Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Henkilökohtaiset Secret Santa -lahjat, joissa on valintasi mukainen valokuva, nimi ja/tai henkilökohtainen viesti.

139 Lahjat

Olet nähnyt 48 / 139 lahjaa

Secret Santa lahjaideoita

Jouluna kaikki on taianomaisempaa; koristeet, valot, herkullinen ruoka ja lahjat. Joulun aika on myös yhteisen hauskanpidon sekä joulutunnelmaan virittäytymisen aikaa perheen ja ystävien kanssa. Yksi joulun ajan aktiviteetti on lahjojen ostaminen toisille nimettömänä ystävä- tai perhepiirissä. Tätä “salaista” lahjarinkiä kutsutaan yhdysvaltalaisittain nimellä “Secret Santa” eli Salainen joulupukki. Se on täydellinen tilaisuus pitää hauskaa ja vaihtaa lahjoja yhdessä.

Mikä on Secret Santa?

Secret Santan järjestäminen tarkoittaa, että jokainen osallistuja saa lahjan toiselta ryhmän jäseneltä, usein nimettömänä. Jokaisen on annettava lahja hänelle osoitetulle henkilölle, paljastamatta omaa nimeään etukäteen. Lahjojen vastaanottajat voidaan arpoa kullekin ryhmän jäsenelle perinteisellä tavalla eli kirjoittamalla ne paperille ja vetämällä ne hatusta tai kulhosta, tai arvonta voidaan järjestää verkossa. On monia ilmaisia ​​sivustoja, jotka tarjoavat tähän mahdollisuuden.

Vinkkejä Secret Santan järjestämiseen

Secret Santa on hauska tilaisuus kaiken ikäisille ja se on helppo järjestää. On kuitenkin tärkeää tehdä muutamia tärkeitä valmisteluja jotta kaikki sujuu hyvin. Meillä on sinulle hyviä vinkkejä:

  1. Määritä budjetti: Et varmasti halua kenenkään tuntevan oloaan hämmentyneeksi tai epämukavaksi lahjojen vaihtamisen aikana. Maksimibudjetin määrittäminen etukäteen on hyvä tapa määrittää sopiva budjetti jokaisen lomapakolle, eikä kukaan mene liiallisuuksiin lahjan hankinnassa!
  2. Luokaa lista lahjaehdotuksista: Voi olla, että kaikki eivät tunne toisiaan kovin hyvin ryhmässä. Lahjan valinta ei ole koskaan helppoa - ja etenkään jos sinulla ei ole aavistustakaan jonkun toisen mieltymyksistä. Pyydä osallistujia listaamaan toiveitaan siitä, minkä tyyppisistä lahjoista he pitävät. Lahjalista auttaa yllätyslahjojen valinnassa!
  3. Järjestä Secret Santa -tapahtuma, jossa avaatte lahjat yhdessä: Hauskinta on tietysti lahjojen avaaminen. Kokoa osallistujat yhteiseen iltaan jossa avataan lahjoja ja virittäydytään yhdessä joulun tunnelmaan. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta järjestää tapahtumaa livenä, tee se verkossa!
  4. Osta lahja ajoissa: Voi olla helppoa unohtaa hankkia lahja ja joutua tekemään viime hetken ostoksia. Varmista että jokainen saa lahjansa ajoissa. Aseta selkeä päivämäärä johon mennessä lahja on luovutettava vastaanottajalle.
  5. Pidä hauskaa! Älä unohda, että hauskanpito on tärkeintä. Älä ota asiaa liian vakavasti äläkä stressaa täydellisen lahjan löytämisestä.

Budjettiystävällisiä lahjavinkkejä

Voi olla hankalaa löytää upea Secret Santa -lahja jos sinulla on pienempi budjetti. Olemme koonneet alle muutamia lahjaideoita joista voi olla apua. YourSurprise-lahjamme ovat henkilökohtaisia eli ne voidaan räätälöidä lahjan saajalle. Näin voit näyttää että olet todella panostanut lahjaasi.

Secret Santa työpaikalla

Secret Santa on aktiviteetti, joka sopii hyvin järjestettäväksi työpaikalla, ja voi olla hauska tapa toivottaa toisille hyvää joulua. Secret Santan säännöt toimistolla ovat samat, vaikka voit luoda tapahtumasta entistä hauskemman muokkaamalla sitä. Voit esimerkiksi pyytää kollegoita arvaamaan Salaisen joulupukin nimen sen jälkeen kun lahja on avattu, tai lisätä kortin jossa on runo lahjan saajasta. Secret Santa on täydellinen tilaisuus tuoda kollegat yhteen ja pitää hauskaa. Pieni vinkki: jos toimistossasi on paljon työntekijöitä, jaa kollegasi pienempiin ryhmiin jotta asiat eivät mene liian kaoottiseksi.