Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Jouluna oma kultasi ansaitsee erityisen lahjan! Tutustu joululahjavalikoimaamme tyttöystävälle, parhaalle ystävälle, äidille, siskolle tai kenelle tahansa elämäsi erityiselle naiselle.

138 Lahjat

Olet nähnyt 48 / 138 lahjaa

Joululahjat miehelle

Joulu on erityinen vuodenaika, jota me kaikki odotamme. Aika, jolloin saamme hidastaa hetkeksi ja nauttia juhlasta perheen ja ystävien kanssa. Joulu on myös täydellinen tilaisuus kiittää rakkaitamme, ja mikä olisikaan parempi tapa kuin yksilöllinen lahja?

Joululahjan löytäminen miehelle ei ole koskaan helppoa, mutta meillä on hyviä vinkkejä, joiden avulla voit varmasti löytää täydellisen lahjan miehellesi.

Jokainen joululahja voidaan räätälöidä valitsemallasi valokuvalla, nimellä ja/tai viestillä, jotta voit luoda todella merkityksellisen ja ainutlaatuisen lahjan hetkessä. Kenet haluaisit yllättää?

Kenet elämäsi miehen haluat yllättää tänä jouluna? Jos haluat saada ihmiset ympärilläsi hymyilemään, olet oikeassa paikassa, koska meiltä löydät ainutlaatuisia ​​lahjoja kaiken ikäisille! Mitä hän tykkää tehdä? Yllätätkö poikasi, isäsi tai setäsi? YourSurprisen avulla voit ilahduttaa ketä tahansa uniikeilla joululahjoilla. Löydät lahjoja kodin sisustamiseen, sekä uniikkeja keittiötarvikkeita kuten persoonalliset esiliinat tai kaiverrettun veitsisarjan. Meillä voit luoda myös erilaisia laseja nimi- tai tekstikaiverruksella.

Mitkä ovat edullisia joululahjoja hänelle?

Etsitkö edullisia mutta huomaavainen joululahjoja erityistä miestäsi? Olet oikeassa paikassa. Meillä on valikoima yksilöllisiä persoonallisia joululahjoja, jotka tekevät häneen vaikutuksen mutta eivät myöskään riko pankkiasi. Tässä muutamia ihania lahjaideoita:

 • Henkilökohtaiset bokserit: Tämä ei ole vain hyödyllinen, vaan tarjoaa hauskan ja intiimin kierteen. Voit räätälöidä niihin hänen nimensä, hauskan valokuvan tai hänen rakastamansa mallin.
 • Kaiverrettu olutmuki: Kaiverrettu olutmuki sopii täydellisesti elämäsi oluen ystävälle. Kirjoita siihen hänen nimensä, erityinen päivämäärä tai hauska sitaatti, joka saa hänet nauramaan joka kerta, kun hän ottaa kulauksen.
 • Painettu solmio: Muotia etsivälle miehelle painettu solmio, jonka kuvio puhuttelee hänen persoonallisuuttaan, voi olla juuri se, mitä hän tarvitsee piristääkseen työasua.
 • Nahkainen avaimenperä: Minimalistinen, tyylikäs lahja, jota hän voi käyttää päivittäin. Voit lisätä persoonallisuutta kaiverruttamalla siihen hänen nimensä tai erityisen päivämäärän.
 • Henkilökohtainen pullonavaaja: Tämä lahjaidea on sekä käytännöllinen että henkilökohtainen. Hän ajattelee sinua joka kerta, kun hän käyttää sitä, olipa kyseessä sitten viinipullon avaaminen rauhallista iltaa varten tai juhlien järjestäminen ystävien kanssa.
 • Matkapäiväkirja: Jos miehesi rakastaa matkustamista, henkilökohtainen matkapäiväkirja on ihanteellinen lahja. Hän voi kirjoittaa muistiin seikkailujaan ja pitää kirjaa kokemuksistaan. Voit jopa personoida sen hänen nimellään tai sydämellisellä viestillä kannen sisäpuolelle.

