Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Ristiäiset ovat hyvin erityinen hetki pikkuisen hengellisessä elämässä. Etsitpä sitten lahjaa tai koristeita ristiäisjuhliin, meillä on laaja valikoima tarvikkeita ja yksilöllisiä lahjoja!

73 Lahjat

Olet nähnyt 48 / 73 lahjaa

Ristiäislahjat kuvalla tai nimellä

Jos osallistut pian ristiäisiin, et halua mennä tähän todella tärkeään juhlaan tyhjin käsin! Kun etsit erityistä lahjaa ristiäisiin jolla yllättää sekä vanhemmat että lapsi, olet oikeassa paikassa. Tarjoamme valikoiman todella persoonallisia ristiäislahjoja, jonka voit jokaisen yksilöidä uniikilla tavalla.

Kaikki ristiäislahjamme on yksilöitävissä valitsemallasi valokuvalla, nimellä ja/tai tekstillä. Meiltä YourSurpriselta löydät täydellisen ristiäislahjan kauniista koruista kaiverruksella hienoihin yksilöitäviin lasten kirjoihin!

Yksilöitävät lahjat vauvalle

Ristiäispäivänä vanhemmat ja pikkuinen saavat lukuisia kastelahjoja. Siitä syystä on erittäin tärkeää löytää täydellinen lahja joka erottuu joukosta. Et voi mennä harhaan valitessasi yksilöidyn lahjan. YourSurprise tarjoaa laajan valikoiman kuvalla ja nimellä personoitavia lahjoja tytöille ja pojille.

Miten olisi suloinen yksilöitävä pehmolelu tai vauvan body pienokaisen nimellä ja valokuvalla? Jos haluat ostaa vauvalle lahjan jolla hän voi leikkiä, valitse yksi upeista puisista leluistamme ja lisää siihen vauvan nimi tehdäksesi lahjasta uniikin ja ikimuistoisen.

Kastelahjat

Kummitäti tai kummisetä antaa yleensä symbolisen kastelahjan vauvalle, sillä heillä on iso rooli pikkuisen elämässä tämän varttuessa. Kummivanhemmat ovat mukana lapsen elämässä usein läpi tämän elämän. Jos sinut on valittu kummitädiksi, kummisedäksi, tai jos teidän on valittu kummivanhemmiksi ja etsitte täydellistä kastelahjaa kummilapsellenne, valitse yksi monista persoonallisista kastelahjoistamme. Lisäämällä lahjaan henkilökohtaisen kosketuksen teet siitä todella uniikin. Kummit antavat lapselle usein lahjaksi rahaa, joten tällöin vauvan nimellä ja kuvalla yksilöity säästöpossumme on täydellinen lahja.

Ruokailuvälineet kaiverruksella

Toinen loistava ristiäislahja on ruokailuvälinesetti, joka kestää aikaa ja säilyy muistona pitkään. Erityiset, juuri vauvalle tarkoitetut ruokailuvälineet kehittävät myös lapsen motorisia taitoja ja omilla ruokailuvälineillä on hauska syödä itse jokaisella aterialla. Ihastuttava Milla-jänis ruokailusetti sisältää veitsen, haarukan, ruokalusikan ja jälkiruokalusikan, ja niissä on söpö Milla-jäniksen kuva sekä niihin voi jokaiseen kaiverruttaa vauvan oman nimen.

Rannekoru kaiverruksella

Ristiäiset ovat tärkeä ja symbolinen hetki. Jos olet vauvan ylpeä vanhempi, kummitäti, kummisetä, isoäiti tai isoisä ja haluat juhlistaa hetkeä erityisellä lahjalla, valitse kaunis hopeinen rannekoru kaiverrettuna lapsen nimellä, kastepäivän päivämäärällä tai vauvan syntymäpäivällä.

Vauvan syntymälaatta

Vauvan syntymälaatta on täydellinen ja persoonallinen muisto. Lisää kaunis design, valokuva, nimi ja pikkuisen syntymäpäivä laattaan ja luo ihastuttava koriste muistona tärkeästä päivästä.