Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Tee kaikista suosikkihetkistäsi persoonallinen kuvakirjat, jotta voit aina muistella lomaasi tai elämäsi erityisiä hetkiä. Luo henkilökohtainen valokuva-albumisi hetkessä.

Kuvakirjat omista valokuvista

Olitpa nuori tai vanha, valokuva-albumin selaaminen on ajatonta; kuvia elämän varrelta, onnellisia muistoja ja parhaita hetkiä joita ei koskaan halua unohtaa. Valokuvakirja on ainutlaatuinen lahjaidea, jota arvostetaan varmasti ja joka sopii lahjaksi kenelle tahansa, mihin tilanteeseen tahansa. Kenelle sinä haluaisit antaa lahjaksi valokuva-albumin täynnä ihania hetkiä?

Suunnittele oma henkilökohtainen valokuvakirjasi

Luo valokuvakirjaan kokoelma elämäsi muistoista, jotka lämmittävät sydäntäsi ja tuovat mieleen parhaat hetket elämästäsi. Yksilöitävän kuvakirjan avulla voit seurata elämäsi kulkua ja palata muistoihin yhä uudelleen. Etsitkö lahjaa, joka todella liikuttaa jotakuta? Kuvat kertovat usein enemmän kuin sanat.

Yksilöidyn valokuvakirjan luominen ei ole koskaan ollut helpompaa, sillä kuvakirjaamme on lisätty valmiiksi hauskoja designeja ja sitaatteja. Sinun tarvitsee vain ladata kuvat tietokoneeltasi, puhelimeltasi tai sosiaalisesta mediasta online-editoriimme. Voit kirjoittaa jokaisen valokuvan yhteyteen sopivan tekstin.

Valitse valokuva-albumisi koko

YourSurprisella voit valita kahdesta eri koosta: medium tai XL. Molemmissa on 40 sivua kauniiden valokuvien selaamista varten, ja ne tulostetaan korkealaatuisella valokuvamusteella. Keskikokoisen koko on 17 x 19 cm ja XL-koon koko on 26,5 cm x 29 cm.

Yksilöllinen kuvakirja joka tilanteeseen

Valokuva-albumi on lahja, joka voidaan antaa kenelle tahansa milloin tahansa. Löydät valikoimastamme useita teemavalokuva-albumeja. Tässä muutamia esimerkkejä:

  • Isänpäivä ja äitienpäivä: Mikä olisikaan parempi tapa juhlia vanhempiasi kuin kaunis albumi parhailla kuvillasi? Sinulla on varmasti ollut mahdollisuus kerätä useita otoksia isästä ja äidistä vuosien varrella. Tee vaikutus äitiisi tai isääsi mukavalla kuvakirjalla heidän tärkeänä päivänään.
  • Isoisä ja isoäiti: isovanhemmat ovat erityisiä ihmisiä elämässämme, jotka ovat nähneet meidän kasvavan ja aikuistuvan. Valokuva-albumi on ainutlaatuinen tapa kiittää isovanhempiasi kaikista onnellisista muistoista joita sinulla on heidän kanssaan.
  • Kesäloma: lomat ovat yleensä hetkiä jolloin otamme eniten valokuvia. Haluamme ikuistaa jokaisen lomamme arityisen hetken. Onko sinulla matkapuhelimessasi paljon kuvia viimeisimmältä matkaltasi? Kokoa parhaimmat hetket valokuvakirjaan!
  • Meidän rakkaus: Oletko ollut puolisosi kanssa yhdessä useita vuosia? Olet varmasti ikuistanut useita yhteisiä hetkiä suhteestanne. Kerää kaikki muistosi kauniiseen henkilökohtaiseen kuvakirjaan, jossa on suloinen viesti rakkaallesi.

Löydät meiltä myös konfirmaatiolle omistetun kuva-albumin tai "Vuosi kuvina"-kuvakirjan, joka kerää kuluneen vuoden tapahtumat samoihin kansiin.