Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Juhlitpa sitten erityistä tilaisuutta tai tyydytit vain makeannälkääsi, jättimäiset suklaapatukkamme lupaavat kohottaa suklaakokemustasi jokaisella suupalalla. Personoi XXL-suklaapatukka nyt!

7 Lahjat

Jättisuklaapatukka: XXL-suklaalahja suklaahulluille

Oletko koskaan miettinyt, mikä olisi ihanteellinen lahja suklaahullulle? Kuvittele, millaisen yllätyksen ja ilon suklaanhimoinen ystävä saa nähdessään jättimäisen suklaapatukan. Täydellinen lahja, joka ei vain tyydytä heidän makean himoaan vaan tarjoaa heille myös uniikin elämyksen.

Miksi valita XXL-suklaapatukka?

Miksi ei? Se on lahja, joka tekee varmasti vaikutuksen! Jättimäinen suklaapatukka ei ainoastaan jätä vastaanottajaa hymyilemään, vaan se on myös hieno ja ainutlaatuinen lahja erityiseen hetkeen. Se osoittaa myös, että ajattelet häntä ja tiedät, kuinka paljon hän rakastaa suklaata!

Mikä tekee niistä erityisiä?

Ajattele, että XXL-suklaapatukka ei ole vain tavallinen herkku. Se on mestariteos! YourSurprisen jättimäisissä suklaapatukoissa on erityistä se, että voit personoida ne ja luoda niistä ainutlaatuisen lahjan. Voit lisätä suklaarasiaan vastaanottajan nimen, valokuvan tai kollaasin tai erityisen viestin.

Mieleenpainuvia hetkiä

XXL-suklaapatukka ei ole vain suklaan ystävien herkuttelua varten, vaan se on myös hauska ja interaktiivinen tapa tuoda ihmiset yhteen. Se muuttaa tavallisen kokoontumisen ikimuistoiseksi tapahtumaksi. Kaikki muistavat, missä he olivat, kun he söivät palan tätä valtavaa suklaaherkkua. Se on myös ainutlaatuinen lahja erityisiin tilaisuuksiin, kuten syntymäpäivään, suureen merkkipäivään tai vaikka kiitokseksi jollekin asiakkaallesi.

Suuri valikoima jättimäisiä suklaapatukoita

YourSurprise tarjoaa sinulle mahdollisuuden luoda oman jättimäisen suklaapatukan ja valita suuresta valikoimasta kokoja, merkkejä ja makuja. Tutustu valikoimaamme:

  • Lisää valokuva, nimi ja/tai erikoisviesti ja anna jollekulle tämä upea jättiläissuklaapatukka!
  • Suklaalahjapatukat: suuri valikoima suklaapaloja; Twix, Mars tai Snickers. Valitse suosikkimakusi, lisää valokuva, nimi ja/tai viesti.
  • Jättimäiset suklaarasiat: Niille, jotka eivät yksinkertaisesti tyydy valitsemaan vain yhtä makua, on aina mahdollisuus nauttia kokoelma herkullisia suklaita jättimäisessä laatikossa. Valitse Celebrations (rasiassa tai tuubissa) tai Mega Chokotoff, joka sisältää valikoiman Chokotoffs-suklaakarkkeja.
  • XL Oreo -lahjarulla: se on superkokoinen versio kaikkien suosikkikermatäytteisestä keksistä. Kuvittele ilo rakkaasi kasvoilla, kun hän avaa tämän massiivisen herkun, joka on täynnä loputtomasti herkullisia Oreoja.
  • Toblerone XXL: Kuvittele, miten ihanaa on nähdä jättimäinen suklaapatukka, joka painaa valtavat 4,5 kiloa!