Näillä edullisilla henkilökohtaisilla joululahjaideoilla saat varmasti hymyn hänen kasvoilleen tänä juhlakaudella. Miksi et siis tekisi hänen joulustaan aivan erityistä juuri hänelle tehdyllä lahjalla?

Mitkä ovat joululahjoja hänelle, jolla on kaikkea?

Eikö usein tunnukin vaikealta valita täydellinen joululahja sille erityiselle ihmiselle elämässäsi, jolla tuntuu olevan kaikkea auringon alla? Entäpä jos harkitsisit käytännöllistä lahjaa, jota hän voi käyttää päivittäin? Tai kenties tunnepitoinen lahja, joka muistuttaa häntä rakkaasta muistosta tai erityisestä siteestä?

Mitkä ovat sentimentaalisia joululahjoja hänelle?

Mietitkö, mitä lahjoittaisit elämäsi erityiselle miehelle tänä jouluna? Tunteita herättävä lahja, jolla on tunnearvoa, voi todellakin olla täydellinen valinta. Olipa kyseessä aviomies, poikaystävä, isä tai rakas ystävä, huomaavainen lahja voi koskettaa hänen sydäntään, luoda pysyviä muistoja ja lujittaa sidettänne. Mutta miksi tunteellinen lahja, saatat kysyä?

Tunteita herättävät lahjat ovat paljon enemmän kuin pelkkiä lahjoja, ne ovat ele rakkaudesta, huolenpidosta ja arvostuksesta. Ne osoittavat, ettet ainoastaan ymmärrä hänen kiinnostuksen kohteitaan ja intohimojaan, vaan myös arvostat hänen yksilöllisyyttään.

Esimerkiksi yksilöllinen koru voi olla merkittävä valinta. Kaiverrettuna hänen nimikirjaimillaan tai erityisellä päivämäärällä se on ajaton koru, jota hän voi vaalia ikuisesti. Toinen hyvä idea voi olla taidokkaasti suunniteltu puinen kello, johon on kirjoitettu hänen nimensä. Hän arvostaa sen kauneuden ja hyödyllisyyden lisäksi myös sitä, että sen yksilöintiin on panostettu. Kirjojen ystävälle muistikirja, johon on kaiverrettu hänen nimensä, olisi arvokas lahja.

5 hyödyllistä joululahjaa hänelle

Käyttökelpoiset lahjat ovat sellaisia, joista lahjan saaja voi nauttia jokapäiväisessä elämässä. Joitakin ideoita voivat olla:

 • Nahkalompakko kaiverruksella
 • Leikkuulauta, jossa on nimi ja teksti
 • BBQ-sarja nahkakannessa
 • Henkilökohtainen lounaslaatikko
 • enkilökohtainen hiirimatto

Mitkä ovat joululahjoja miehelle, joka rakastaa viiniä tai olutta?

Ostosten tekeminen miehelle, joka nauttii viinistä tai oluesta, voi olla ilahduttava kokemus. On niin monia ainutlaatuisia ja yksilöllisiä lahjavaihtoehtoja, jotka voivat parantaa hänen juomiskokemustaan ja osoittaa, että olet ottanut hänen harrastuksensa huomioon. Mutta mitä ne voisivat olla? Yksi huomaavaisimmista lahjoista viinin tai oluen ystävälle ovat henkilökohtaiset asusteet. Niitä voivat olla kaiverretut viinilasit, yksilölliset oluttarjoilut tai jopa hänen nimellään varustettu viinipullonavaaja. Joka kerta, kun hän käyttää näitä esineitä, hän saa muistutuksen huomaavaisesta eleestäsi.

Mitkä ovat ainutlaatuisia joululahjoja hänelle?

Täydellisen joululahjan löytäminen elämäsi erityiselle miehelle voi joskus tuntua vaikealta tehtävältä. Haluat jotain poikkeuksellista, lahjan, jota vaalitaan ja muistetaan. Mutta millaisia ovat oikeastaan ainutlaatuiset joululahjat miehelle? Tutustutaanpa jännittävään maailmaan ja 8 huomaavaiseen lahjaideaan, jotka saavat varmasti hymyn hänen kasvoilleen tänä juhlakaudella.

