Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Romanttinen lahja on ihana ele suoraan sydämestä erityiselle henkilölle. Etsitpä sitten pientä yllätystä kumppanillesi, haluat kosia tai juhlia vuosipäivää, YourSurprise tarjoaa täydelliset romanttiset lahjat naisille ja miehille.

361 Lahjat

Olet nähnyt 48 / 361 lahjaa

Romanttinen lahja kumppanillesi

Parhaat romanttiset lahjat miehelle ja naiselle

Romanttinen yllätys on paras tapa kertoa jollekulle, kuinka paljon rakastat häntä. Olipa kyseessä sitten ystävänpäivä, syntymäpäivä tai vuosipäivä, on mikä tahansa tilaisuus täydellinen hetki yllättää rakkaimpasi! Romanttinen lahja tulee suoraan sydämestä. Sen ei tarvitse olla kallista tai trendikäs ollakseen ikimuistoinen. Voit esimerkiksi valita rakkaimpasi suosikkisuklaan ja tehdä siitä erityisen mukavalla viestillä. Romanttisen lahjan ei myöskään tarvitse olla tavara, vaan se voi olla myös kaunis ele. Kerro suurista tunteistasi esimerkiksi kortin tai kirjeen avulla, ja anna se rakkaallesi erityisenä hetkenä hänelle tärkeässä paikassa.

Lahjaa antaessa on erittäin tärkeää välittää myös suuri tunne. Lahjan antamiseen on olemassa muutamia vinkkejä, joiden avulla saat välitettyä aidot tunteesi ja tehtyä yllätyksestä ainutlaatuisen. Näillä kolmella vinkillä voit tehdä lahjan antamisesta todella romanttisen:

1) Käytä korttia jossa on erityinen lause. Anna sanojen kertoa kuinka vahvasti tunnet rakkaimpaasi kohtaan. Hyvä vinkki on kirjoittaa korttiin lause joka valmistelee itse lahjan antamiseen. Näin voit vahvistaa lahjan merkitystä ja lisätä jännitystä. Hyödynnä vaikkapa kirjan tekstiä jota te molemmat rakastatte, hänen lempirunoaan tai laulujen sanoja jotka ovat teille molemmille tärkeät.

2) Valitse sopiva hetki: jokainen hetki tai paikka ei sovi romanttiselle yllätykselle. Mieti siis erityinen paikka jossa lahjan saaja tuntee olonsa kotoisaksi. On tärkeää saada ihmiset oikealle tuulelle ennen kuin yllätät heidät. Varmista siis että rakkaasi on läsnä ja keskittynyt hetkeen. Vain silloin hän voi todella nauttia lahjastasi!

3) Anna lahja jota kukaan muu ei voisi hänelle antaa: ennen kuin käytät rahaa kalliisiin luksustuotteisiin, mieti mikä teille todella on yhteistä tai mitkä kokemukset ovat yhdistäneet teitä ja tehneet suhteestanne poikkeuksellisen. Yhteinen matka? Erityinen intohimo jonka jaatte? Vai oletteko juuri muuttaneet uuteen kotiin tai saaneet vaivauutisia?

Valmistele nämä kolme kohtaa huolellisesti ja otat paljon syvemmin huomioon rakkaasi jolle omistat erityisen lahjan. Tulet huomaamaan että hän yllättyy suuremmin kuin osasit edes kuvitella!

Top 5 lahjat naiselle

Ensimmäinen top vitonen on naisille:

  • riipus, jossa on nimesi tai kuvasi
  • pehmolelu, jossa on nimesi tai kuva teistä kahdesta
  • tyynyliina, jossa on kuva teistä kahdesta
  • valokuvakirja, johon on koottu parhaita yhteisiä muistojanne
  • riipus, jossa on teidän kuvanne

Top 5 lahjat kotiin:

Top 5 lahjat kumppanille, joka nauttii mielellään drinkin silloin tällöin:

Top 5 herkkulahjat:

Ja suosituimmat lahjat miehelle:

Top 5 lahjat kulinaristille:

Top 5 lahjat kumppanille, joka rakastaa kokkaamista:

Top 5 lahjat kumppanille, jolla on tyylitajua:

Lue lisää blogistamme: Kuinka kertoa 'Rakastan sinua': parhaat vinkkimme ja poimi parhaat lahjaideat rakkaallesi.