Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Juhli hänen 50-vuotissyntymäpäiväänsä tyylillä! Personoi 50-vuotislahja hänelle valokuvalla, nimellä ja/tai viestillä. Valikoima ainutlaatuisia yllätyksiä, jotka kaikki ovat sinun personoitavissasi.

183 Lahjat

Olet nähnyt 48 / 183 lahjaa

50-vuotis syntymäpäivälahjat hänelle: Ainutlaatuisia ideoita, joita hän tulee varmasti rakastamaan

50 vuotta täyttäminen on usein merkittävä tapahtuma sekä naisille että miehille. Onhan se puoli vuosisataa, ja sitä pitäisi juhlia huomionosoituksilla ja lahjoilla! Useimmille merkkipaalua juhliville suuri kysymys on: mitä minun pitäisi antaa naiselle 50-vuotislahjaksi? Me täällä YourSurprisessa haluamme auttaa sinua löytämään täydellisen 50-vuotislahjan naiselle. Olemme laatineet listan lahjaideoita, jotta voit löytää elämäsi naiselle sopivimman lahjan! Kaikki 50-vuotissyntymäpäivälahjamme naiselle voidaan personoida valokuvalla, nimellä ja/tai tekstillä.

Epätavallinen 50-vuotislahja hänelle

50-vuotissyntymäpäivälahja naiselle voi olla oikeastaan mitä tahansa. Tärkeintä on, että se sopii hänelle, olipa se sitten töihin, kotiin tai hänen kiinnostuksen kohteisiinsa liittyvä. Tietenkin se voi riippua suhteestasi juhlittavaan naiseen. Saatatte olla perhettä, läheisiä ystäviä, parisuhteessa tai työkavereita. Haluamme auttaa sinua navigoimaan valikoimassamme ja löytämään hänelle henkilökohtaisen 50-vuotislahjan. Tässä on muutamia ideoita, joiden avulla pääset alkuun:

 • Kotoisa peitto parhaalle ystävällesi, jossa on lempikuvasi
 • Termoskahvimuki naiselle, joka on aina liikkeellä.
 • Yksilöity reppu innokkaalle matkustajalle.
 • Kaiverrettu teepakkaus naiselle, joka ei voi olla ilman teetä.
 • Yksilöity kalenteri kiireiselle äidille.

Mitä hauskoja 50. syntymäpäivälahjoja hänelle on saatavilla?

Meille on usein ilo antaa jotain, joka herättää naurua, varsinkin kun juhlitaan jonkun 50-vuotissyntymäpäivää. Tämä pyörii yleensä yhteisten muistojen ympärillä, olipa kyse sitten valokuvasta tai jostain muusta, joka muistuttaa yhdessä koetusta tilanteesta. Valokuvat ovat yksi parhaista asioista, jotka voi sisällyttää lahjaan, ja YourSurprisessa voit tehdä henkilökohtaiset 50-vuotissyntymäpäivälahjasi käyttämällä omia valokuviasi.

50-vuotislahjan personointi jollakin kokemallanne asialla on kirsikka jo ennestään upean lahjan päälle. Valitse kuva hauskasta tilanteesta, jossa olette olleet yhdessä, ja lisää se lahjaan.

Tarjoamme laajan valikoiman hauskoja lahjoja , joiden avulla voit luoda hulvattoman yllätyksen, kuten valokuvasukat; valokuvalla tai nimellä varustetut henkilökohtaiset stringit; söpö pupu, jossa on hänen kasvonsa, ja paljon, paljon muuta!

Mitä ylellisiä 50-vuotissyntymäpäivälahjoja naisille on saatavilla?

Ylellinen 50-vuotissyntymäpäivälahja, jota nainen tulee rakastamaan, riippuu tietenkin naisesta. Yhdelle naiselle se voi olla hyvinvointi-lahjasetti hemmotteluhoitoa varten, toiselle se taas voi suklaata, henkilökohtaisella valokuva. Kaikki riippuu siitä, mitä ylellisyys merkitsee lahjansaajalle. Onko se lahja, joka maksaa enemmän, vai lahja, jolla hän voi hemmotella itseään?

