Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Etsitkö täydellistä joululahjaa isälle? Yllätä hänet henkilökohtaisella, ainutlaatuisella joululahjalla. Tutustu laajaan lahjatarjontaamme - kaikkea hauskoista lahjoista ja käytännöllisistä lahjoista pienempiin, budjettiystävällisiin lahjoihin, jotka on personoitu haluamallasi nimellä ja/tai valokuvalla.

135 Lahjat

Olet nähnyt 48 / 135 lahjaa

Parhaat joululahjat isälle

Joulu on ilon, rakkauden ja tietenkin lahjojen antamisen aikaa. Se on erityinen aika vuodesta, jolloin meillä kaikilla on mahdollisuus osoittaa arvostusta rakkaitamme kohtaan. Kuka voisi ansaita huomaavaisemman ja sydäntä lämmittävämmän lahjan kuin isämme?

Isälläsi, olipa hän sitten biologinen isäsi, isäpuoli, appiukko tai isähahmo, on merkittävä rooli elämäsi muovaajana. Siksi täydellisen joululahjan löytäminen isälle on niin tärkeää. Jotain, joka kertoo rakkaudestasi ja ihailustasi häntä kohtaan. Jotain, jota hän todella vaalii. Mikä olisikaan parempi kuin henkilökohtainen lahja, joka on luotu juuri häntä varten?

10 parasta joululahjaa isälle vuonna 2024

Varmistaaksesi, että olet ottanut kaikki vaihtoehdot huomioon, olemme laatineet luettelon 10 yksityisimmästä joululahjasta isälle:

 1. Henkilökohtainen olutlahjasetti, jossa on valikoima oluita.
 2. Kotoisa kylpytakki, jossa on hänen nimensä kirjailtu.
 3. Muki, jossa on valokuva
 4. Nahkainen avaimenperä, jossa on valokuva
 5. Valokuvataulu, jossa on valokuva suosikkihetkestäsi yhdessä.
 6. Kaiverrettu viskilasi
 7. Hiirimatto, jossa on valokuva
 8. Henkilökohtainen lumipallo
 9. Kaiverrettu oluen tai viinin avaaja
 10. Seinäkello, jossa on valokuva

Mitä ainutlaatuisia yksilöllisiä joululahjoja isälle on olemassa?

Tiesitkö, että valtava lahjavalikoimamme voidaan kaikki personoida? Voit yllättää isäsi hänen nimellään kaiverretulla nahkaesiliinalla, kaiverretulla juustolautasella, pullolla hänen suosikkijuomaansa painetussa kotelossa, suklaakuvasydämellä ja monilla muilla lahjoilla. Kaikki persoonalliset joululahjat isälle voidaan personoida editorissamme haluamallasi valokuvalla, tekstillä ja/tai nimellä.

Mitä henkilökohtaisia joululahjoja on olemassa isälle, joka rakastaa kokkailua?

Jos isäsi leikkikenttä on keittiö ja hänen lelunsa ovat kattilat ja pannut, joulu on täydellinen aika juhlistaa hänen kulinaarisia seikkailujaan. Henkilökohtaiset keittiölahjat ovat loistava tapa saada hymy hänen kasvoilleen ja sipaisu hänen liedelleen.

Tässä muutamia henkilökohtaisia joululahjaideoita isälle, joka rakastaa kokkailua:

 • Henkilökohtainen esiliina: Esiliina, jossa on hänen nimensä, lempinimensä tai hauska sitaatti, ei ainoastaan suojaa hänen vaatteitaan, vaan tuo myös ripauksen hauskuutta hänen ruoanlaittorutiineihinsa.
 • Mukautettu leikkuulauta: Leikkuulauta, johon on kaiverrettu suloinen viesti tai hänen nimensä, on sekä käytännöllinen että sydämellinen lahja.
 • BBQ-työkalusarja: Luokan BBQ-työkalusarja on ehdoton edellytys isälle, joka on todellinen grillimestari.
 • Henkilökohtainen reseptikirja: Pitääkö isä itseään vähän kokkina? Polta hänen intohimonsa ruoanlaittoon henkilökohtaisella reseptikirjalla! Voit täyttää sen perheen suosikeilla tai uusilla ruokalajeilla, joita hän haluaisi kokeilla.
 • Kaiverrettu veitsisarja: <Kaiverrettu veitsisarja sopii isälle, joka suhtautuu ruoanlaittoon vakavasti. Se tuo hänen keittiöönsä hienostuneisuutta ja tekee hänen kulinaarisista ponnisteluistaan paljon miellyttävämpiä.

Mitä joululahjoja on uudelle isälle?

Ensimmäinen joulu on erityinen hetki uusille isille! Lahjojen avaaminen kuusen alla ja uuden perheen juhliminen on maagista aikaa. Mieti lahjaa, joka kuvastaa hänen uutta rooliaan isänä. Miten olisi söpö asuste vauvalle, jossa on teksti siitä, miksi hän on paras isä? Voisit myös painatuttaa perhevalokuvan puulle tai kankaalle.

Joululahjoja isälle tyttäreltä ja pojalta

Yllätä hänet tänä jouluna lahjalla isälle. Anna isällesi sydämellinen lahja, jota hän voi vaalia pitkään, ja kerro hänelle, kuinka paljon hän merkitsee sinulle!

Mitkä ovat parhaat joululahjat isälle hänen lapsiltaan? Jos haluat jotain tunteellista, valitse henkilökohtainen valokuva-albumi, johon on koottu muistoja menneisyydestä. Jos haluat mieluummin jotain käytännöllistä, entäpä nahkainen lompakko, johon on kaiverrettu hänen nimensä? Hauskalle isälle mieti hauskaa lahjaa, kuten sukkia, joissa on hänen kasvonsa, tai personoituja bokserishortseja.

Oletko jo löytänyt joululahjasi? Jos et, kiirehdi ja aloita jouluostokset nyt!