Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Valmistuminen on erittäin tärkeä hetki, jota pitää tietenkin juhlia! Tutustu valmistujaislahjoihin ja räätälöi suosikkilahjasi opiskelijalle, joka on saamassa todistuksensa.

136 Lahjat

Olet nähnyt 48 / 136 lahjaa

Valmistujaislahjat omalla kuvalla ja tekstillä

Puinen onnittelukortti

Jos haluat lähettää valmistuneelle pienimuotoiset mutta mieleenpainuvat onnittelut, tee se yksilöidyllä puisella onnittelukortilla! Voit yksilöidä puisen kortin helposti ja nopeasti muokkausohjelmassamme. Valitse sopiva malli ja lisää sitten haluamasi valokuva ja/tai teksti. Me pidämme huolen siitä, että puukorttisi valmistetaan erityisellä huolella ja tarkkuudella, ja että se toimitetaan ajallaan.

Hauskat yksilöidyt lahjat valmistuneille

Pullo kuohuvaa kruunaa juhlan kuin juhlan! YourSurpriselta löydät esimerkiksi kauniin puisen viinikotelon kaiverretuilla laseilla, tai ruostumattomasta teräksestä valmistetun viininjäähdyttimen. Luo oma designisi helppokäyttöisessä muokkausohjelmassamme lisäämällä toivomasi kaiverrus, ja anna meidän hoitaa loput!

Jos haluat antaa lahjan, joka toimii myös muistoesineenä, valitse jokin kauniista kaiverretuista laseistamme.

Voit yksilöidä lasit kaiverruttamalla niiden pintaan haluamasi tekstin, jolloin lasit ovat konepesun kestäviä ja pysyvät kauniina muistona upeasta hetkestä.

Jos etsit valmistujaislahjaa makeannälkäiselle, et voi epäonnistua valitessasi Chupa Chups -tikkaritornimme, joka sisältää huimat 200 (!) tikkaria ja joka voidaan yksilöidä haluamallasi valokuvalla ja/tai tekstillä. Onnittele läheistäsi valmistumisesta, onnistumisesta kokeissa tai vaikkapa ajokokeen läpäisemisestä.

Jos haluat mieluummin antaa lahjan, jota ei ole tarkoitus syödä, ovat yksilöidyt mukimme kerrassaan loistava valinta. Valitse vain haluamasi malli ja lisää oma valokuva ja/tai teksti. Mukimme ovat konepesun kestäviä, joten niistä riittää iloa pitkäksi aikaa!

Lisää syitä juhlaan

Lahjamme sopivat valmistujaisten lisäksi myös moneen muuhun tilaisuuteen, kuten juhlistamaan ajokokeen läpäisemistä tai vaikkapa suoriutumista erityisen haastavasta vuodesta koulussa tai yliopistossa.

Parhaat valmistumislahjat

Vuoden unettomien öiden ja intensiivisen opiskelun jälkeen on vihdoin tullut aika jättää kaikki taakseen ja juhlia kouluajan päättymistä.

Onnittelut kaikille valmistuneille! Olette tehneet kovasti töitä, läpäisseet kokeet, ja nyt on aika juhlia saavutuksianne. Mutta mitä ovat juhlat ilman täydellistä valmistujaislahjaa?

Täältä YourSurprisesta löydät parhaat yksilölliset valmistujaislahjat.

Mitä annat juuri valmistuneelle?

Valmistuminen on merkittävä virstanpylväs ihmisen elämässä, ja se vaatii harkitun ja mieleenpainuvan valmistujaislahjan. On olemassa erilaisia ideoita, kunhan se on jotain, jolla juhlistetaan heidän kovaa työtään ja saavutuksiaan, tai jotain, jonka avulla he voivat odottaa innolla seuraavaa lukua.

Valmistuneelle, joka siirtyy työelämään, voit antaa henkilökohtaisen kannettavan tietokoneen suojakotelon tai hiirimaton. Valmistuneelle, joka haluaa ottaa vapaata ja nauttia matkasta, voit antaa matka-aiheisen lahjan, kuten matkalaukkulapun tai matkapäiväkirjan. Valmistuneelle, joka haluaa vain juhlia ja jättää opiskelupäivät taakseen, voit antaa cocktailtäräyttelijän tai maistuvan herkun.

Ainutlaatuiset valmistujaislahjat miehelle ja naiselle

Onnittelut! Suosikkisi on päässyt maaliin, ja nyt on aika juhlia hänen saavutuksiaan antamalla hänelle ikimuistoinen valmistujaislahja. Olivatpa he valmistumassa lukiosta, yliopistosta tai jatko-opinnoista, meillä on luettelo parhaista valmistujaislahjoista sekä miehelle että naiselle. Sukelletaan siis mukaan ja etsitään täydellinen lahja tämän merkittävän tilaisuuden kunniaksi:

 • Pokaali "parhaalle oppilaalle"
 • Kaiverrettu kynä, koska ne eivät koskaan mene pois muodista.
 • Hyvinvointilahjasetti ansaittua rentoutumista varten.
 • Kaiverrettu cocktailisekoitin tai kaiverretut shottilasit.
 • Chupa Chups -tikkarikimppu onnittelukortin kera.
 • Milka-lahjapakkaus, jossa on suklaata ja valmistumisviesti.

Valmistumislahjaideoita: Valmistumislahjat: Henkilökohtaiset valmistumislahjat

Valmistumiskausi on alkanut, ja on aika miettiä laatikon ulkopuolelta ainutlaatuisia lahjoja. Joskus haluat löytää lahjan, joka on paitsi ainutlaatuinen vastaanottajalle, myös epätavallinen.

YourSurprise-sivustolta löydät ainutlaatuisimmat valmistujaislahjat ja voit personoida ne oman luovuutesi ja meidän avullamme.

Tässä muutamia personoituja valmistujaislahjaideoita, joita et voi jättää väliin:

 • Celebrations-suklaalahjapakkaus, jossa on heidän nimensä...
 • Kaiverrettujen olut- tai viinilasien sarja
 • Suklaasähke, jossa on oma tekstisi. Voit esimerkiksi kirjoittaa "Onneksi olkoon, teit sen!".
 • Kuivakukkakimppu ja kortti
 • Heidän suosikkimerkkinsä jättimäinen suklaapatukka
 • Nahkalompakko, johon on kaiverrettu heidän nimensä.