Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Mitä asiakkaamme sanovat

Quote icon

Tuote oli juuri niin hyvä laatuinen, kun oletinkin. Nopea toimitus ja hyvä hinta.

Elisa jätetty 03-06-22

10 / 10
Quote icon

Mulle kaikista tuntuu erinomaiselta! Kiitos

Nataliia jätetty 28-05-22

10 / 10
Quote icon

Kaikki sujui hyvin ja sain tuotteet nopeasti!

Rosalinda jätetty 25-05-22

10 / 10
9.8

1141 arvostelua

Katso kaikki

Joululahjat miehelle

Joulu on erityinen vuodenaika, jota me kaikki odotamme. Aika, jolloin saamme hidastaa hetkeksi ja nauttia juhlasta perheen ja ystävien kanssa. Joulu on myös täydellinen tilaisuus kiittää rakkaitamme, ja mikä olisikaan parempi tapa kuin yksilöllinen lahja?

Joululahjan löytäminen miehelle ei ole koskaan helppoa, mutta meillä on hyviä vinkkejä, joiden avulla voit varmasti löytää täydellisen lahjan miehellesi.

Jokainen joululahja voidaan räätälöidä valitsemallasi valokuvalla, nimellä ja/tai viestillä, jotta voit luoda todella merkityksellisen ja ainutlaatuisen lahjan hetkessä. Kenet haluaisit yllättää?


Söpö lahja poikaystävälle tai aviomiehelle

Joulu on myös tilaisuus muistuttaa elämässäsi olevaa miestä tunteistasi häntä kohtaan. Luo suuri hymy hänen kasvoilleen tänä jouluna lahjalla, joka on luotu erityisesti hänelle. Riippumatta siitä millaista joululahjaa etsit, meiltä saat vinkkejä!

Voit luoda hauskan joulukuusenpallon suosikkikuvasi kera tai yksilöllisen parin sukkia omalla valokuvalla. Valitsitpa minkä tahansa henkilökohtaisen joululahjan, kumppanisi tietää varmasti, että se on valittu rakkaudella.


Henkilökohtainen joululahja isälle

Isät ovat tärkeimpiä ihmisiä joita sinulla koskaan elämässäsi on. Henkilö, johon voit luottaa aina kun tarvitset apua. Pidämme usein isän rakkautta itsestäänselvyytenä, joten joulu on täydellinen aika kertoa hänelle, kuinka paljon arvostat häntä. Valitse ainutlaatuinen ja alkuperäinen joululahja, joka saa hänet tuntemaan itsensä rakastetuksi.

Muista isää jouluna henkilökohtaisella kuvakirjalla, joka on täynnä ikimuistoisia hetkiä perheenne kesken. Tai miten olisi isän omalla nimellä kaiverrettu oluttuoppi, tai hauskalla tekstillä painettu t-paita?

Mitä lahjaksi poikaystävälle

Voi olla hankalaa valita lahjaksi jotakin erityistä, joka tekee vaikutuksen lahjan saajaan. Erityisesti poikaystävälle joululahjan valitseminen voi olla vaikeaa. Haluat varmasti yllättää rakkaasi ja saada hänet tuntemaan itsensä tärkeäksi.

Juuri tästä syystä henkilökohtainen lahja on ainutlaatuinen valinta. Yksilöi herkullinen suklaa, suloinen nalle tai käytännöllinen suihkutuotesetti valitsemallasi kuvalla ja/tai tekstillä ja luo uniikki lahja.

Joululahjaideoita kaikille budjeteille

Joulu on suurten lahjojen aikaa, mutta aina ole varaa investoida lahjoihin kohtuuttomia summia. Ei ole tarpeen kuluttaa omaisuutta, jotta voit antaa miehellesi unohtumattoman lahjan. Pienen budjetin joululahjavinkkejä miehelle ovat esimerkiksi henkilökohtainen kynä jossa on hänen oma nimensä, tai avaimenperä kumppanisi suosikkivalokuvalla.