Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

56 Lahjat

Olet nähnyt 48 / 56 lahjaa

Suklaarasiat, jotka on personoitu valokuvalla, tekstillä ja/tai nimellä.

Oletko koskaan ollut suklaarasian saajana? Jos olet suklaahullu, tiedät, että suklaa on enemmän kuin pelkkä lahja! Jokainen suklaa tuo mukanaan ihastuttavan hetken, nautitpa sitä sitten yksin tai jaettuna läheisesi kanssa.

Kun kyse on suklaarasia-lahjasta, YourSurprise osaa asiansa! Luo uniikki personoitu suklaarasia ja yllätä heidät maukkaalla suklaalahjalla!

Makeuta erityiset hetket: täydellinen suklaarasia-lahja

Nämä kauniit lahjat ovat jo pitkään olleet romantiikan, ystävyyden ja itsensä hemmottelun symboli; ei yksinkertaisesti ole tilaisuutta, jota herkullinen suklaarasia ei tekisi heti entistäkin paremmaksi.

Oikean suklaalahjapakkauksen valinta riippuu pääasiassa kolmesta asiasta:

  • Suklaatyyppi: Jos vastaanottaja rakastaa tiettyä suklaamerkkiä tai -tyyppiä, muista sisällyttää se suklaarasiaan!
  • Miltä laatikko näyttää: Miten laatikko on suunniteltu? Voisitko tehdä siitä jotenkin persoonallisemman, kenties lisäämällä siihen nimikirjaimen?
  • Lahjahetki: eri hetket vaativat erityyppisiä laatikoita. Esimerkiksi romanttinen tilaisuus voi vaatia sydämen muotoisen suklaarasian, kun taas syntymäpäivän kaltaiset tilaisuudet sopivat hyvin teemalahjapakkaukseen!

Teemallinen suklaarasia lahjaksi erityisiin tilaisuuksiin

Täällä YourSurprisessa voit luoda suklaarasian mihin tahansa erityishetkeen. Valikoimassamme on oma suklaarasia tai -malli joulua, pääsiäistä, äitienpäivää, isänpäivää, ystävänpäivää ja monia muita tilaisuuksia varten. Aina löytyy syy yllättää suklaalla!

Henkilökohtainen kosketus: miten suklaarasia voidaan personoida yksilölliseksi?

Suklaarasian personointi ei tarkoita vain viestin lisäämistä laatikkoon tai sen käärimistä hienoon nauhaan (vaikka nämä ovatkin ihania yksityiskohtia!). Kyse on myös siitä, että valitset täydellisen yhdistelmän yksityiskohtia, jotka tekevät lahjastasi todella ainutlaatuisen:

Vaihe 1: Aloita valitsemalla suklaalajitelma, josta lahjansaaja pitää. Kallistuuko hän enemmän klassiseen maitosuklaaseen vai kokeileeko hän mielellään erilaisia makuja? Ehkä hän jopa suosii jotakin tiettyä tuotemerkkiä.

Vaihe 2: Jos tarjolla on vaihtoehtoja (koko tai maku), valitse sopivin ja avaa sitten editori.

Vaihe 3: Editorissa voit valita suklaarasian personoinnin. Voit lisätä valokuvan, erityisen viestin vastaanottajalle, nimen ja/tai logon.

Muista, että personoinnissa on kyse vastaanottajan ainutlaatuisen maun huomioimisesta ja oman persoonallisuutesi lisäämisestä. Henkilökohtaisesti räätälöity lahja on osoitus huomaavaisuudesta ja tekee tavallisesta suklaarasiasta todella omaperäisen ja mieleenpainuvan lahjan.

Millaiset suklaat sopivat parhaiten lahjapakkaukseen?

Suklaalahjapakkauksen sisältämän suklaatyypin tulisi heijastaa vastaanottajan makua. Joitakin YourSurprisen saatavilla olevia suklaarasia-lahjaideoita ovat muun muassa seuraavat:

  • Valikoima ylellisiä pralineja, joissa on erilaisia herkullisia käsintehtyjä suklaita teemaversioilla tai -malleilla.
  • Milka-suklaarasiat: Maitosuklaita saatavilla neliö-, suorakaide- tai sydänversiona. Saatavana myös teemaversioina.
  • Lindt-suklaat: saatavana klassisessa pakkauksessa, jossa on henkilökohtainen nimikointi, tai käärittynä lahjapakkauksessa.
  • Tony's chocolonely: herkullisia valikoituja suklaapatukoita persoonallisessa suklaarasia-lahjapakkauksessa.

Suklaarasian luominen ja lahjoittaminen ei ole koskaan ollut näin ihastuttava ja henkilökohtainen kokemus. Valitsitpa sitten käsintehtyjä ylellisiä suklaita tai tunnettuja tuotemerkkejä, kuten Milka tai Lindt, suklaarasia on enemmän kuin lahja - se on maukas osoitus rakkaudesta, kiintymyksestä ja ainutlaatuisuudesta.