Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Inspiroidu tänä vuonna ja löydä paras joululahja poikaystävällesi! Lahjamme ovat käytännöllisiä ja niissä on ainutlaatuinen personointi, joka antaa henkilökohtaisen kosketuksen.

134 Lahjat

Olet nähnyt 48 / 134 lahjaa

Paras joululahja poikaystävälle

Kun joulu on nurkan takana, yksi lahjoista, joiden löytäminen saattaa tuntua haastavalta, on poikaystävällesi tarkoitettu lahja. Täydellisen joululahjan valitsemisen poikaystävällesi ei tarvitse olla lainkaan stressaavaa! Kyse on vain siitä, että ymmärrät, mitä hän rakastaa, ja lisäät oman erityisen kosketuksesi.

Henkilökohtaiset joululahjat poikaystävällesi

Yksi tapa tehdä joululahjasta hänelle todella ainutlaatuinen on personoida se. Näin voit erottua muista, lahjoittaa jotain, joka kuvastaa suhdettanne, ja luoda kaiken kaikkiaan huomaavaisen ja ainutlaatuisen lahjan.

Tähän on monia tapoja, eikä mikään lahja ole samanlainen kuin toinen! Lisää valokuva, teksti ja/tai nimi online editorissamme. Valitse tyylisi, ja me varmistamme, että personointisi painetaan, kaiverretaan tai kirjaillaan huolella ja huolellisesti, jotta saat luotua joululahjan poikaystävällesi.

10 asiaa, jotka kannattaa hankkia poikaystävällesi joululahjaksi

Mietitkö aivojasi täydellisen joululahjan löytämiseksi poikaystävällesi? Meillä on sinulle nämä 10 upeaa joululahjaideaa. Juomalahjoista kodin koristeisiin, löytyy jotain, jolla yllätät nirsoimmankin miehen!

  1. Henkilökohtaiset bokserishortsit: Anna lahjallesi hauska vivahde juuri hänelle suunnitelluilla bokserishortseilla. Valitse hauska tai romanttinen malli, lisää valokuva ja olet valmis. Hän nauraa koko matkan alusvaatelaatikkoon asti!
  2. BBQ-työkalusarja: BBQ-työkalusarja on täydellinen lahja elämäsi grillimestarille. Se on käytännöllinen, hauska ja osoittaa, että tuet hänen kulinaarisia seikkailujaan.
  3. Rommipullo: Kohota malja rakkaudellesi huippuluokan rommipullolla. Jos hän nauttii satunnaisesta juomisesta, hän nauttii varmasti uuden merkin maistamisesta tai palaamisesta vanhaan suosikkiinsa.
  4. Viskilasit: Jos hän on viskiharrastaja, hän arvostaa hienostuneita kaiverrettuja laseja.
  5. Kaiverrettu sytytin: Kaiverra siihen erityinen päivämäärä tai merkityksellinen sitaatti, joka antaa erityisen henkilökohtaisen kosketuksen.
  6. Lautapelit: Valitse hauska ja haastava peli, josta voitte nauttia yhdessä.
  7. Henkilökohtainen valokuvakirja: Sydämellinen lahja, jossa on esillä yhteisiä suosikkihetkiänne. Täytä se rakkailla muistoilla ja yhteisillä kokemuksilla ja luo muistoesine, jota hän vaalii ikuisesti.
  8. Cocktail-setti: Niille, jotka pitävät itseään sekoittajina, cocktail-setti on loistava idea.
  9. Valokuvatulosteet: Valikoima valokuvatulosteita viime vuosilta yhdessä.
  10. Nahkaranneke: kaiverrettu hänen nimellään tai erityisellä tekstillä.

Siinä on siis 10 uskomatonta joululahjaa poikaystävällesi. Hyvää joulua ja onnellisia ostoksia!

Mitkä ovat edullisia joululahjaideoita poikaystävälleni?

Joulun ei tarvitse rikkoa pankkia, eikä sinulta odoteta mitään kallista. Kohtuuhintaisia lahjoja on paljon! Joitakin ideoita? Henkilökohtainen vesipullo, painettu suklaarasia, söpö ja pehmeä pehmolelu, valokuvamuki, avaimenperä nimellä tai valokuvalla, henkilökohtainen laukku, painettu palapeli, kaiverrettu lasi ja paljon, paljon muuta!

Mitkä ovat joululahjaideoita ruokaa rakastavalle poikaystävälle?

Jos poikaystäväsi on makeanhimoinen, miten olisi yllättää hänet täydellisellä ruokalahjalla? Hänen suosikkimerkkinsä XL-suklaapatukka tai jättimäinen makeislaatikko. Praliinista painettuun suklaaseen ja pähkinöistä Chupa Chupsiin on paljon lahjaideoita herkkusuille!

Mitkä ovat joululahjaideoita poikaystävälle, joka rakastaa matkustamista?

Onko toinen puoliskosi aina liikkeellä? Tänä jouluna voit inspiroida häntä seuraavaan seikkailuun ainutlaatuisella matkalahjalla. Henkilökohtainen reppu olisi poikkeuksellinen yllätys. Tai miten olisi yksilöllinen laukku, jossa on hänen nimensä? Se ei ole vain käytännöllinen, vaan se tuo myös henkilökohtaisen kosketuksen, joka on jatkuva muistutus siitä, että koti ei ole koskaan liian kaukana. Muita hyviä ideoita ovat matkapäiväkirja tai upouusi nahkalompakko.