 1. Henkilökohtainen pyllylaukku
 2. Juhlava lumipallo, jossa on valokuva
 3. Matka termosmuki
 4. Puinen valokuvalaatta, jossa on valokuva
 5. Painettu vesipullo
 6. Cocktail-setti, jossa on kaiverrettuja laseja
 7. Nahkaranneke kaiverruksella
 8. Henkilökohtainen kotipanopakkausEtsitkö vielä lisää inspiraatiota? Tutustu joululahjoihin poikaystävälle ja joululahjoihin isälle.

Hauska joululahja poikaystävälle tai aviomiehelle

Joulu on myös tilaisuus muistuttaa elämässäsi olevaa miestä tunteistasi häntä kohtaan. Luo suuri hymy hänen kasvoilleen tänä jouluna lahjalla, joka on luotu erityisesti hänelle. Riippumatta siitä millaista joululahjaa etsit, meiltä saat vinkkejä!

Voit luoda hauskan joulukuusenpallon suosikkikuvasi kera tai yksilöllisen parin sukkia omalla valokuvalla. Valitsitpa minkä tahansa henkilökohtaisen joululahjan, kumppanisi tietää varmasti, että se on valittu rakkaudella.

Henkilökohtainen joululahja isälle

Isät ovat tärkeimpiä ihmisiä joita sinulla koskaan elämässäsi on. Henkilö, johon voit luottaa aina kun tarvitset apua. Pidämme usein isän rakkautta itsestäänselvyytenä, joten joulu on täydellinen aika kertoa hänelle, kuinka paljon arvostat häntä. Valitse ainutlaatuinen ja alkuperäinen joululahja, joka saa hänet tuntemaan itsensä rakastetuksi.

Muista isää jouluna henkilökohtaisella kuvakirjalla, joka on täynnä ikimuistoisia hetkiä perheenne kesken. Tai miten olisi isän omalla nimellä kaiverrettu oluttuoppi, tai hauskalla tekstillä painettu t-paita?

Mitä lahjaksi poikaystävälle

Voi olla hankalaa valita lahjaksi jotakin erityistä, joka tekee vaikutuksen lahjan saajaan. Erityisesti poikaystävälle joululahjan valitseminen voi olla vaikeaa. Haluat varmasti yllättää rakkaasi ja saada hänet tuntemaan itsensä tärkeäksi.

Juuri tästä syystä henkilökohtainen lahja on ainutlaatuinen valinta. Yksilöi herkullinen suklaa, suloinen nalle tai käytännöllinen suihkutuotesetti valitsemallasi kuvalla ja/tai tekstillä ja luo uniikki lahja.

Joululahjat veljelle

Sisarukset ovat aina tärkeitä hahmoja elämässämme! Älä unohda veljeäsi, vaan etsi lahja joka hämmästyttää hänet ja ilahduttaa häntä erityisellä tavalla. Miten olisi olutlasi tai avaimenperä kaiverruksella, tai rasia maukkaimpia konvehteja persoonallisessa rasiassa.

Joululahjaideoita kaikille budjeteille

Joulu on suurten lahjojen aikaa, mutta aina ole varaa investoida lahjoihin kohtuuttomia summia. Ei ole tarpeen kuluttaa omaisuutta, jotta voit antaa miehellesi unohtumattoman lahjan. Pienen budjetin joululahjavinkkejä miehelle ovat esimerkiksi henkilökohtainen kynä jossa on hänen oma nimensä, tai avaimenperä kumppanisi suosikkivalokuvalla.

Joululahjat appiukolle

Onko appiukkosi sinulle kuin toinen isäsi? Toivottiko hän sinut tervetulleeksi perheeseensä lämmöllä ja suurella rakkaudella? Valitse hänelle tänä jouluna lahja, joka kuvastaa juuri häntä. Jos hän esimerkiksi rakastaa lukemista, anna hänelle omalla nimellä varustettu muistivihko, johon hän voi kirjoittaa ajatuksiaan. Herkkusuulle voit valita joululahjapakkauksen, joka on täynnä herkullisia välipaloja. Vaihtoehtoisesti voit yllättää hänet valokuvakirjalla, joka on täynnä kuvia hänen rakkaista lastenlapsistaan. Hän ilahtuu varmasti!

