Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Täydellinen lahja makeanhimoisille: herkullisia makeiset nimellä ! Tutustu laajaan valikoimaan persoonallisia ja persoonattomia makeisia, jotka sopivat täydellisesti syntymäpäiville ja muihin erityistilaisuuksiin.

32 Lahjat

Yksilöidyt makeiset

Jos etsit lahjaa henkilölle, joka on perso makealle, olet oikeassa paikassa! Nämä lahjat ovat täydellisiä myös kiitoslahjoiksi.

Makeisia jaettavaksi

Jos etsit omaperäistä herkkua jaettavaksi luokan, urheiluseuran tai kollegoiden kesken syntymäpäivänäsi tai muuna erityistilaisuutena, valitse Chupa Chups -tornimme. Tornissa on 200 erimakuista tikkaria, ja voit lisätä haluamasi mallin tornin huipulle.

Kiitoslahjaksi tai lahjapussiin: yksilöity Mentos

Jos tarvitset kiitoslahjaa häiden, nimijuhlien tai muun tapahtuman järjestämiseen, yksilöidyt Mentos-makeiset ovat loistava vaihtoehto. Voit räätälöidä pakkaukset valitsemallasi valokuvalla, logolla ja/tai tekstillä luodaksesi täydelliset kiitoslahjat hetkessä. Mentos-paketteja on saatavana sekä suurina että pieninä sarjoina.

Kiitoslahjaksi tai lahjapussiin: yksilöity Chupa Chups -torni

Chupa Chups -tikkaritornimme on todellinen katseenvangitsija mihin tahansa tapahtumaan. Voit lisätä valitsemasi logon tai valokuvan tornin yläosaan. Mukana on 200 tikkaria, joten siitä riittää monelle herkkusuulle.

Kiitoslahjaksi tai lahjapussiin: yksilöidyt makeispurkit

Toinen hauska lahja yritystapahtumaan on lasipurkissa olevat makeiset. Niitä on saatavana 10 kappaleen sarjoissa, ja ne voidaan räätälöidä logollasi.

Purkissa olevat makeiset ovat myös hyvä kiitoslahja häävieraille!

Kiitoslahjaksi tai lahjapussiin: yksilöidyt piparminttukarkit peltirasiassa

Ne ovat täydellinen kiitoslahja tai lisä herkkupussiin: piparminttukarkkeja peltirasiassa, jossa on valitsemasi kuva. Niitä on saatavana 10 kappaleen sarjoissa, ja ne voidaan räätälöidä logollasi.

Peltipurkki makeisia

Jos etsit hauskoja lahjaideoita tai haluat tehdä vaikutuksen yritystapahtumassa, valitse makeisia täynnä oleva peltipurkkimme. Jokainen peltipurkki on täynnä herkullisia makeisia, ja purkki voidaan räätälöidä. Lataa valitsemasi kuva ja teksti, ja me räätälöimme purkin sinulle. Valittavana on erilaisia makeisia, kuten erilaisia lakritseja, pääsiäismunia, karkkisydämiä, piparminttukarkkeja ja viinikumeja.

Mentos XXL

Jos haluat yllättää jonkun raikkaalla piparmintulla huomiota herättävästi, XXL Mentos -lahjamme on täydellinen! Se sisältää jopa 21 rullaa piparmintun makuista Mentosta, ja suuri ulkokuori voidaan räätälöidä vastaanottajan nimellä ja valokuvalla.