Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Joululahjapaketit tarjoavat erityisen vaihtoehdon juhlakaudelle. Näihin setteihin kuuluu kulinaarisia herkkuja, hienoja juomia, wellness-settejä ja paljon muuta. Joululahjasarjat, joissa on ainutlaatuiset personointimahdollisuudet, ilmaisevat ainutlaatuisen kiitollisuuden ja huomionosoituksen joulujuhlien aikana. 

12 Lahjat

Tutustu parhaisiin henkilökohtaisiin joululahjasetteihin

Lahjapaketit ovat joululahjojen ehdoton valinta ja yksi markkinoiden arvostetuimmista lahjoista. Mikään ei sano "Hyvää joulua" yhtä hyvin kuin harkitusti kuratoitu joululahjasetti. Olipa kyseessä sitten kauniisti esitelty nippu juomia ja herkullisia herkkuja tai ihana tuoksuva wellness-setti, nämä lahjat ovat salaisuus, jolla tavallisesta joulusta tehdään todella ikimuistoinen. Meidän joululahjasarjamme voidaan personoida, jotta saat ainutlaatuisen räätälöidyn lahjan vuoden ihanimpaan aikaan!

Joulusarjat ovat loistava lahja työntekijöille, loistava tapa kiittää liikekumppaneita ja hauska tapa juhlia juhlapyhiä.

Joulujuomien lahjasetit, joilla saat juhlat käyntiin!

Viinilasillisesta nauttiville työntekijöille ei ole mitään parempaa kuin persoonallinen jouluviinilahjasetti. Meillä on jouluviinilahjasetti kaikille italialaisista punaviineistä ranskalaisiin kuohuviinikupliin. Jos lahjansaaja suosii muita juomia, valitse yksilöllinen cocktail-setti! Suosituimpia ovat gin tonic -lahjasetit ja kuuluisa Espresso Martini -lahjasetti laseineen.

Joulun hyvinvointi-lahjasetit rentouttavaan lomakauteen

Hyvinvointilahjapakettimme ovat juuri oikea lippu rentouttavaan lomakauteen. Kyseessä ovat kodikkaat, tuoksuvat saippuat ja shampoot, voiteet ja voiteet sekä paljon muuta. Wellness-joululahjasetti on joululahja täydelliseen rentoutumiseen.

Etsitkö ainutlaatuista joululahjasettiä hänelle? Jos haluat sarjan, jossa on erilaisia tuoksutuotteita, harkitse The Gift Label -lahjasettiämme tai laatikkoa, jossa on valikoima saippuapaloja, joiden mukana tulee henkilökohtainen pyyhe. Muita arvostettuja jouluisia hyvinvointi-lahjasettejä ovat Love Beauty & Planet -sarjat ja merkkipohjaiset, yksilölliset Axe-sarjat.

5 ainutlaatuista joululahjasettiä, joilla voit kiittää työntekijöitäsi

Oletko kyllästynyt tavallisiin valmiiksi pakattuihin joululahjasetteihin ilman todellista persoonallisuutta tai henkilökohtaista kosketusta? Tänä vuonna voit luoda ainutlaatuisen henkilökohtaisen joululahjasetin työntekijöille ja liikekumppaneille. Räätälöi lahjat omalla personoinnilla, kuten valokuvalla, nimellä, logolla ja/tai viestillä! Joitakin ideoita persoonallisista joululahjasarjoista:

 1. Lompakko- ja vyölahjasetti: laatikko sisältää kaiverretun nahkalompakon ja nahkavyön.
 2. Teelaatikkosetti: sisältää kaksi kaiverrettua lasia, puisen teelaatikon ja teevalikoiman.
 3. Olutlahjasetit: suosikkioluen merkit yksilöllisessä setissä, jossa on valokuva ja nimi.
 4. Viinilahjasetti: suosikkiviinipullo ja lasisarja. Kustomoi kotelon kansi tai lasit
 5. Wellness-lahjasetti: sisältää suihkugeelin ja käsisaippuan henkilökohtaisessa pahvilaatikossa, jossa on kuvasi, suunnittelemasi muotoilu ja/tai teksti.

