Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Tiesitkö, että voit tulostaa valokuvasi tai oman tekstisi vaatteisiin? College-paidat, hupparit, kylpytakit, pipot, t-paidat ja monet ainutlaatuiset asusteet – tutustu kaikkiin mitoitettuihin vaatteisiin. Ainutlaatuinen lahja niin perheelle kuin liikelahjaksi.

44 Lahjat

Vaatteet ja tekstiilit omalla painatuksella

Jos haluat yllättää jonkun yksilöllisellä hupparilla, etsit yksilöityjä joukkuepaitoja tai metsästät erikoisia sukkia, olet tullut oikeaan paikkaan. Tarjoamme laajan valikoiman vaatteita, joihin voit lisätä haluamasi nimen, valokuvan ja/tai tekstin. Ne ovat tilattavissa kappaleittain, joten vähimmäismäärää tilaukselle ei ole. Sinä tilaat ja me luomme sinulle haluamasi yksilöidyt vaatteet!

Mihin vaatteisiin painatus voidaan tehdä?

Me YourSurprisella teemme painatuksia melkeinpä mihin tahansa vaatteisiin miehille, naisille ja lapsille. Meillä on mukavia huppareita ja neuleita, jotka voidaan personoida sekä etu- että takapuolelta. Saatavilla on myös erilaisia pikeepaitoja, t-paitoja, vauvan t-paitoja ja urheilupaitoja. Voit lisätä designin, ladata kuvan ja/tai lisätä tekstin editorissamme.

Joukkuepaidat

Jos joukkueesi on osallistumassa turnaukseen ja etsit hienoja t-paitoja koko joukkueelle, meistä olisi hauska painaa ne teille. Meillä on saatavilla urheilupaitoja ja tavallisia t-paitoja eri väreissä. Kaikki t-paidat voidaan yksilöidä sekä etu- että takapuolelta. Lisää joukkueesi nimi, pelinumerot tai hauska teksti. Voitte myös viimeistellä tiimin yhtenäisen lookin yksilöidyillä huppareilla ja sukilla.

Erikoisemmat vaatteet

T-paitojen, neuleiden ja huppareiden lisäksi painamme myös jalkapallopaitoja, boksereita ja jopa varvassandaaleja.

Kirjailtu kylpytakki

Kylpytakkimme, joiden selkämykseen on kirjailtu nimi, ovat erittäin suosittuja. Voimme kirjailla haluamasi nimen kylpytakin selkämyksen yläosaan, joten tiedät aina, mikä kylpytakki on sinun.

Hauskoja lahjavinkkejä

Vaatteet ovat suosittuja lahjoja. Vauvan body nimellä tai kuvalla, söpö vauvan t-paita tai kätevä ruokalappu. Voimme painaa haluamasi nimen ja/tai kuvan kaikkiin tuotteisiimme. Voit suunnitella lahjasi editorissamme tuossa tuokiossa. Meillä on tarjolla jopa kravatteja, essuja ja sukkia!

Erikoismallit

Voit luoda haluamasi designin editorissamme. Voit lisätä oman valokuvasi ja/tai tekstisi tai valita jonkin upeista malleistamme. Meillä on saatavilla erilaisia malleja moneen eri tilanteeseen, ja ne voivat vaihdella tuotteittain: * Keep Calm It’s your…... birthday, bachelor, get married * Super Daddy * 70 and still sexy (tai 30, 40, 50 tai mitä vain haluatkin) * I’m the boss * made in the 70’s, made in the 80’s, made in the 90’s * kivoja printtejä, joissa on yksisarvisia, tekstit mr & mrs, queen, supermama, jne.