Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Haluatko yllättää jonkun lomalle tai hauskalle matkalle lähtevän? Henkilökohtainen lomalahja on täydellinen tapa! Miten olisi kaiverrettu matkatavaralappu, jotta matkalaukku ei koskaan häviä, henkilökohtainen reppu tai matkapäiväkirja, johon voi kirjata kaikki seikkailut? Tutustu laajaan valikoimaamme lomalahjoja nyt!

62 Lahjat

Olet nähnyt 48 / 62 lahjaa

Parhaat loma- ja matkalahjat

Seikkailun kokeminen, uusien paikkojen löytäminen ja erilaisten kulttuurien kokeminen ovat vain muutamia syitä, miksi ihmiset ympäri maailmaa rakastavat matkustamista.

Matkustaminen ei kuitenkaan ole vain uusiin paikkoihin menemistä, vaan myös eri kulttuurien kokemista, uusien ihmisten tapaamista ja ympäröivän maailman tuntemusta. Se on tilaisuus astua ulos mukavuusalueiltamme ja ottaa tuntematon vastaan. Matkustaminen on myös muistojen luomista ja seikkailuja, jotka jäävät mieleen loppuelämäksi.

Jos tunnet jonkun, joka on lähdössä tärkeälle matkalle, mikset yllättäisi häntä ainutlaatuisella matkalahjalla?

Ehkä etsit lahjaa jollekin, joka matkustaa ensimmäistä kertaa ulkomaille, tai haluat löytää täydellisen matkalahjan ystävällesi, joka lähtee lukukaudeksi ulkomaille. Täältä YourSurprisesta löydät parhaat matkalahjat ja luot upeita lahjahetkiä.

Loistavia lahjoja matkojen harrastajille

Tunnetko jonkun, joka suunnittelee aina seuraavaa elämää muuttavaa matkaa? On olemassa joitakin matkailuun liittyviä lahjoja, joita et voi jättää väliin. Tässä muutamia ideoita matkalahjoiksi jollekin aina liikkeellä olevalle:

  • Tyylikäs ja mukava reppu, jossa voi säilyttää kaikki tärkeät tavarat.
  • Matkalaukkulappu, jotta matkalaukut eivät enää koskaan häviäisi.
  • Matkapäiväkirja, johon voi kirjoittaa kaikki muistot ja ajatukset.
  • Vesipullo, jotta pysyt aina nesteytettynä

Lomasi ja matkojesi muisteleminen

Suru, joka tulee, kun matka on ohi, on tunne, jonka jokainen matkailija tuntee hyvin. Olipa matka kuinka pitkä tai lyhyt tahansa, paluu todellisuuteen voi olla kova pala niellä. Mutta vaikka palaisitkin takaisin normaaliin elämääsi, et voi unohtaa matkan aikana keräämiäsi muistoja.

Matkan jälkeinen masennus on luonnollinen osa matkakokemusta, ja on olemassa keinoja, joilla voit helpottaa paluuta todellisuuteen. On olemassa runsaasti matkalahjoja, jotka voivat helpottaa loman jälkeistä aikaa ja joiden avulla voit elää upeimmat ajat uudelleen hymy huulilla. Matkalahja on myös tapa lohduttaa jotakuta, joka on juuri palannut upealta matkalta.

Joitakin ideoita? Tietenkin valokuva-albumi, johon voit kerätä kaikki lomamuistot, tai sarja valokuvatulosteita, joissa on kauneimmat otokset, jotka olet tallentanut kameraan. Koristele olohuoneesi muutamilla lomakuvillasi. Tulosta ne julisteeksi ja lisää siihen kehys. Näin voit pitää muistot elävinä jokapäiväisessä elämässäsi kehyksellä varustetun valokuvatulosteen avulla!

Tutustu kaikkiin valokuvalahjoihin saadaksesi lisää inspiraatiota.