Itse tehdyt joululahjat miehelle

Ei vaadi paljoa tehdäksesi hänet onnelliseksi. Anna lahjalle tärkeä merkitys personoinnin ansiosta omalla tekstillä, nimellä tai valokuvillasi. Tällä tavalla voit tehdä hänelle joululahjan, joka hän haluaa aina pitää mukanaan, tai käyttää sitä mahdollisimman usein! Meillä on runsas valikoima omaperäisiä ja ainutlaatuisia joululahjoja miehelle. Jos hän rakastaa suklaata, jättimäinen joulupatukka on täydellinen lahja! Jos toisaalta hänellä on aina olutta kädessään, voit antaa hänelle kaiverretun olutlasin, viskilasin tai viinilasin.

Joululahjoja miehille jokaiseen budjettiin

Täydellisen joululahjan valitsemisen miehelle ei tarvitse rasittaa budjettia. Olitpa ostoksilla ystävälle, kumppanille tai perheenjäsenelle, voit olla varma, että löydät jotain huomaavaista ja ainutlaatuista, joka ei riko pankkia. Tutustu valikoimaamme miesten joululahjoja, jotka sopivat eri budjeteille.

Joululahjat miehelle pienemmällä budjetilla

Joitakin edullisempia lahjavaihtoehtojamme ovat mm:

 • Henkilökohtainen jouluinen Toblerone, jossa on tämä nimi.
 • Kaiverrettu tuoppilasi
 • Mukautettu hiirimatto
 • Kaiverrettu korkkiruuvi
 • Valokuvakokoelma
 • Kaiverrettu nahkaranneke

Joululahjoja hänelle isommalla budjetilla

Joitakin joululahjoistamme miehelle tämän budjetin puitteissa ovat:

 • Persoonallinen lahjapakkaus, joka on täynnä Mars, Twix tai Snickers -suklaata.
 • Koristeellinen valokuvalaatta
 • Henkilökohtainen lonkkapullo
 • Kaiverrettu puinen leikkuulauta
 • Henkilökohtainen kaiverrettu lounasrasia

Mitä ylellisiä joululahjoja hänelle on olemassa?

Etsitkö täydellistä luksusjoululahjaa elämäsi erityiselle miehelle? Henkilökohtaisessa valikoimassamme on erilaisia ensiluokkaisia juomia ylellisistä samppanjoista hienostuneisiin likööreihin ja hienoista viineistä eksklusiivisiin cocktaileihin. Ylellisyysluettelomme ulottuu kuitenkin ruokaa ja juomaa laajemmalle! Kaiverrettu puukellomme on ajaton lahja, johon voit lisätä hänen nimensä, mikä lisää upean henkilökohtaisen kosketuksen. Muita yksilöllisiä luksusvaihtoehtoja ovat käytännölliset ja tyylikkäät tuotteet, kuten räätälöitävissä oleva nahkainen kannettavan tietokoneen suojakotelo, ja perimmäiselle suklaahullulle? Yllätä hänet jättimäisellä XXL Toblerone-patukalla! Tämä vaikuttava suklaalahja painaa peräti huikeat 4,5 kg!

Mitkä ovat romanttisia joululahjoja miehille?

Ripaus romantiikkaa tekee joulupäivästä vieläkin erityisemmän. Jos etsit hänelle joululahjaa, joka koskettaa hänen sydäntään, YourSurprise tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja. Mikään ei sano "rakastan sinua" paremmin kuin sydämen muotoinen lahja. Sydämethän ovat rakkauden symboli! Meillä on paljon romanttisia lahjoja suklaasta tyynyihin. Voit lisätä mihin tahansa lahjaan rakkausaiheisen suunnittelun online-editorissamme; mikä tahansa lahja voi olla romanttinen, jos personoit sen erityisellä viestillä tai valokuvalla!