jouluaamuna. Todennäköisesti hän ei odota sinulta mitään suurta, mutta eikö ole silti mukavaa, että hän löytää jotain kuusen alta. Valitse tunnepitoinen lahja, joka saa hänet tuntemaan itsensä erityiseksi. Esimerkiksi henkilökohtainen videokorttiviesti, jolla toivotat hänelle hyvää joulua, tai henkilökohtainen valokuvakehys seinälle. Parhaat lahjat ovat niitä, jotka tulevat sydämestä.

Mitkä ovat joululahjoja äidille, joka rakastaa matkustamista?

Räätälöity reppu tai laukku on loistava lahja äidille, joka rakastaa matkustamista ympäri vuoden, olipa hän sitten yksin tai koko perheen kanssa. Täydellinen sekä matkustamiseen että asioille.

Mitkä ovat joululahjoja äidille, joka pitää kauneudesta?

Paras lahja kauneudesta pitävälle äidille on jotain, joka auttaa häntä rentoutumaan ja viettämään ansaittua omaa aikaa. Haluamme auttaa sinua löytämään ainutlaatuisimman itsehoitolahjan aina wellness-lahjapakkauksista pehmeään hamam-pyyhkeeseen ja tuoksukynttilään! Äidille, joka rakastaa myös muotia, voit valita räätälöidyn korun, kuten kaulakorun, johon on kaiverrettu hänen nimensä.

Joululahjat äitipuolimammalle

Älä unohda puoliäitiäsi joululahjoja etsiessäsi! Joululahjan valitseminen äitipuolellesi voi olla kaunis tapa vahvistaa suhdettasi häneen. Se ei ole pelkkä lahja, vaan symboli hyväksynnästä, arvostuksesta ja kiintymyksestä häntä kohtaan.Joitakin lahjaideoita? Kuivakukkakimppu ja söpö kortti, kodin tarvikkeet seinäkoristeista keittiö- ja ruokailutarvikkeisiin tai makea herkku, kuten suklaata tai makeisia.