Joululahjapaketit, joissa on ruokaa ja juomia

Joululahjapaketit, joissa on ruokaa ja juomia, ovat ihanteellinen ratkaisu juhlalahjojen antamisen pulmaan. Kauniisti kääritty laatikko avautuu ja paljastaa pullon hienoa viiniä tai valikoiman olutta. Näiden ihanien juomien, suolaisten välipalojen ja kätevän keittiötarvikkeen seurana: olutlahjasetin mukana tulee pullonavaaja ja viinilahjasetin mukana kaiverrettu puinen tarjoilulautanen, joka voi toimia myös leikkuulautana. Älä unohda valita viiniäsi! Onko se punaista, valkoista vai roséa?

Etsitkö lisää upeita lahjoja työntekijöille? Tutustu kaikkiin jouluisiin liikelahjoihin!

Originaaliset joulukorit 2024

Alkuperäisten joulukorien tilaaminen henkilöstöllesi

Haluatko osoittaa arvostusta henkilöstöäsi kohtaan? Ei ole parempaa tapaa kuin huomaavainen ja omaperäinen joulukori. Yoursurprisessa voit tilata omaperäisiä joulukoreja tiimillesi huoletta ja vaivattomasti. Voit koota ja personoida nämä joulukorit itse, mikä tarkoittaa, että jokainen lahjasetti on ainutlaatuinen ja räätälöity vastaanottajalle.

Laaja lahjavalikoimamme ansiosta jokaiselle on helppo löytää jotakin sopivaa. Meillä on kaikkea herkuista vempaimiin, hyvinvointilahjoista luoviin DIY-paketteihin.

Ja kaiken kukkuraksi jokaiseen tuotteeseen voidaan lisätä nimi, valokuva, viesti ja/tai yrityksesi logo. Näin voit osoittaa arvostustasi ja samalla vahvistaa tiimisi yhteenkuuluvuuden tunnetta.

Joulukorin tilaaminen

Joulukorin tilaaminen on helppoa! Meillä on laaja valikoima alkuperäisiä henkilökohtaisia lahjoja, joista voit valita. Ja se on vasta alkua!

Joulukorin kokoaminen on hauska ja luova prosessi, ja me opastamme sinua koko prosessin ajan. Sinä vain valitset tuotteet, logon, tekstin, nimen ja viestin. Me huolehdimme siitä, että kaikki tehdään ja lähetetään vastaanottajille puolestasi. Helppo nakki!

Tilaa alkuperäinen joulukori verkossa

Tarjoamme joulukoreja verkossa fantastisella henkilökohtaisella palvelulla.

Kokenut henkilökuntamme on valmis auttamaan sinua ehdotuksilla ja hyvillä neuvoilla.

Haluamme ottaa aikaa ymmärtää yritystäsi, työntekijöitäsi ja visiotasi, jotta voimme esitellä sinulle erilaisia joulukori vaihtoehtoja ja koota joululahjapaketin, joka sopii täydellisesti yritykseesi ja tarpeisiisi.

Luo yrityksellesi ja työntekijöillesi sopiva ainutlaatuinen joululahjayhdistelmä, jossa jokainen joulukori on yksilöity haluamallasi tavalla.

Ja siinä on muutakin kuin lahjasetin sisällä olevat lahjat. Esittely on yhtä tärkeää. Tarjoamme laajan valikoiman tyylikkäitä ja laadukkaita pakkauksia, joissa voit esitellä lahjasi.

Räätälöidyt joulukorit

Haluatko kiittää työntekijöitäsi heidän ponnisteluistaan tänä jouluna, mutta haluat antaa heille jotain erikoisempaa kuin tavallisen joululahjan?

Osoita jokaiselle työntekijälle heidän ansaitsemansa arvostus. YourSurprise tarjoaa jokaiselle työntekijälle henkilökohtaisen joululahjasetin. Yllätys, joka saa taatusti hymyn kaikkien kasvoille!

Henkilökohtaiset joulukorit verkossa

Haluatko tilata alkuperäisiä joululahjoja?

Voimme personoida joululahjapakettien tai -korien lahjat seuraavasti:

 • Työntekijän nimi
 • Yrityksen logo ja iskulause
 • Kaikkien työntekijöiden yrityskuva ja henkilökohtainen viesti
 • Kiitosviesti ja valokuva

Sinä valitset tuotteet, pakkauksen ja annat meille mahdolliset erityisohjeet. Me huolehdimme kaikesta puolestasi. Räätälöimme lahjat, pakkaamme ne siististi ja varmistamme oikea-aikaisen toimituksen.

