Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Tyynyt tekevät ympäristöstä kodikkaan, lämpimän ja kertovat tyylistäsi. Korosta olohuoneesi tai makuuhuoneesi sisustusta tai suunnittele lahjaksi ainutlaatuinen tyyny. Tiesitkö, että voit muokata tyynyihimme oman printin? Tutustu räätälöityihin kuvilla varustettuihin tyynyihin ja luo vastaanottajalle yksilöity lahja.

11 Lahjat

Yksilöidyt tyynyt ja tyynynpäälliset

Tee tyynystä tai tyynynpäällisestä yksilöllinen painattamalla siihen valitsemasi valokuva ja/tai teksti. Täydellinen lahja kotiin.

Yksilöity tyyny

Ihastuttavalla valokuvalla koristeltu tyyny on upea lahja, sillä se tekee sohvalla rentoutumisesta entistä mukavampaa.

Kuvaohjelmamme avulla voit luoda hienon tyynyn tai tyynynpäällisen hetkessä. Valitse vain haluamasi tyyny tai tyynynpäällinen, valitse väri ja lataa suosikkikuvasi.

Valittavanasi on erilaisia muotoja, kuten neliö, täysin painettu sydän ja sydän, johon voit lisätä kuvan keskelle.

Meillä on paljon värejä, joista valita, kuten vaaleanpunainen, punainen, harmaa, valkoinen, musta, viininpunainen, vaaleansininen ja laivastonsininen.

Yksilöity tyyny mummolle ja papalle

Jos etsit upeaa lahjaa isovanhemmillesi, suosittelemme yksilöityä tyynyä tai tyynynpäällistä, jossa on valokuva heidän lapsenlapsistaan. Nämä tyynyt ja tyynynpäälliset sopivat hyvin myös lahjaksi isovanhemmille, jotka ovat menettäneet jonkun läheisen, sillä tyynyn avulla he voivat pitää tuon rakkaan ihmisen valokuvan lähellään. Olemme kuulleet asiakkailtamme monia koskettavia tarinoita tähän liittyen. Vaikka lahja ei poista surua, ajatus on tärkein. Lahja saakin usein erittäin myönteisen vastaanoton.

Yksilöity tyyny vauvoille

Jos sinulla on tiedossa vauvakutsut tai suunnittelet vierailua tuoreiden vanhempien luokse, söpö tyyny suloisella kuvituksella olisi ihana lahjaidea. Valitse suosikkisi söpöistä kuvista, joissa on esimerkiksi kirahvi, leijona, pöllö, koala, perhonen, valas tai paloauto. Ja nämä ovat vain joitakin esimerkkejä saatavilla olevista vaihtoehdoista!

Voit lisätä vauvan nimen tai valokuvan valitsemaasi malliin ja luoda pienokaiselle hauskan lahjan tuossa tuokiossa!

Yksilöity äitienpäivän tyyny

Yksilöllinen tyyny on myös upea äitienpäivälahja. Lataa suosikkikuvasi äidistäsi tai vaikka koko perheestä. Viimeistele tyyny jollakin hauskoista malleistamme.

Yksilöity tyyny häälahjaksi

Jos etsit omaperäistä häälahjaa, valitse personoitu Mr & Mrs -tyynyliinasetti. Luo uniikki häälahja lataamalla hauska valokuva onnellisesta parista tai lisäämällä heidän sukunimensä .

Yksilöity tyyny tai tyynynpäällinen

Sisustustyynyjen kohdalla sinulla on mahdollisuus valita tuotesivulla, tilaatko yksilöidyn tyynyn (täyte mukaan lukien) vai yksilöidyn tyynynpäällisen.