Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Jos etsit lahjaa miehelle, YourSurprise auttaa sinua löytämään täydellisen lahjan kaikille elämäsi tärkeille miehille. Olipa kyseessä sitten syntymäpäivä, romanttinen tilaisuus tai vain mukava yllätys, tarjoamme laajan valikoiman ainutlaatuisia ja persoonallisia <b>lahjoja miehelle. 

191 Lahjat

Olet nähnyt 48 / 191 lahjaa

Lahja miehelle

Okei, olemme samaa mieltä. Upean lahjan löytäminen miehelle ei ole aina helppoa. Toisinaan tuntuu siltä, että miehet joko eivät keksi mitään mitä he haluaisivat, tai sitten he menevät ääripäästä toiseen ja keksivät ainoastaan suuria ja kalliita lahjoja, kuten Ferrari. Mitä silloin voi tehdä? Meillä on onneksi paljon loistavia lahjaideoita sekä isoille että pienemmille budjeteille. Et voi mennä vikaan, kun suunnittelet todella omaperäisen, yksilöidyn lahjan, jota hänellä ei taatusti vielä ole!

Lahja poikaystävälle

Jos haluat juhlia puoli vuotta, vuoden, kaksi vuotta tai jopa pidempään kestänyttä parisuhdetta poikaystäväsi kanssa, miksi et yllättäisi häntä upealla lahjalla? Jos et ole varma, mitä hankkia hänelle, me ymmärrämme: täydellisen lahjan löytäminen voi olla haastavaa. Haluat antaa hänelle jotakin, josta hän oikeasti pitää ja jota hän oikeasti käyttää. Tuntuu siltä, että naisille on paljon laajempi lahjavalikoima kuin miehille... kukkia, koruja, suklaata ja kaikkea muuta. Nämä ovat kaikki lahjoja, joilla näytät, miten paljon välität, aivan kuten on myös söpö pehmolelu tai hauska kuvalla varustettu avaimenperä. Upean lahjan löytäminen poikaystävälle ei kuitenkaan ole mikään helppo juttu!

Onneksi meillä on sinulla paljon ideoita. Miten olisi hauskalla valokuvalla yksilöidyt sukat? Tai yksilöidyt bokserit? Voit lisätä niihin kuvan, nimesi tai hänen idolinsa valokuvan. Jos haluat antaa hänelle söpön lahjan, valitse pehmolelu-avaimenperä, joka on yksilöity hänen nimellään tai siisti metallinen avaimenperä. Näin hän ajattelee sinua aina, kun hän nappaa avaimet mukaansa.

Jos poikaystäväsi tykkää oluesta, voit hankkia hänelle yksilöidyn olutsetin, joka sisältää kansainvälisiä, hollantilaisia, belgialaisia tai saksalaisia olutmerkkejä. Voit jopa kaivertaa hänen nimensä olutlasiin.

Lahja parhaalle ystävälle

Paras ystäväsi on paras ystäväsi syystä. Hän on aina paikalla sinua varten, voit soittaa hänelle vaikka keskellä yötä ja hän on aina valmis kuuntelemaan. Tällaiset ystävyyssuhteet ovat harvinaisia ja aivan valtavan arvokkaita. Ehkä haluatkin kiittää häntä siitä, että hän on juuri sellainen kuin on, tai antaa hänelle persoonallisen lahjan hänen syntymäpäivänään.

Miksi et antaisi hänelle lahjaa, josta hän taatusti pitää? Jos hän on oluen ystävä, miten olisi yksilöllinen olutlasi, johon on kaiverrettu hänen nimensä ja/tai valokuvansa? Voit valita myös kauniin puulaatikon, joka sisältää hänen lempidrinkkinsä. Vai haluaisiko hän mieluummin shottilasin, jossa komeilee hänen nimensä? Valikoimassamme on 8 erilaista alkoholijuomaa, joten löydät varmasti hänen suosikkijuomansa. Vai pitääkö hän sittenkin viskistä? Tilaa hänelle siinä tapauksessa upea yksilöity viskipullo!

