Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Yllätä läheisesi personoidulla 40-vuotislahjalla. Ainutlaatuisia lahjaideoita, joihin kuhunkin voidaan liittää haluamasi valokuva, nimi ja/tai teksti.

365 Lahjat

Olet nähnyt 48 / 365 lahjaa

Lahjaideoita 40-vuotislahjaksi

Monille meistä 40-vuotispäivä on suuri tapahtuma. Tämä pätee sekä 40 vuotta täyttävään henkilöön että kaikkiin, jotka haluavat juhlia tätä erityistä hetkeä. Useimmat ihmiset haluavat antaa 40-vuotislahjan, joka on todella personoitu ja räätälöity vastaanottajalle, jotain, mikä saa henkilön muistamaan tämän virstanpylvään.

Olemme tietysti jo esitelleet upeita lahjoja sekä miehille että naisille, mutta valikoimistamme löytyy vielä paljon muutakin. Jos etsit jotain vielä hauskempaa, yhdistä jokin humoristinen ja hauska lisäys henkilökohtaiseen lahjaan.

Tässä on muutamia mahtavia lahjaideoita:

 • Nahkareppu kaiverruksella säästäväiselle matkailijalle.
 • Tietokoneen suojakotelo uraohjukselle.
 • Pehmeä, mukava kylpytakki ja tossut kylpemisen ystävälle.
 • Valokuvin varustetut bokserit ovat hauska 40-vuotislahja miehelle.
 • Suklaata nimellä ja valokuvalla makeanhimoiselle.
 • Personoitu vesipullo lenkkeilijälle
 • Personoitu reppu omalla nimellä retkeilijälle
 • Cocktail-setti bilehileelle
 • Käyntikorttikotelo businessmiehelle
 • Shakkisetti valokuvilla shakinpelaajalle

Lista on loputon, sillä valikoimamme on laaja ja löydät siitä varmasti jotain sopivaa syntymäpäiväsankarille. Tarjolla on sekä hauskoja että ylellisiä lahjoja. Lahja voi olla mitä tahansa eksklusiivisesta 40-vuotislahjasta, kuten korusta, hauskaan 40-vuotislahjaan, jota voi todella arvostaa. Uskalla ottaa riski ja yritä löytää jotain, mikä sopii syntymäpäiväsankarin persoonallisuuteen! Valittuasi lahjat voit tilata ne nimikaiverruksin tai valokuvin tehdäksesi niistä mahdollisimman personoituja.

Mikä on hyvä lahja 40 vuotta täyttävälle työkaverille?

Emme välttämättä aina tunne työkavereitamme heidän yksityiselämässään, mutta haluamme silti juhlia heidän kanssaan. Tämä pätee varsinkin heidän täyttäessään pyöreitä vuosia, kuten 40. Jos ainutlaatuisen lahjan keksiminen on vaikeaa, valitse jotain työhön liittyvää, ehkä jollain hauskoilla lisäyksillä. Joitakin ideoita valikoimastamme 40-vuotislahjaksi työkaverille ovat esimerkiksi personoitu muistikirja, kätevä tietokonelaukku sekä kyniä työkäyttöön.

Mikä olisi täydellinen 40-vuotislahja parhaalle ystävällesi?

Täydellisen 40-vuotislahjan parhaalle ystävällesi tulisi olla sekä personoitu että jotain ystävyydestänne kertova. Se voi olla lahja, joka muistuttaa teitä jostakin yhdessä tekemästänne tai joka luonnehtii ystävyyttänne. Jos suunnittelette matkaa, lentolaukku valokuvalla on täydellinen lahja. Tai ehkä nahkainen laukku hienostuneelle ystävälle. Tämä sopii hyvin myös kuntosalille!

Parhaat ystävät rakastavat myös hauskanpitoa keskenään. Hauska 40-vuotislahja naiselle voisi sisältää hauskan selfien teistä kahdesta. Voit painattaa valokuvan paitaan tai kahvimukiin. Tietysti sama pätee myös miehiin. Jos et näe ystävääsi niin usein kuin haluaisit, pehmolelu valokuvallasi on loistava personoitu lahja, joka saa hänet nauramaan.

Kuinka paljon rahaa 40-vuotislahjaan tulisi käyttää?

40-vuotislahjan arvon määrittäminen on useimmiten henkilökohtainen päätös. Monet meistä kuitenkin usein miettivät, mikä olisi sopiva summa. No, se riippuu yleensä suhteestasi syntymäpäiväsankariin ja omasta taloudellisesta tilanteestasi. Yleensä ihmiset tuppaavat käyttämään hieman enemmän pyöreiden vuosien juhlistamiseen, sillä loppujen lopuksi 40 vuotta ei täytetä joka päivä!

Suuremmista sijoituksista pieniin muistoesineisiin, YourSurprisella on 40-vuotislahjoja jokaiseen budjettiin. Suuremmalla budjetilla voi valita esimerkiksi korun kaiverruksella, pullon hienoa samppanjaa tai nahkatuotteen. Pienemmällä budjetilla voi hankkia vaikkapa hauskoja sukkia valokuvalla, personoidun lumisadepallon, Tobleronea omalla nimellä tai sydämen muotoisia suklaakonvehteja.

Mitkä ovat parhaat 40-vuotislahjaideat siskolle?

Täydellisen 40-vuotislahjan löytäminen siskolle voi olla hauska prosessi, sillä valittavanasi on runsaasti sentimentaalisia, hauskoja sekä upeita lahjoja. Tässä muutamia ideoita:

 • Omalla nimellä varustettu teemuki teen ystävälle.
 • Hänen nimellään varustettu yövalo
 • Kaiverrettu sytytin tupakoitsijalle
 • Nahkainen toilettipussi kaikille hänen meikeilleen.
 • Cocktail-sarja lisätarvikkeilla

Mitkä olisivat ainutlaatuisia ja henkilökohtaisia 40-vuotislahjaideoita veljelle?

Jos veljesi on juuri täyttämässä neljäkymmentä, ja etsit todella erityistä lahjaa, älä etsi enää vaan tutustu seuraaviin lahjaideoihin veljille.

 • Puinen valokuvapaneeli perhekuvalla
 • Personoitu hiirimatto pelaajalle
 • Hauskat tossut valokuvalla
 • Omalla nimellä kaiverrettu nahkarannekoru