Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Kuvittele se sanoinkuvaamaton onnen hetki, kun joku avaa lahjan. Onnellisten hetkien luominen on intohimomme. Siksi teemme kaikkemme auttaaksemme sinua tekemään rakkaimpasi onnelliseksi.

Tämän kysymme itseltämme joka päivä. Halu tehdä joku toinen onnelliseksi näkyy kaikessa mitä teemme. Haluamme auttaa ihmisiä luomaan ikimuistoisia hetkiä itse suunnittelemiensa lahjojen parissa.

Spread A Little Happiness

Miten onnistumme siinä?

Äidin syntymäpäivät, ystävänpäivä tai kiitos kollegalle; jokainen hetki ja jokainen vastaanottaja on ainutlaatuinen. Auttaaksemme jokaista lahjan antajaa löytämään sopivan lahjan, pidämme mielessämme monet tilanteet ja vastaanottajat. Tämä näkyy paitsi laajassa lahjavalikoimassamme myös monipuolisissa designeissamme lahjaan kuin lahjaan. Näin varmistamme, että jokainen voi löytää lahjan, joka koskettaa hänen rakkaimpansa sydäntä.

Kuuntelemme aina asiakkaidemme toiveita ja tarpeita, jotka ohjaavat tekemistämme.

Product Image
Photo book
Quote icon

Työskentelemme joka päivä uusien lahjojen ja designien luomisen eteen ja varmistamme, että asiakaskokemuksemme on parasta laatuaan.

Mistä kaikki alkoi

YourSurprisen perustivat Gerbrand ja Wouter, kaksi lapsuudenystävää, jotka halusivat perustaa oman yrityksen alusta alkaen, ja myöhemmin Arne liittyi kaverusten matkaan. He ovat alusta asti ympäröineet itsensä ihmisillä, jotka jatkuvasti haastavat toisiaan tekemään asioita paremmin joka päivä. Pidämme aina mielessä, että kaikki perustuu ihmisten auttamiseen ja merkityksellisten hetkien luomiseen. Siinä olemme hyviä, ja sitä me rakastamme tehdä.

Tässä olemme nyt: YourSurprise ja sen lahjat "levittävät hieman onnea" (Spread a little happiness) 28 maahan joka ikinen päivä. Valikoimamme sisältää yli 2500 lahjaa, jotka kaikki voidaan personoida valokuvalla, tekstillä ja/tai logolla. Noin 300 kollegaa työskentelee saman katon alla kampuksellamme Zierikzeessä.

Arne, Gerbrand and Wouter

Arne, Gebrand and Wouter

Työskenteletkö yrityksessä YourSurprise?

Work at YourSurprise
Work at YourSurprise
Work at YourSurprise
Work at YourSurprise
Work at YourSurprise