Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Enter your text

106 Lahjat

Olet nähnyt 48 / 106 lahjaa

Voinko tilata työntekijöille joululahjoja irtotavarana?

Kyllä! Tämä ei ole vain mahdollista vaan myös erittäin suositeltavaa. Luo irtotilauksesi täällä YourSurprise-sivustolla ja hyödynnä lukuisia etuja: säästä aikaa ja rahaa tilauksen tekemisessä ja personoinnin lisäämisessä; anna sama lahja kaikille työntekijöille oikeudenmukaisuuden takaamiseksi henkilökohtaisella otteella. Joukkotilaukset säästävät myös aikaa ja vaivaa, joka muuten kuluisi yksittäisten lahjojen ostamiseen.

Miten lisätä henkilökohtainen kosketus yritysten joululahjoihin?

Yritysten joululahjoissa henkilökohtainen ote voi tehdä ratkaisevan eron. Kyse ei ole vain lahjasta itsestään, vaan myös siihen liittyvästä ajatuksesta ja vaivannäöstä. Miten voit siis lisätä persoonallisuutta yritysten joululahjoihin?

Mikään ei sano "arvostan sinua" paremmin kuin henkilökohtainen lahja. Harkitse vastaanottajan nimen, nimikirjainten tai hänelle mieleisen viestin lisäämistä. Tämä pieni ele tekee lahjasta paljon henkilökohtaisemman ja mieleenpainuvamman.

Mitkä ovat parhaat yritysten joululahjat työntekijöille?

Etkö ole varma, mitä antaa työntekijöillesi tänä jouluna? On paljon vaihtoehtoja, joilla voit kiittää työtovereitasi heidän kovasta työstään, kuten esim:

Henkilökohtainen reppu tai laukku

  • Henkilökohtainen laatikko herkullisia Milka-suklaita
  • Henkilökohtainen viini- ja välipalalahjapakkaus
  • Kaiverrettu leikkuulauta
  • Cocktail- tai olutlahjasetti
  • Viinapullo, jossa on kaiverrettu lasi
  • Jättimäinen suklaapatukka
  • Wellness-lahjasetti

Lisää yritysten joululahjoja työntekijöille

Millaiset lahjat ovat sopiva tasapaino yrityksen ammattimaisuuden ja juhlallisen viehätyksen välillä? Tutustu valikoimaamme lahjoista, jotka sopivat täydellisesti toimistotyöntekijöille:

  1. Ympäristöystävälliset tuotteet: kestäviä lahjoja on tarjolla runsaasti, aina uudelleenkäytettävistä, yksilöllisistä mukeista ja vesipulloista kantokasseihin.
  2. Työpöydän tarvikkeet: yksilöllinen hiirimatto, mukautettu kalenteri tai muistikirja tai yksilöllinen termosmuki aamukahvia varten. Jokainen näistä lahjoista tuo päivittäisen annoksen iloa mihin tahansa työtilaan.
  3. Hyvinvointilahjat: Edistä työntekijöidesi itsehoitoa lahjoittamalla heille hyvinvointilahjasetti tai rentouttava kynttilä.

Miten löydän budjettiystävällisiä joululahjoja työntekijöilleni laadusta tinkimättä?

Budjettiystävällisten joululahjojen löytäminen työntekijöille laadusta tinkimättä saattaa tuntua pelottavalta tehtävältä, mutta se on helpompaa kuin miltä näyttää. Jos sinulla on paljon työntekijöitä, suurhankintojen hyödyntäminen voi todella auttaa alentamaan kustannuksia. Kun suunnittelet lahjat hyvissä ajoin etukäteen, voit valita laajemmasta valikoimasta ja saada edullisempia tarjouksia. Muista, että personointi voi olla niinkin yksinkertainen (ja kustannustehokas) kuin sydämellinen viesti tai erityinen lomaviesti.

Mitkä ovat trendikkäitä joululahjavaihtoehtoja liikekumppaneille?

Joulu, antamisen ja iloitsemisen aika, tarjoaa täydellisen tilaisuuden vahvistaa liikesuhteitasi arvostuksen osoituksilla. Kiitä yhteistyökumppania tai asiakasta siitä, että hän on valinnut yrityksesi, ja toivota hänelle hyvää joulua. Vaikuta heihin trendikkäillä ja yksilöllisillä lahjoilla, jotka vastaavat yrityksesi arvoja. Valitse toimistotarvikkeita, kuten personoituja toimistolahjoja; tai personoituja joululahjapaketteja , jos haluat siistin käänteen joulun klassikkoon. Älä unohda liittää mukaan korttia, jolla voit kiittää yhteistyökumppaneita tai asiakkaita.