Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Jos etsit täydellistä alkuperäistä lahjaa isoisälle, YourSurprise tarjoaa parhaat lahjat isoisälle, joissa on valitsemasi nimi, valokuva ja/tai teksti.

105 Lahjat

Olet nähnyt 48 / 105 lahjaa

Lahjat isoisälle

Isänpäivä tai isoisän syntymäpäivä lähestyy, mutta mitä antaa hänelle lahjaksi? Hän on isäsi jälkeen maailman hienoin mies. Siksi hän ansaitsee erityisen lahjan tärkeänä päivänään. Tee hänen päivästään todella ikimuistoinen ainutlaatuisen lahjan avulla.

Yllätä isoisä henkilökohtaisella lahjalla, joka on luotu juuri hänelle!

Isänpäivä ei ole vain isille, vaan myös isoisille. Vaarisi on myös isä, joten hän ansaitsee erityisen lahjan. Onko isoisäsi herkuttelija? Anna hänelle maukas suklaa, jossa on hänen oma nimensä tai kuvansa. Tai miten olisi isoisä-kuvamuki, jossa on hänen lempikuvansa teidän koko perheestänne?

Loistava lahjaidea isoisälle on myös valokuvakirja, johon voit koota kaikki hänen suosikkikuvansa, ja jonka avulla hän voi palata parhaisiin muistoihin yhä uudelleen ja uudelleen.

Luo isoisälle kaunis yksilöity lahja helposti ja nopeasti

Voit tehdä nopeasti ja helposti isoisän lahjasta ainutlaatuisen suunnitelemalla lahjan ulkoasun itse. Valitse suosikkilahjasi ja päätä, minkä valokuvan tai tekstin haluat painattaa lahjaan. Valitse vielä yksi upeista designeistamme, ja muokkaa lahja mieleiseksesi online-editorissamme. Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti ja olet valmis yllättämään isoisäsi!

Suurimmat lahjat isoisälle jokaiseen tilaisuuteen

Täydellisten lahjojen löytäminen isoisälle voi usein olla melkoinen haaste. Mitä annat ihmiselle, joka on kokenut koko elämänsä lahjat? Miehelle, joka on nähnyt kaiken, tehnyt kaiken ja joka ei silti koskaan pyydä mitään. Isoisät ovat erityisiä, heillä on ikiaikojen viisaus, tarinoita menneisyydestä ja vankkumaton rakkaus lapsiaan ja lapsenlapsiaan kohtaan. Siksi haluat antaa heille jotain, mikä ei ole vain merkityksellistä vaan myös käytännöllistä. Tutustutaanpa erilaisiin lahjaideoihin, joita isoisäsi todella arvostaisi; olipa kyseessä sitten hänen syntymäpäivänsä, isänpäivä, joulu tai ihan vain siksi. Jotta voisit löytää täydellisen lahjan isoisälle, tässä on muutamia omaperäisiä ideoita, jotka on räätälöity kullekin isoisälle.

Lahjat isoisälle: yllätä hänet ainutlaatuisella lahjalla.

Olipa tilaisuus mikä tahansa, isoisä ansaitsee erityisen lahjan! Entäpä valokuva-albumi?Valokuva-albumi on ainutlaatuinen isoisälahjaidea, jolla voit muistaa parhaat hetket isoisäsi kanssa. Voit luoda oman henkilökohtaisen valokuva-albumin verkossa. Lataa vain suosikkikuvasi, lisää haluamasi teksti tai viesti, ja tiimi sijoittaa valintasi albumiin. Jos haluat lisätä isoisälahjoihin ripauksen huumoria, älä epäröi lisätä hauskoja sitaatteja ja suodattimia.

Ja jos isoisäsi asuu kaukana, voit muistuttaa isoisääsi siitä, että ajattelet häntä aina, antamalla hänelle ainutlaatuisen puisen postikortin. Isoisäsi voi helposti asettaa sen yöpöydälle tai hyllylle ja tehdä siitä upean koriste-esineen mukana toimitetun jalustan ansiosta. Voit vapaasti valita suunnittelun, valokuvan ja tekstin, jonka haluat lisätä.

Mikä on paras yksilöllinen lahja isoisälle?

Henkilökohtaisen lahjan tekeminen isoisälle tekee siitä entistä aidomman juhlalahjan. Voit lisätä valokuvan jostain yhteisestä muistosta, runon, lauseen tai jotain, joka muistuttaa sinua hänestä. Voit myös lisätä hänen nimensä persoonallisuuden lisäämiseksi!

5 muuta lahjaideaa isoisälle

Tutustutaan ainutlaatuisiin ja huomaavaisiin lahjaideoihin, jotka tuovat varmasti hymyn isoisäsi kasvoille:

 • Hänen etunimellään kaiverretut lasit tai persoonallinen viinipullo miellyttävät aperitiivista nauttivia isoisiä.
 • Lahjasarjat ja -pakkaukset ilahduttavat myös kaikenikäisiä isoisiä.
 • Kaiverrettu vyö, kalvosinnapit tai kaulakoru ovat ihanteellisia ja tyylikkäitä lahjoja isoisälle.
 • Valikoima suklaata, joka on personoitu valokuvalla ja nimellä, on erinomainen vaihtoehto makeannälkäisille isoisille.
 • Henkilökohtaiset laukut ovat ihanteellisia maailmaa kiertäville isoisille.

