Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Haluatko antaa siskollesi erityisen lahjan? Luo hänelle henkilökohtainen lahja ja näytä hänelle, kuinka paljon hän merkitsee sinulle. Tutustu laajaan valikoimaamme persoonallisia lahjoja siskoille.

114 Lahjat

Olet nähnyt 48 / 114 lahjaa

Yllätä siskosi ainutlaatuisella lahjalla

Todennäköisesti siskosi on yksi niistä ihmisistä, jotka tunnet parhaiten. Hän on aina ollut rinnallasi, kun olet kasvanut, hän pitää salaisuutesi ja on osa parhaita muistojasi.

Tulee paljon hetkiä, jolloin haluaisit vaihtaa lahjoja tai kertoa hänelle, kuinka paljon hän merkitsee sinulle, ja siksi haluaisimme auttaa sinua löytämään hänelle parhaan lahjan. Etsitkö ainutlaatuista lahjaa siskolle? Tutustu neuvoihimme ja löydä paras lahja siskolle!

Lahja siskollesi osoittaaksesi, kuinka paljon hän merkitsee sinulle.

Suhteet sisaruksiin ovat outoja; joskus huomaa riitelevänsä pienimmistäkin asioista ja toisinaan taas olisi valmis tekemään mitä tahansa toistensa hyväksi. Jos etsit lahjaa hänelle syntymäpäiväksi tai muuhun erityiseen tilaisuuteen, haluat löytää lahjan, joka todella merkitsee hänelle jotain.

Ehkä jotain, joka muistuttaa häntä unohtumattomasta matkasta, jonka teitte lapsena, tai jotain, johon liittyy kiinnostus johonkin yhteiseen asiaan, joka pitää teidät puhumassa puhelimessa tuntikausia.

Esimerkkinä voisi olla henkilökohtainen esiliina, jossa on hieno valokuva ja makea teksti siskollesi, jos hän viettää mielellään aikaa keittiössä leipoen herkkuja, tai jättimäinen suklaalahja tai M&M's-lahjapakkaus makeanhimoiselle siskolle.

Jos siskosi rakastaa matkustamista, hän varmasti ilahtuu persoonallisesta laukusta, repusta tai matkalaukkulapusta, jota hän voi käyttää seikkailuillaan ympäri maailmaa.

Jos siskosi nauttii mielellään drinkistä tai kahdesta, mikset loisi hienoa persoonallista viini- tai cocktaillasia, jota hän voi käyttää yhä uudelleen, tai cocktail-sekoitinta, jolla hän voi valmistaa mitä herkullisimpia cocktaileja!

Syntymäpäivälahja siskolle: 5 lahjaideaa syntymäpäivää viettävälle tytölle

Olipa kyse sitten tärkeästä virstanpylväästä tai lahjasta syntymäpäiväjuhliin, meillä on ainutlaatuisia syntymäpäivälahjoja siskolle, jotka saavat hänet tuntemaan itsensä erityiseksi ja huomion keskipisteeksi.

  • Jättimäinen Twix-suklaapatukka siskolle, joka ei saa tarpeekseen suklaasta.
  • Pehmeät, mukavat säärystimet huulet, joissa on hauska kuva teistä kahdesta yhdessä.
  • Pehmeä fleecepeitto, jossa on kuva sinusta ja ystävistäsi, siskolle, joka tykkää katsoa tv-sarjoja lämpimästi sohvalla.
  • Henkilökohtainen tuoksukynttilä siskolle, joka tykkää luoda rentouttavan tunnelman.
  • Henkilökohtainen lasimuki hänelle, jotta hän voi nauttia lempiteetään tai -kahviaan hymyillen.

Omaperäisiä lahjaideoita siskolle

Jos olet antanut siskollesi lahjoja koko elämäsi ajan, ideat saattavat olla vähissä! Loppujen lopuksi syntymäpäivien, juhlapyhien ja muiden erityistilaisuuksien välillä voi olla hyvin vaikeaa keksiä jatkuvasti upeita lahjoja jokaiselle. Haluatko löytää lahjan, joka on sekä hauska että ainutlaatuinen?

Tässä muutamia omaperäisiä lahjaideoita siskoille:

  • Nallekassi, johon on kirjailtu hänen nimensä tai nimikirjaimensa.
  • Parin sukkia, joihin on räätälöity valokuva.
  • Seinäpaneelisarja, jossa on kuvia kaikista lempihetkistäsi.
  • Siemenpommilahjasetti puutarhaan istutettavaksi.
  • Hänen nimellään kirjailtu kimono ylellistä oleskelua varten.

Paras lahja siskolle

Jos etsit lahjaa siskollesi ja etsit reseptiä täydellisen lahjan luomiseen, sinun on hyvä tietää, että paras lahja on sellainen, joka saa hänet tuntemaan itsensä erityiseksi ja osoittaa, että olet kiinnittänyt paljon huomiota ja huolenpitoa lahjan löytämiseen.

Hän ei luultavasti välitä siitä, kuinka paljon olet käyttänyt, mutta juuri häntä varten tehty henkilökohtainen lahja osoittaa hänelle, että haluat todella, että hän tuntee itsensä maailman parhaaksi siskoksi!

Joululahjat siskolle: lähetä hänelle parhaat joulutervehdyksesi!

Kun kyse on joululahjoista siskoille, vaihtoehtoja on loputtomasti. Meillä on niin paljon persoonallisia lahjoja siskolle, että et todellakaan voi mennä pieleen! Jos sisar on melkoinen suunnittelija, persoonallinen muistikirja, johon hän voi kirjoittaa kaikki ajatuksensa ja listansa, voisi olla täydellinen lahja. Siskolle, joka nauttii iloisista hetkistä, kaiverrettu lasi, karahvi tai cocktail-shaker voi olla juuri oikea lahja! Matkustamista rakastavalle siskolle matkapäiväkirja, johon hän voi kirjata kaikki seikkailunsa unelmiensa kohteissa. Jos haluat vielä enemmän inspiraatiota, tutustu kaikkiin joululahjoihimme ja löydä hänelle sopiva lahja.

Häälahja siskolle

Jos siskosi on menossa naimisiin, haluat varmasti löytää erityisen erikoisen lahjan. Henkilökohtaisia lahjoja, kuten lapsuudenmuistoja sisältävä valokuva-albumi tai hänen avioliittonimellään ja hääpäivämäärällään varustettu räätälöity seinätaideteos, vaalitaan vuosien ajan. Jos siskosi ja hänen kumppaninsa rakastavat viihdyttämistä, viinilasit tai persoonallinen juustolauta ja veitsisarja voisivat olla täydellinen lisä heidän kotiinsa.