Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

18 Lahjat

Kaiverrettu leikkuulauta

Laajasta valikoimastamme löytyvät tarjoilualustat ja leikkuulaudat ovat ihanteellisia lahjoja, mutta sopivat loistavasti myös omaan kotiin. Voit esimerkiksi antaa lahjaksi ylellisen puisen leikkuulaudan, joka on personoitu lahjansaajan nimellä, tai suunnitella lasisen leikkuulaudan haluamallasi painatuksella omaan keittiöösi. Kaiverramme kaikki leikkuulautamme itse. Koska malli kaiverretaan leikkuulautaan, sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että se haalistuisi pesussa. Leikkuulautasi pysyy taatusti kauniina!

Kaiverrettu leipälauta häälahjaksi

Tie sydämeen käy vatsan kautta, etenkin kun se tarkoittaa tuoretta leipää uniikilla leipälaudalla, johon on lisätty kiva teksti. Yksilöity puinen leipälauta on täydellinen valinta häälahjaksi. Kaiverruta leipälautaan hääparin nimet ja kokoa sen ympärille oma lahjasettisi. Voit lisätä settiin esimerkiksi patakintaat ja pientä naposteltavaa. Ja jos leipälauta onkin hääparin mielestä liian hieno käytettäväksi, se toimii upeasti myös huomiota herättävänä sisustuselementtinä.

Aamiainen sänkyyn puisella tarjoilualustalla

Sunnuntaiaamu on täydellinen aika yllättää rakkaasi tuomalla aamiainen sänkyyn! Ja miten ihanaa olisikaan, jos voisit tarjoilla aamiaisen yksilöidyllä puisella tarjoilualustalla? Tämä on helposti järjestettävissä YourSurprisen avulla! Voit suunnitella kauniin tarjoilualustan omalla tekstilläsi tuossa tuokiossa. Me pidämme huolen siitä, että teksti kaiverretaan alustaan äärimmäisen huolellisesti.

Puinen leikkuulauta tarjoilualustana

Yksi loistava tapa käyttää puista leikkuulautaa on käyttää sitä tarjoilualustana. Valitsitpa sitten juustotarjottimen herkullisilla ranskalaisilla juustoilla tai välimerellisen valikoiman oliiveja, leipää ja tapenadea, tällä alustalla teet taatusti vaikutuksen vieraisiisi.

Muodot ja mallit

YourSurprisella on tarjolla erimuotoisia leikkuulautoja, joista voit valita mieleisesi. Meillä on suorakulmaisia, pyöreitä ja jopa sydämenmuotoisia leikkuulautoja (loistava lahjaidea ystävänpäiväksi!). Voit valita mieleisesi erilaisista malleista ja teksteistä, jotka olemme luoneet sinua varten ja/tai kaiverruttaa oman tekstisi, jolloin valittavanasi on erilaisia fontteja ja tyylejä.

Kenelle tämä lahja sopii?

Tämä lahja sopii loistavasti: * herkuttelijoille * juuston ystäville * ruoanlaiton harrastajille