Omaperäisiä syntymäpäivälahjoja ukille

Etsitkö omaperäistä lahjaa isoisän syntymäpäiväksi?

 • Ylellinen yksilöllinen puukello

Tästä kauniista, omaperäisestä puukellosta voi hyvinkin tulla hänen suosikkiasusteensa. Voit yksilöidä kellon alapuolelle esimerkiksi hänen nimensä tai syntymäaikansa.

 • Avaimenperä tai seinäkello

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu avaimenperä tai seinäkello on käytännöllinen ja hauska lahja isoisälle. Ja jos personoit sen valokuvalla, siitä tulee varmasti omaperäinen.

Minkä lahjan antaisit isovanhempainpäivänä?

Isovanhempien päivä on loistava tilaisuus osoittaa, kuinka paljon rakastat heitä. Siksi on tärkeää valita mahdollisimman kaunis isovanhempien lahja.

Isovanhempienpäivälahjaksi suosittelemme mm:

 • Grillaussetti persoonallisessa nahkapussissa.

Jos isoisäsi nauttii grillijuhlien järjestämisestä perheen ja ystävien kanssa, tämä käytännöllinen setti on juuri oikea valinta. Työkalut on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja tammipuusta, ja kansi on valmistettu korkealaatuisesta puhvelin nahasta. Kannessa on 3 lokeroa, joissa työkaluja voidaan säilyttää; mehustin, lastat ja haarukka. Kanteen voidaan kaivertaa teksti tai nimi.

 • Henkilökohtainen koristeellinen katukyltti

Ainutlaatuinen isoisä ansaitsee varmasti aidon isoisälahjan. Räätälöity koristeellinen katukyltti tuo hienon henkilökohtaisen kosketuksen hänen työhuoneeseensa, miesluolaansa, autotalliinsa tai vajaansa.

Milloin on isovanhempien päivä?

Isovanhempainpäivän päivämäärä vaihtelee maittain. Tässä muutamia esimerkkejä:

 • Ranskassa isoäidinpäivää vietetään maaliskuun ensimmäisenä sunnuntaina ja isoisänpäivää lokakuun ensimmäisenä sunnuntaina.
 • Yhdysvalloissa ja Kanadassa isovanhempien päivää vietetään syyskuun ensimmäisenä sunnuntaina.
 • Espanjassa, Argentiinassa ja Paraguayssa sitä vietetään 26. heinäkuuta.
 • Italiassa vietetään isovanhempien päivää 2. lokakuuta.

Henkilökohtainen joululahja isoisälle

Joulu on täydellinen aika ilmaista kiitollisuutesi isoisällesi. Siksi on tärkeää löytää paras joululahja isoisälle. Tässä muutamia ideoita:

 • Nahkainen kortinhaltija

Tämä käytännöllinen, tilaa säästävä vekotin on ihanteellinen joululahja miehille. Siihen mahtuu jopa tusina korttia. Vaihtorahat voidaan säilyttää takana olevassa vetoketjutaskussa. Se voidaan yksilöidä isoisäsi nimellä tai nimikirjaimilla.

 • Henkilökohtainen kylpytakki

Laadukas kylpytakki on erinomainen lahja isoisälle tänä jouluna, jotta hän ei vilustuisi suihkusta noustessaan. Henkilökohtaisen ja omaperäisen kosketuksen saat, kun teet siitä persoonallisen kirjailemalla hänen etunimensä. Tätä lahjaa on saatavana eri kokoja ja värejä.

 • Henkilökohtainen palapeli

Joulu symboloi ilon hetkiä ja jakamista perheen ja ystävien kanssa. Henkilökohtainen palapeli on täydellinen lahja isoisälle. Koko perhe voi leikkiä ja paljastaa sen kätkemän viestin. Voit valita tekstin, valokuvan ja muotoilun luodaksesi ainutlaatuisen lahjan.

Lahjat isoisälle toimitetaan suoraan hänelle

Kuvittele yllätys isoisäsi kasvoilla, kun hän saa huolellisesti valitun lahjan, joka toimitetaan suoraan kotiin. Me kaikki tiedämme, miten ilahduttavaa on saada odottamattomia paketteja, ja isoisällesi se on kaksinkertainen voitto: hän ei saa vain yllätyslahjan, vaan myös sinun lahjasi!

Valitse vain haluamasi osoite, ja me huolehdimme siitä, että lahjasi toimitetaan hänen ovelleen.

Ja miksi et käyttäisi tilaisuutta hyväkseen välittääksesi sydämelliset tunteesi? Lisää ilmainen kortti, jossa on erityinen viesti hänen kunniakseen.

Anna siis isoisäsi päivälle ylimääräistä hohtoa lahjalla, joka toimitetaan suoraan hänen ovelleen missä päin maailmaa tahansa, ja henkilökohtaisella viestillä, joka muistuttaa häntä siitä, kuinka paljon häntä rakastetaan.