• Jokainen lahja omalla kuvalla ja tekstillä
  • 100% tyytyväisyystakuu
  • Yli 1500 yksilöityä lahjaa!
Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.
Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.
Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.
Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.
Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.
Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.
Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.
Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.
Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.
Lahjat miehille
Mitä asiakkaamme sanovat
9.8
Katso kaikki 674 arvostelut
Heidi
jätetty 14-01-21

"Jos kaikki tuotteenne ovat yhtä laadukkaita kuin tilaamani vehnäolutlasit niin en keksi mitään parannettavaa.."

10 / 10
Anceliga
jätetty 14-01-21

"Tuotteet oli juuri sellaiset kuin pitikin. Tilaus tuli todella nopeasti. "

10 / 10
Niina
jätetty 14-01-21

"Hienoja uutuuksia ja nopea toimitus on plussaa. Kerrankin hyviä alennuksia myös. Tuo 15 % on jo hyvä .."

9 / 10
Miesten ainutlaatuiset lahjat

Lahjat miehille

Okei, olemme samaa mieltä. Upean lahjan löytäminen miehelle ei ole aina helppoa. Toisinaan tuntuu siltä, että miehet joko eivät keksi mitään mitä he haluaisivat, tai sitten he menevät ääripäästä toiseen ja keksivät ainoastaan suuria ja kalliita lahjoja, kuten Ferrari. Mitä silloin voi tehdä? Meillä on onneksi paljon loistavia lahjaideoita sekä isoille että pienemmille budjeteille. Et voi mennä vikaan, kun suunnittelet todella omaperäisen, yksilöidyn lahjan, jota hänellä ei taatusti vielä ole!

Lahja parhaalle ystävälle

Paras ystäväsi on paras ystäväsi syystä. Hän on aina paikalla sinua varten, voit soittaa hänelle vaikka keskellä yötä ja hän on aina valmis kuuntelemaan. Tällaiset ystävyyssuhteet ovat harvinaisia ja aivan valtavan arvokkaita. Ehkä haluatkin kiittää häntä siitä, että hän on juuri sellainen kuin on, tai antaa hänelle persoonallisen lahjan hänen syntymäpäivänään. Miksipä et antaisi hänelle lahjaa, josta hän taatusti pitää? Jos hän on oluen ystävä, miten olisi yksilöllinen olutlasi, johon on kaiverrettu hänen nimensä? Voit valita myös oluttuopin kaiverruksella. Vai haluaisiko hän mieluummin shottilasin, jossa komeilee hänen nimensä? Meiltä saat myös shottilasit yksilöllisellä kaiverruksella. Onko hänen lempijuomansa sittenkin viski? Tilaa hänelle siinä tapauksessa upea yksilöity viskilasi! Löydät meiltä myös yksilölliset puna- ja valkoviinilasit, kuohuviinilasit sekä gin & tonic -lasit. Valinnanvaraa riittää!

Lahja aviomiehelle tai poikaystävälle

Lahjan valitseminen poikaystävälle voi olla erittäin vaikeaa, koska haluaisit todella ilahduttaa häntä. Sen ei tarvitse olla niin vaikeaa kuin luulet, sillä lahjan yksilöinti haluamallasi kuvalla ja/tai tekstillä on helppo tapa tehdä lahjasta erityinen.
Meillä YourSurprisella on tarjolla paljon ihania lahjoja, jotka voit yksilöidä. Miten olisi hieno muki, canvas-taulu tai seinäkello? Jos poikaystäväsi on herkkusuu, hän pitäisi varmasti sydämenmuotoisesta Milka-suklaarasiasta omalla nimellään ja hienolla kuvalla. Jos hän nauttii kokkaamisesta tai on aina ensimmäisenä grillin ääressä aurinkoisena päivänä, suosittelemme nahkaista esiliinaamme, johon on kaiverrettu hänen nimensä. Jos etsit tunteisiin vetoavaa lahjaa, kokoa yksilöllinen valokuvakirja yhteisistä seikkailuistanne.

Lahja ystävälle tai kollegalle

Etsitkö jotain pientä, jolla kiittää tai yllättää ystävä tai kollega? Lahjan ei aina tarvitse olla iso tai kallis. Monille ihmisille ajatus todella on tärkein. Yksilöidyt suklaalahjamme ovat täydellinen valinta, sillä ne voidaan yksilöidä mihin tahansa tilanteeseen. Jos haluat yllättää kollegasi tai vitsailla hänen kanssaan, voit painattaa hauskoja paitoja henkilökohtaisella viestillä ja/tai valokuvalla.

Lahja isälle

Haluat ehkä kiittää isääsi kaikesta, mitä hän tekee hyväksesi. Auttoiko hän talosi remontissa? Hakeeko hän sinut joka päivä treeneistä tai koulusta? Käyttikö hän tuntikausia auttaakseen sinua koulutehtävässä? Meillä on isille paljon hauskoja lahjoja, joihin voit lisätä juuri heille suunnitellun designin!

Tyypillisiä lahjoja miehille

Lyhyesti ja ytimekkäästi, nämä ovat miesten mielestä hyviä lahjoja:
- yksilöity olutlasi tai -tuoppi
- yksilöity viskilasi tai viinilasi
- yksilöity suklaarasia nimellä ja/tai valokuvalla
- kaiverrettu nahkaesiliina, jossa on hänen nimensä (jos hän pitää kokkaamisesta)


Spread a little happiness

Me uskomme, että lahjat tekevät ihmiset onnellisiksi. Eikä ainoastaan lahjojen saaminen, vaan myös niiden antaminen! Näytä miehelle, josta välität, kuinka paljon hän sinulle merkitsee, tai kiitä häntä kaikesta, mitä hän tekee hyväksesi. Olemme varmoja, että upealla yksilöidyllä lahjalla luot pysyvän muiston. Luo ympärillesi pieniä onnen hetkiä!