Tilaa parhaat joululahjasetit jo tänään ja yllätä henkilökuntasi tänä vuonna todella omaperäisellä ja vaikuttavalla joululahjalla.

Vuoden 2024 joulukori-trendit

Katsotaanpa, mitkä ovat tulevan joulukauden uusimmat ja suosituimmat trendit.

Kestävyys etusijalla

Kestävän kehityksen suuntaus jatkuu vuoteen 2024. Yritykset valitsevat yhä useammin joulukoreja, joiden tuotteet ovat ympäristöystävällisiä ja vaikuttavat myönteisesti planeettaamme. Ajattele kierrätysmateriaaleista valmistettuja tuotteita, biohajoavia tuotteita tai kestävää elämää edistäviä tuotteita, kuten uudelleenkäytettäviä vesipulloja.

Terveys ja hyvinvointi

Nykyisen terveyskriisin vuoksi terveyteen ja hyvinvointiin kiinnitetään yhä enemmän huomiota. Joulukorit, jotka sisältävät hyvinvointituotteita, kuntoilutarvikkeita tai terveellisiä välipaloja, ovat siksi hitti vuonna 2024.

Joulukori liikelahjana

Joulukori ei ole vain loistava lahja henkilöstölle, vaan se voi toimia myös hienona liikelahjana. Henkilökohtaisella joululahjasetillä yllättäminen liikekumppaneillesi osoittaa, että olet käyttänyt aikaa ja vaivaa omaperäisen lahjan löytämiseen. Kaunis joulukori voi jättää suuren vaikutuksen ja vahvistaa suhdettasi liikekumppaneihisi.

Joulukori on liikelahja, jonka sisältö voidaan täysin räätälöidä vastaanottajakohtaisesti. Voit valita teeman, joka sopii liikekumppanisi persoonallisuuteen, tai valita tuotteita, jotka sopivat hänen yrityskulttuuriinsa.

Hauskat joulukorit erityisesti miehille

Etsitkö omaperäisiä joulukoreja miespuoliselle henkilöstölle? Meillä on mahtava valikoima, josta voit valita!

Miesten joululahjamme voidaan täysin personoida, mikä takaa aina todella omaperäisen joululahjan.

Esimerkiksi:

 • Herkulliset virvokkeet: Esimerkiksi joukko herkullisia erikoisoluita olutlahjasetissä, joka on personoitu mieleiseksesi. Tai tunnettujen suklaamerkkien, kuten Milkan, Tobleronen ja KitKatin, jättimäinen suklaa, jossa on haluamasi valokuva ja teksti.
 • Grillilahjat: Useimmat miehet nauttivat grillaamisesta, joten henkilökohtaisia grillitarvikkeita sisältävä joulukori on erittäin tervetullut.

Yhdistelemällä joululahjoja voit luoda omaperäisen joulukorin, joka on varmasti mieleen miespuolisille työntekijöillesi.

Joulukorit naisille

Jos etsit erityisesti naisille suunniteltua joulukinkkua, olet tullut oikeaan paikkaan. Ymmärrämme, että jokainen on ainutlaatuinen, ja olemme koonneet laajan valikoiman joulukoreja, jotka on räätälöity erityisesti naisten makuun ja mieltymyksiin.

Joitakin hienoja joululahjaideoita naisille:

 • Suklaa, jossa on henkilökohtainen teksti: Kuka ei rakastaisi suklaata? Jättimäinen herkullinen suklaapatukka, joka on personoitu kuvallasi ja tekstilläsi.
 • Kynttilät, joissa on kuva: Kynttilät: Täydellinen tunnelman luomiseen pimeinä talvipäivinä.

Luo joululahja jokaiselle ihanalle naiselle ja varmista, että sinulla on ainutlaatuisia joululahjoja kaikille!

Joululahja henkilöstölle & liikesuhteille

Lyhyesti sanottuna, jos etsit mukavaa lahjaa kaikille, jotka työskentelevät organisaatiossasi tai sen kanssa, voit lopettaa etsimisen tähän. Olemme palveluksessanne, ajattelemme mielellämme kanssanne ja otamme kaiken vaivan pois käsistänne.