Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Luo unohtumaton lahja joulukuusen alle persoonallisella suklaajoululahjalla. Valokuvapraliineista persoonallisiin XXL-suklaapatukoihin, suklaalahjoja löytyy todella jokaiselle! Kenet yllätät ainutlaatuisella suklaajoululahjalla? 

36 Lahjat

Tutustu joulusuklaalahjojen ainutlaatuiseen makuun

Kun joulu ja joululahjojen antaminen lähestyvät, mikään ei ole niin makeaa kuin joulusuklaalahjojen makea ihanuus, joka tuo jonkun joulunviettoon ylimääräistä onnea. Joulusuklaarasia on enemmän kuin vain lahja, se on perinne! Se on täydellinen tapa ilmaista tunteesi rakkaitasi kohtaan ja varmistaa, että heidän joulujuhlansa on täynnä herkullisuutta.

Etsitpä sitten herkkua perheellesi, huomaavaista yllätystä ystävillesi tai jotain juhlallista kollegoillesi, tarjolla on laaja valikoima suklaajoululahjoja. Ylellisistä pralineista painettuun valokuvasuklaaseen ja XXL-patukoihin, joulumuotoilumme ja personointimahdollisuutemme ilahduttavat sekä sydäntä että makua.

Pääset joulun tunnelmaan näillä joulusuklaalahjoilla

Vastaanottaja rakastaa suklaata, mutta et ole aivan varma, mistä aloittaa? Joulusuklaissuklaissamme on ainutlaatuisia joulumalleja, eikä hän ole koskaan nähnyt mitään vastaavaa. Tässä muutamia ideoita:

  • XXL-suklaapatukka, jossa on joulutoiveesi
  • Rasia painettuja valokuvasuklaita
  • Suklaasähke, jossa on viesti "Hyvää joulua".
  • Milkan joululahjapakkaus, jossa on toiveesi ja valokuvasi.
  • Sydämenmuotoinen Milka-joulusuklaarasia
  • Toblerone, jossa on vastaanottajan nimi ja makea viesti.

Tämä on vain pieni valikoima, valikoimassamme on niin paljon enemmän joulun suklaalahjoja ja makeisia lahjoja, että löydät ne!

Yllätä rakkaasi persoonallisilla joulusuklaalahjoilla

Suklaamme voidaan personoida valokuvalla, nimellä ja/tai tekstillä. Personoi suklaarasia tai XXL-patukan kääre tai personoi itse suklaa. Varmistamme, että personointi painetaan suklaisiin tai suklaapatukkaan huolellisesti ja huolellisesti!

Miksi valita suklaalahjat jouluksi?

Juhlakauden lähestyessä saatat miettiä, miksi minun pitäisi valita suklaalahjat joululahjaksi? Suklaata rakastetaan kaikkialla, ja se on suussa sulavaa herkkua, joka tuo aina hymyn saajan kasvoille. Se on suloinen tapa osoittaa rakkaillesi, kuinka paljon he merkitsevät sinulle. Lisäksi joulusuklaiden valikoima takaa, että jokaiselle listallasi olevalle löytyy jotakin.

Henkilökohtaisten suklaiden taika jouluksi

Joulusuklaiden personointi nostaa lahjan huomaavaisuuden seuraavalle tasolle. Kuvittele, miten ihastuvat läheisesi, kun he näkevät nimensä tai sydämellisen viestin painettuna itse suklaaseen tai laatikkoon. Juuri tämä ainutlaatuinen henkilökohtainen kosketus tekee joulusuklaalahjoistamme niin erityisiä. Kerro heille, kuinka paljon he merkitsevät sinulle, painata se suklaaseen, kirjoita se suklaasähkössä tai XXL suklaapatukassa. Suklaata ei voi koskaan olla tarpeeksi!

Top suklaa joululahja poimii

Seuraavassa on muutamia parhaita valintojamme, jotka auttavat sinua valitsemaan täydellisen suklaalahjan tänä juhlakaudella:

  • Henkilökohtaiset suklaapatukat: Suuret, herkulliset ja henkilökohtaisella viestillä tai nimellä painetut suklaapatukat ovat vaikuttava lahja. Valitse suosikkimerkkisi, kuten Twix, Milka, Toblerone, Kit Kat tai Côte d'Or.
  • Jouluaiheiset suklaat: Ajattele suklaapukkia, poroja ja joulukuusia. Nämä juhlavat suklaat eivät ole vain maukkaita, vaan ne myös lisäävät joulumieltä.
  • Lajiteltu suklaarasia: Lajiteltu suklaarasia tarjoaa erilaisia makuja, joten jokaiselle löytyy jotakin. Personoi laatikon hylsy valokuvalla ja/tai tekstillä!

Kuinka tilata joulusuklaat

Jouluherkkujen ja -suklaiden tilaaminen on helppoa ja vaivatonta. Selaa valikoimaamme, valitse mieleisesi suklaa, muokkaa se henkilökohtaiseksi verkkopainikkeessamme ja tee tilaus. Varmistamme, että henkilökohtainen viestisi painetaan suklaaseen, suklaapatukkaan tai suklaarasiaan, ja toimitamme sen suoraan valitsemaasi osoitteeseen.