Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Ehtoollinen on tärkeä askel yksilöiden elämässä. Juhlista tätä hetkeä henkilökohtaisella lahjalla erityisesti ehtoollista varten . Hanki inspiraatiota monista lahjaideoista organisaatiolle ja itsellesi hetkeksi.

163 Lahjat

Olet nähnyt 48 / 163 lahjaa

Ehtoollinen lahjat

Ensimmäinen pyhä ehtoollinen on lapselle hyvin erityinen tilaisuus. Ensimmäinen pyhä ehtoollinen tapahtuu vain kerran elämässä, mikä tekee siitä erittäin jännittävän. Kun pyhä tapahtuma kirkossa on tapahtunut, päivä on täynnä perheitä ja ystäviä. Poika tai tyttö saa lahjoja tänä erityisenä päivänä. Haluat yllättää heidät jotain, joka on ainutlaatuinen ja kestävä muisto tämän erityisen päivän.

Tee oma sertifikaatti

Koska ensimmäinen pyhä ehtoollinen on erityinen päivä, jolle haluat antaa jollekulle kestävän muistin. Tee oma sertifikaatti tähän erityiseen tilaisuuteen! Ota kaunis kuva poikasta / tytöstä tästä erikoispäivästä ja kirjoita se todistukseen. Voit kirjoittaa oman tekstin ja nimen lapselle, jotta se olisi todella ainutlaatuinen ja henkilökohtainen. Anna tämä erikoistodistus kauniiseen paikkaan lapsen makuuhuoneessa tai olohuoneessa.

Kaiverrettu rannekoru

Tytöt yleensä pukeutuvat valkoiseen mekoon ensimmäiseen pyhään ehtoollisuuteensa. Ainutlaatuinen hopeakorujen pala tekee hänestä vieläkin kauniimman! Onko tytön nimi kaiverrettu hopeahattuun. Kaiverrettu rannekoru on valmistettu korkealaatuisesta hopeasta ja sitä voidaan käyttää joka päivä. Rannekoru tulee pysyväksi muistoksi erikoispäivänä.

Valokuvan laatta

Ensimmäinen pyhä ehtoollinen päivä lapsi on aina koko perheen vaalia. Tällainen kuva ansaitsee erityisen paikan kodissasi. Pyydä kirkolliskokeen kuva ja päivämäärä keraamisten laattojen päälle. Tämä perinteinen lahja on, että lapsi pitää muistona erityisestä päivästä. Valokuvalevy on myös kaunis lahja lapsen kummille.

Valokynttilä

Kynttilän kuva on täydellinen lahja lahjaksi. Ota kuva lapsesta ja päivämäärä, joka painetaan kynttilöön, jotta se olisi henkilökohtainen lahja. Voit myös valita hajustetun kynttilän eri väreillä. Voit valita kolmesta eri tuoksusta, joten on aina yksi, jota rakastat! Voit lisätä ilmaisen pienen tervehdyskortin valokuvakynttilöihin . Jos et voi osallistua puolueeseen, voit lähettää lahjan haluamallasi osoitteella.