Meillä on jopa siistejä Peaky Blinders -lahjasettejä, jotka sisältävät rommia, giniä tai viskiä sekä yksilöidyn lasin. Jos haluat kiittää parasta ystävääsi olemalla vierelläsi, voit antaa hänelle lahjaksi herkullisen suklaalahjan. Lähetä hänelle suklaasähke henkilökohtaisella viestillä. Jos hän on kunnon herkkusuu, voit yllättää hänet jopa 4,5 kiloa painavalla XXL Toblerone-patukalla!!

Lahja kumppanille tai puolisolle

Lahjan valitseminen puolisolle voi olla erittäin vaikeaa, koska haluaisit todella ilahduttaa häntä. Sen ei tarvitse olla niin vaikeaa kuin luulet, sillä lahjan yksilöinti haluamallasi kuvalla ja/tai tekstillä on helppo tapa tehdä lahjasta erityinen. Meillä YourSurprisella on tarjolla paljon ihania lahjoja, jotka voit personoida. Miten olisi hieno muki, canvas-taulu tai seinäkello? Hieno yksilöity muki yhteisellä valokuvalla varustettuna on varmasti mieluinen lahja. Erityisesti, jos täytät mukin aamuisin hänen lempiteellään tai -kahvillaan. Maaginen mukimme on toinen hieno lahjaidea. Muki on tyhjänä musta, mutta kun täytät sen kuumalla juomalla, mukista paljastuu yksilöimäsi kuvio! Jos kumppanisi on herkkusuu, hän pitäisi varmasti sydämenmuotoisesta Milka-suklaasta omalla nimellään ja kuvallaan varustettuna. Jos hän nauttii kokkaamisesta tai on aina ensimmäisenä grillin ääressä aurinkoisena päivänä, suosittelemme nahkaista esiliinaamme, johon on kaiverrettu hänen nimensä. Jos etsit tunteisiin vetoavaa lahjaa, kokoa yksilöllinen valokuvakirja yhteisistä seikkailuistanne.

Lahja ystävälle tai kollegalle

Etsitkö jotain pientä, jolla kiittää tai yllättää ystävä tai kollega? Lahjan ei aina tarvitse olla iso tai kallis. Monille ihmisille ajatus todella on tärkein. Yksilöidyt suklaalahjamme ovat täydellinen valinta, sillä ne voidaan mukauttaa mihin tahansa tilanteeseen. Jos haluat yllättää kollegasi tai vitsailla hänen kanssaan, voit painattaa hauskoja paitoja henkilökohtaisella viestillä ja/tai valokuvalla.

Lahja isälle

Haluat ehkä kiittää isääsi kaikesta, mitä hän tekee hyväksesi. Auttoiko hän talosi remontissa? Hakeeko hän sinut joka päivä treeneistä tai koulusta? Käyttikö hän tuntikausia auttaakseen sinua koulutehtävässä? Meillä on paljon hauskoja lahjoja isälle, ja erityisesti heille suunniteltuja malleja!

Lahjat kaikenikäisille miehille

Tiedämme, että jotkut etsivät lahjaa tietynikäiselle miehelle, joten me listasimme muutamia ikäkohtaisia ideoita auttaaksemme sinua löytämään täydellisen lahjan. Vaarana saattaa olla, että törmäämme ikään liittyviin stereotypioihin, mistä kaikki miehet eivät pidä. Haluamme kuitenkin auttaa sinua lahjan valinnassa, joten laadimme listat iän perusteella. Elämäsi miehet eivät kuulu mihinkään tiettyyn muottiin, mutta listamme saattavat auttaa sinua löytämään täydellisen lahjaidean.

Alle 20-vuotiaiden miesten lahjat

Anna tämän kategorian miehelle upea lahja, jota he voivat käyttää ensimmäisessä asunnossaan tai kun he valmistuvat koulusta. Nimellä varustettu kaiverrettu olutlasi, sarja kaiverrettuja vesilaseja tai suuri kahvimuki, johon mahtuu kahvia koko päiväksi. Toinen hauska lahjaidea on yksilöity sukkapari, johon on painatettu vähemmän mairitteleva kuva hänestä.

Alle 30-vuotiaiden miesten lahjat

Yllätä tämän kategorian mies herkullisella olutsetillä, joka sisältää maukkaita oluita. Jos hän tykkää grillata, hanki hänelle yksilöidyt nahkaiset grillikäsineet tai kaiverrettu nahkainen esiliina. Jos hänen perheeseensä odotetaan vauvaa, meillä on tarjolla lukuisia upeita lahjoja tuoreen isän muistamiseksi, kuten vauvan potkupuku tekstillä "best dad" tai hauska lautanen, jossa lukee "dad is my hero".