Oli miten oli, yksilöidyn 50-vuotislahjan luominen hänelle tekee siitä entistäkin ylellisemmän. Joitakin ideoita? Kultainen kimono, johon on kirjailtu hänen nimensä, on täydellinen lahja naiselle, joka haluaa rentoutua joko kotona tai kylpylässä. Entäpä juustolautalahjasetti naiselle, joka nauttii esim. viinistä hyvästä ruoan kera? Korut ovat aina hyvä luksusvaihtoehto. Kaiverruta hänen nimensä kaulakoruun tai rannekoruun.

Mitä 50-vuotislahjoja äidille on olemassa?

Äidin syntymäpäivä lähestyy ja haluat antaa hänelle jotain todella erityistä, joka on sekä yksilöllinen että ikimuistoinen? Äitisi arvostaa 50-vuotislahjana varmasti mukavaa fleecepeittoa, jossa on kuva teistä kahdesta tai ehkäpä kuva teistä lapsena tai jokin muu teille molemmille rakas hetki.

Tiedät, mistä äitisi pitää eniten. Jos hän pitää itsensä kunnossa, valitse vesipullo, jossa on hänen nimensä tai valokuvansa. Onko hän herkutteleva äiti, joka nauttii ruoanlaitosta, leipomisesta ja illallisten isännöinnistä? Henkilökohtaiset leikkuulaudat, suola- ja pippurimyllyt, joissa on hänen nimensä, tai henkilökohtainen esiliina olisivat täydellinen lahja.

50. syntymäpäivälahja hänelle: koruja, jotka saavat hänet hymyilemään

Äidille voi antaa paljon kauniita, moderneja ja tyylikkäitä koruja. Kaiverretusta valokuvariipuksesta tulisi elinikäinen muisto. Jos äitisi pitää rannekoruista, kaiveruta hänen nimensä tyylikkääseen rannekoruun ja yllätä hänet.

Metallia, hopeaa tai nahkaa; kaikki riippuu äitisi mausta. Kaulakoru, rannekoru vai kello? YourSurprisessa voit personoida tyylikkäät sydämenmuotoiset tai neliönmuotoiset riipukset nimellä tai valokuvalla. Se, mitä valitset, riippuu tietenkin siitä, ketä olet ajatellut lahjansaajaksi. Onko hän äitisi, kumppanisi, siskosi vai kollegasi? Tämä auttaa sinua päättämään, minkä korun valitset.

Mitä antaa 50-vuotiaalle naiselle, jolla vaikuttaa olevan kaikkea?

Joillakin ihmisillä tuntuu olevan kaikkea, mikä voi tehdä lahjojen antamisesta melkoisen haastavaa! 50-vuotiaana useimmat naiset ovat melko vakiintuneita elämässään, ja mielesi voi jäädä tyhjäksi. Ei kuitenkaan hätää, sillä meillä on ratkaisu, joka paitsi yllättää hänet, myös antaa hänelle ymmärtää, kuinka arvostettu hän on: henkilökohtainen 50-vuotislahja hänelle!

Tässä muutamia ideoita hänen juhlistamiseensa:

 • Kaiverrettu viinilasi niitä erityisiä tilaisuuksia varten, jotka vaativat maljan nostamista,
 • Suklaan kanssa ei voi mennä vikaan! Varsinkin, jos lisäät siihen valokuvan tai erityisen syntymäpäivätoivotuksen,
 • Pehmeä, mukava kylpytakki, johon on kirjailtu hänen nimensä.
 • Tarjoilualusta, jossa on valokuva erityisestä yhteisestä hetkestä.
 • Painettu laukku hänen ostoksiaan varten
 • Henkilökohtainen painettu valokuvakangas