Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Luo täydellinen yksilöity ystävänpäivälahja valitsemallasi valokuvalla, nimellä ja/tai tekstillä hemmottellaksesi elämäsi erityistä miestä tänä ystävänpäivänä. 

152 Lahjat

Olet nähnyt 48 / 152 lahjaa

Ystävänpäivälahjat miehelle

Kaikki miehet pitävät salaa siitä että heitä ajatellaan. Samoin on ystävänpäivän kohdalla. Jotkut miehet sanovat, että heidän mielestään on hölynpölyä viettää ystävänpäivää. Mutta kun saavut lahjan kanssa, saat hymyn heidän kasvoilleen joka kerta. Sen sijaan että yllätät hänet mukavalla tuoksulla, on olemassa tuhansia tapoja yllättää mies omaperäisellä ystävänpäivälahjalla.

On monia luovia tapoja osoittaa rakkautesi hänelle ystävänpäivänä. Tässä muutamia vinkkejä saadaksesi inspiraatiota:

 1. Menkää illalliselle romanttiseen paikkaan ja anna lahjasi jälkiruoan kera
 2. Anna ystävänpäivälahjasi päivää aikaisemmin, jotta hän ei osaa odottaa sitä
 3. Laita lahjasi ilmapalloon jossa on konfettia. Miehesi tulee rikkoa ilmapallo jotta hän voi saada lahjansa!

Haluat myös varmasti ilahduttaa häntä erityisellä lahjalla. Etsitkö ainutlaatuista ystävänpäivälahjaa tänä vuonna? Luo henkilökohtainen lahja valokuvalla ja tekstillä. Valitse lahjaan romanttisimmat valokuvasi, jotta hän voi nauttia kauneimmista hetkistänne joka päivä. Tässä romanttisimmat ysätävänpäivälahjavinkkimme: 1) Luo hänelle t-paita tai bokserit hauskalla tekstillä tai nimellä

 1. Onko hän oikea suklaaholisti? Suunnittele hänelle Toblerone-patukka nimellä
 2. Anna käsin kirjoitettu kirje
 3. Tekeekö hän sinulle maukkaimpia ruokia? Yllätä hänet upealla nahkaisella esiliinalla

Mitä edullisia ystävänpäivälahjoja miehille on saatavilla?

Ystävänpäivä on rakkauden juhla. Vaikka ei olekaan välttämätöntä yllättää erityistä ystävääsi tänä päivänä, lahjan antaminen hänelle voi olla täydellinen tapa ilmaista kiintymystäsi. Jos budjettisi on hieman tiukka, hyvä uutinen on, että täältä YourSurprisesta löydät edullisia lahjoja jokaiseen budjettiin! Joitakin edullisia ystävänpäivälahjoja miehelle ovat:

 • Nahkainen avaimenperä, jossa on valokuva
 • Henkilökohtainen vesipullo
 • Kaiverrettu olutlasi
 • Termosmuki valokuvalla
 • Oluen tai viinin avaaja

Mitkä ovat ylellisiä ystävänpäivälahjoja hänelle?

Ystävänpäivälahjojen ei tarvitse olla pelkkää suklaata ja ruusuja. Jos elämäsi mies nauttii hienommista asioista, jotain ylellisempää voi olla oikea tapa lahjoittaa. Nämä luksustuotteet eivät ole vain käytännöllisiä ja laadukkaita, vaan ne myös osoittavat hänelle, kuinka erityinen hän on sinulle. Joitakin ideoita? Kaiverrettu puukello, jossa on hänen nimensä; pullo hänen suosikkiviinaansa puukotelossa; kaiverrettu nahkaranneke; cocktail-lahjasetti.

Mitä elämyslahjoja on olemassa ystävänpäivälahjoina hänelle?

Täydellisen lahjan valitseminen hänelle ystävänpäivänä ei välttämättä tarkoita vain aineellisten asioiden valitsemista. Joskus merkityksellisimmät ja unohtumattomimmat lahjat ovat kokemuksia ja muistoja, joita voitte molemmat muistella koko elämänne ajan. Tässä on muutamia jännittäviä, ainutlaatuisia elämyslahjoja elämäsi erityiselle miehelle:

 1. Viininmaisteluelämys: Ainutlaatuiset kaiverretut lasit: Järjestä viininmaistelukokemus kotona.
 2. Viikonloppuretki: Suunnittele yllätysviikonloppumatka paikkaan, jossa hän on aina halunnut käydä. Paljasta uutinen lahjoittamalla hänelle persoonallinen matkalaukku!
 3. Tyylikäs illallinen kotona: Keitä hänen lempiruokansa ja viimeistele herkullisella jälkiruoalla. Koristele pöytä kaiverretuilla laseilla ja persoonallisilla lautasliinoilla, joissa on nimikirjaimesi.
 4. Ruoanlaittokurssi: Jos hän nauttii ruoanlaitosta, ammattilaisen pitämä ruoanlaittokurssi on loistava lahja. Hän voi oppia uusia tekniikoita, reseptejä ja nauttia työnsä hedelmistä. Älä unohda tehdä hänelle tilaisuutta varten räätälöityä esiliinaa!

Mitkä ovat hauskoja ystävänpäivälahjoja hänelle?

Ystävänpäivä on tapahtuma, joka on omistettu rakkauden juhlistamiselle. Huolimatta siitä, että se on romanttinen tilaisuus, huumorin lisääminen hauskoilla ystävänpäivälahjoilla hänelle voi antaa päivälle hauskuutta. Hauska lahja voi myös jäädä rakkaaksi muistoksi. Hauskoja ystävänpäivälahjoja miehelle ovat esimerkiksi seuraavat: yksilölliset alusvaatteet (esimerkiksi bokserit tai sukat, joissa on valokuva), pehmolelu, jossa on hänen kasvonsa, yksilöllinen ämpärillinen hattu, valokuvallinen solmio, yksilölliset tossut tai painettu ilmapallo.