Lahjat 30-40-vuotiaille miehille

Hyvä pullo punaviiniä on kelpo lahja tämän kategorian miehille. Voit yksilöidä viinipullon etiketin tai puulaatikon. Jos lahjan saaja on viinien tuntija, valitse viinilahjasetti. Voit myös valita hänelle viskipullon, jonka voi yksilöidä. Jos kumpikaan edellä mainituista ei tunnu sopivalta lahjalta, voit antaa hänelle yksilöidyn canvas-taulun, jolla hän voi sisustaa kotiaan. Yllätä keittiössä viihtyvät miehet kaiverretulla nahkaisella esiliinalla.

Lahjat 40-50-vuotiaille miehille

Viini tai viski on erinomainen lahjaidea tämän ikäluokan miehille, ja voit personoida lahjan heidän nimellään tai hauskalla valokuvalla tehdäksesi siitä ainutlaatuisen. Voit valita myös kaiverretut viinilasit, olutlasit tai viskilasit. Jos lahjan saaja pitää haasteista, valitse olutpanimopaketti.

Lahjat isoisälle

Jos haluat ilmoittaa isällesi, että hänestä tulee pian isoisä, tai jos etsit vaarille/ukille lahjaa, anna hänelle valokuva lapsenlapsista. Miten olisi ihastuttava lahjarasia painatuksella, johon voit lisätä kotitekoisia keksejä? Ja jos haluat ilmoittaa hänelle, että hänestä tulee pian isoisä, lähetä hänelle suklaasähke mukavalla viestillä.

Lahjat miehille, jotka tykkäävät laittaa ruokaa

Monet etsivät miehille kivoja lahjoja, ja meillä onkin runsaasti tarjontaa. Miten olisi siisti nahkainen grilliessu, johon on kaiverrettu lahjan saajan nimi? Tai nimellä varustetut nahkaiset grillikäsineet, jotka suojaavat häntä grilliruokien valmistuksen aikana?

Lahjat miehille, jotka tykkäävät nauttia silloin tällöin lasillisen

Jos miehesi nautiskelee silloin tällöin lasillisesta hyvää juomaa, yllätä hänet pullolla puna- tai valkoviiniä. Personoi puisen viinilaatikon etiketti. Myös viskilahja on hyvä vaihtoehto, ja voit lisätä pulloon puisen laatikon tai kaiverretun lasin.

Lahjat oluen ystäville

Jos lahjan saaja pitää oluesta, anna hänelle oma olutpanimopaketti kaiverretuilla olutlaseilla tai olutlahjasetti, joka sisältää kansainvälisiä, hollantilaisia, belgialaisia tai saksalaisia olutmerkkejä yksilöidyssä lahjalaatikossa. Yhdistä tähän lahjaan kauniit olutlasit, joihin on kaiverrettu hänen nimensä.

Lahjat makeasta pitäville miehille

Jos lahjan saaja pitää makeasta, meillä on hänelle täydellinen lahja: 4,5 kilon kokoinen Toblerone-patukka, johon on kirjoitettu hänen nimensä! Katsotaan, kuinka kauan patukka kestää.

Lahjat aktiivisille miehille

Jos lahjan saaja käy kuntosalilla, juoksee tai harrastaa joukkueurheilua, yllätä hänet yksilöidyllä jalkapallolla, urheilupaidalla tai vesipullolla.

Tyypillisiä lahjoja miehille

Lyhyesti sanottuna, miehet pitävät näitä hyvinä lahjoina:

Levitä iloa ympärillesi

Me uskomme, että lahjat tekevät ihmiset onnellisiksi. Eikä ainoastaan lahjojen saaminen, vaan myös niiden antaminen! Näytä miehelle, josta välität, kuinka paljon hän sinulle merkitsee, tai kiitä häntä kaikesta, mitä hän tekee hyväksesi. Olemme varmoja, että upealla yksilöidyllä lahjalla luot pysyvän muiston. Levitä iloa ympärillesi!