3 ystävänpäivälahjavinkkiä miehelle

Täydellisen ystävänpäivälahjan valitseminen miehellesi voi olla hankala tehtävä. Se on päivä, jolloin voit ilmaista rakkautesi, ja huomaavainen lahja puhuu paljon. Seuraavat kolme lahjaideaa voivat tehdä ystävänpäivästäsi unohtumattoman, olipa hän sitten gadget-nörtti, tyylin harrastaja tai joku, joka arvostaa yksinkertaisia mutta tunteellisia lahjoja.

Ystävänpäivälahja matkustamisesta nauttivalle miehelle

Jos miehesi rakastaa matkustamista, hän saattaa arvostaa matkapäiväkirjaa, persoonallista reppua, muistikirjaa, upouutta nahkalompakkoa tai hienoa nahkaista matkalaukkulappua.

Ystävänpäivälahja miehelle, joka rakastaa kokkailua

Jos hän rakastaa viettää aikaa keittiössä, miksi et yllättäisi häntä uudella keittiötarvikkeella, jossa on hänen nimensä? Joitakin suosittuja keittiötyökaluja ovat: grillaussarjat ja -työkalut, leikkuulaudat, bambukeittiötyökalut, kaiverrettu suola- ja pippurimylly, kaiverrettu ruostumattomasta teräksestä valmistettu viininjäähdytin ja paljon muuta!

Ystävänpäivälahja romanttiselle miehelle

Jos mies on romanttista tyyppiä, valitse lahja, joka lämmittää hänen sydäntään. Mitä jos lahjoittaisit hänelle kokoelman romanttisia muistoja valokuva-albumin, valokuvatulosteiden laatikon, kankaalle painetun vedoksen, koristeellisen valokuvalaatan, painettujen valokuvakehysten, sydämenmuotoisten suklaiden tai mittatilaustyönä valmistetun tyynyn tai tyynyn muodossa?

Mitkä ovat viimeisimmät trendit ystävänpäivälahjoissa hänelle?

Myydyin ystävänpäivälahja miehille on klassikko: suklaa! Suklaata voi olla monenlaisessa muodossa, mutta uusin trendi on personoida oma Talentiinipäivän suklaa, valokuvalla, tekstillä tai nimellä. Jättimäisistä suklaapatukoista sydämenmuotoisiin suklaisiin, jokaiselle miehelle löytyy sopiva suklaalahja!

Myös pienet merkit ovat suosittuja lahjoja: persoonalliset mukit, söpöt nallet, valokuvasukat ja persoonalliset valokuvakehykset.

Uusimpiin trendeihin kuuluu mahdollisuus valmistaa kotona oma olut tai henkilökohtainen puulaatikko, jossa on viinapullo, viini tai olut.

Lahjoittamalla ystävänpäivälahjaksi jotain todella erityistä voit tehdä hänen päivästään ikimuistoisen. Ajatuksesi ja huomaavaisuutesi näiden lahjojen takana nostavat juhlan korkealle ja tekevät siitä ystävänpäivän, jota hän vaalii vuosien ajan.

Ystävänpäivälahja isälle

Ystävänpäivä on täydellinen päivä yllättää myös isä erityisellä lahjalla. Ketä muuta kohtaan rakkautesi on suurempaa kuin omaa isääsi kohtaan? Hanki siksi isällesi ystävänpäivälahja, joka sopii hänelle täydellisesti. Tuntuuko sinusta hankalalta keksiä sopivaa lahjaa isälle? Tutustu isäsi harrastuksiin nähdäksesi mikä tekee hänet onnelliseksi ja hanki jokin harrastukseen sopiva lahja.

Viettääkö isäsi paljon aikaa keittiössä? Silloin hän myös rakastaa valmistaa (ja syödä) hyvää ruokaa ja juomaa koko perheelle. Tee tänä ystävänpäivänä itsestäsi kokki ja sen sijaan isä herkullisella illallisella, aivan kuten hän tekee sen sinulle. Täydentääksesi ystävänpäivälahjan isällesi, kaada hänelle mukavaa olutta hänen uuteen omalla nimellä kaiverrettuun olutlasiinsa . Näin hän voi aina juoda olutta nimikoidusta olutlasistaan laittaessaan ruokaa.

Vai onko matkustaminen yksi isäsi suurimmista harrastuksista? Siinä tapauksessa hän on todennäköisesti kuluttanut paljon matkalaukkuja viime vuosina. Toisinaan voi tuntua vaikealta keksiä mukavaa lahjaa paljon matkustavalle, mutta se onknin itse asiassa hyvin yksinkertaista. Nyt voit varmistaa, ettei hän enää koskaan kadota matkalaukkuaan. Suunnittele isälle persoonallinen matkalaukku, jossa on kaunein lomakuvanne. Lisää mukaan käsinkirjoitettu kortti, jossa on suloisia sanoja kuinka onnellinen olet, että sinulla on niin seikkailunhaluinen isä.

Isäsi suurin harrastus on tietysti myös ajan viettäminen… sinun kanssasi! Ja mikä voisi olla hauskempaa kuin koota kaikki nämä hetket valokuvakirjaan? Valokuvakirjan tekemisen ei aina tarvitse viedä paljon aikaa. YourSurprisessa voit esimerkiksi luoda helposti ja nopeasti isä ja minä -valokuvakirjan. Tämä valokuvakirja on tehty erityisesti isäsi kanssa otettuja kuvia varten. Valitse kaunis isänpäivän design kirjaan. Tällä ystävänpäivälahjalla ilahdutat ja yllätät isäsi varmasti.