Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Yksilöi mukisi haluamallasi valokuvalla, kuviolla ja/tai tekstillä. Laaja valikoima persoonallisia mukeja jokaiseen hetkeen ja jokaiselle vastaanottajalle, mukaan lukien taikamuki, muki nimellä, termosmuki ja monia, monia muita!

21 Lahjat

Suosikkilahja: muki omalla kuvalla tai tekstillä

Yksilölliset mukit ovat suosittuja lahjoja, ja on helppo ymmärtää miksi: niillä on todella hauska yllättää joku. YourSurprisella voit luoda coolin mukin omalla designillasi käden käänteessä. Klassisten mukien lisäksi tarjoamme myös mukeja, joiden sisäpuoli on värikäs (pinkki, punainen, keltainen tai musta), taikamukeja, jalkapallomukeja sekä lukuisia muita mukimalleja. Yksilöllisen mukin luominen käy käden käänteessä!

Onko sinulla joskus vaikeuksia päättää, minkä lahjan antaisit jollekin? Muki on lahja, joka on ajaton. Loppujen lopuksi talossa on aina mukeja ja laseja, jotka rikkoutuvat, ja jos sinulla on mukava valokuva tulostettavaksi, se on omaperäinen tapa säilyttää muisto. Olipa kyseessä joulu, pääsiäinen, äitienpäivä tai isänpäivä, persoonallinen muki ei koskaan petä. Voit valita monista eri malleista, jotka on valittu kuhunkin tilaisuuteen.

Jos haluat jättää myös viestin, lisää se vain editoriin, ja saat varmasti vaikutuksen!

Kaikki mukit eivät ole samanlaisia! Meillä on valtava valikoima eri materiaaleista, muodoista ja väreistä valmistettuja mukeja, joista voit tehdä ainutlaatuisia ja erityisiä personoimalla ne suosikkikuvillasi vain muutamalla askeleella.

Voit myös personoida mukin yrityksesi logolla, jolloin siitä tulee kestävä mainosväline tai lahja työntekijöille ja asiakkaille. Voit tehdä tilauksen suoraan sivustolla, ladata logosi tai ottaa yhteyttä liiketoimintaosastoomme ja saada apua suurten tilausten kanssa.

Kenelle kannattaa antaa muki?

Olipa kyseessä sitten lahja hänelle tai hänelle, poikaystävällesi tai parhaalle ystävällesi, miten olisi kiva kollaasi parhaista valokuvistasi? Se voi olla kokoelma mukeja, jotka annat itsellesi joka vuosipäivänä, tai ajatus kiittää parasta ystävääsi, joka aina kuuntelee ongelmasi teekupposen äärellä!

Jos lapsillasi on myös oma suosikkimukinsa ja he joskus kiistelevät siitä, kumman muki kuuluu kenellekin, voit ratkaista tilanteen käyttämällä mukia, jossa on heidän nimensä, tai valitsemalla söpön mallin, kuten yksisarvismukin tai jalkapallomukin.

Entä toimistossa? Muki on välttämätön. Olipa kyseessä tee tai kahvi, lämmin kuppi on ainoa todellinen rentoutumisen hetki.

Kollegalle mukin antaminen on ele, joka ei koskaan lakkaa hymyilemästä.

Jos olet kahvin ystävä, niin... meillä on jotain myös sinulle! Meillä kaikilla on varmaan se suosikkikupillinen kahvia, joka saa meidät tuntemaan olomme hyväksi aamulla ja tekee kahvista selittämättömästi paremman ja voimakkaamman makuisen. Emme pidä siitä, että joku muu käyttää mukia!

On siis selvää, että yhden tai useamman kahvikupin antaminen, varsinkin jos ne voidaan personoida valokuvilla ja/tai tekstillä, ei ole vain lahja, vaan se on se lahja, jota olet etsinyt.

Jos yritykselläsi on erittäin älykkäitä ja luovia työntekijöitä, älä jätä käyttämättä tilaisuutta kiittää heitä antamalla heille henkilökohtainen muki, jossa on heidän nimensä tai tuotemerkin logo. Ajattele sitä, se voi todella motivoida heitä antamaan kaikkensa!

Muki syntymäpäivälahjaksi

Aiheuttaako täydellisen syntymäpäivälahjan valitseminen stressiä? Älä huoli, meiltä löytyy ratkaisu. Et voi mennä vikaan kivalla kuvamukilla, jossa on valokuva syntymäpäiväsankarista tai teistä kahdesta yhdessä. Voit vielä viimeistellä mukin haluamallasi tekstillä, tai päästä luovuutesi valloilleen ja luo täysin yksilöllinen muki omalla tekstillä. Näin lahjansaaja ajattelee sinua aina, kun hän juo mukistaan!

Taikamuki yllättää taatusti

Taikamuki omalla kuvalla on vuosi toisensa jälkeen suosittu lahjayllätys. Taikamuki on ensin tavallinen musta muki, mutta kun kaadat siihen kuumaa juomaa, musta pinta katoaa hitaasti paljastaen alla olevan kuvan. Loistava tapa todella yllättää joku kauniilla, hauskalla tai suloisella kuvalla.

Muki bestiksellesi

Jos haluat kertoa parhaalle ystävällesi, kuinka paljon hän sinulle merkitsee, miksipä et antaisi hänelle mukia, jossa on sydämenmuotoinen kahva? Lisää valokuva ja suloinen teksti, joka kertoo hänelle, että ajattelet häntä ja olet aina paikalla, kun hän tarvitsee teetä ja sympatiaa.

Muki täynnä rakkautta

Juhlitko pian vuosipäivää kumppanisi kanssa? Siinä tapauksessa tarvitset ihanan lahjan, joka kertoo, kuinka paljon nautit hänen seurastaan. Luo rakkausaiheinen muki, jossa on kuvakollaasi parhaista hetkistänne yhdessä! Kumppanisi tulee olemaan todella yllättynyt ja iloinen tästä omaperäisestä lahjasta, ja käyttää sitä varmasti enemmän kuin mielellään. Meidän vinkki: luo vuosittain uusi muki täynnä kuluneen vuoden suosikkikuvia!

Mukit lapsillesi

Jos etsit kivaa lahjaa perheenjäsenillesi, anna kullekin heistä ikioma muki. Tyttäresi pitää varmasti suloisesta yksisarvismukista omalla kuvalla tai nimellä. Ja mitäpä jos luot pojallesi ikioman jalkapallomukin hänen nimellään? Ei enää väittelyä siitä, kuka haluaa minkäkin mukin tai kuka ei ole taaskaan korjannut jälkiään!

Muki sinulle itsellesi

Voit tietenkin hemmotella myös itseäsi! Päivä alkaa parhaiten kun voit nauttia aamukahvin tai -teen ikiomasta mukistasi. Tai työpäivää piristää kivasti muki, joka on sinulle merkityksellinen. Luo itsellesi muki tekstillä, jolla on tärkeä merkitys sinulle, tai luo kuvamuki, joka tuo mieleen rakkaita muistoja. Ja jos haluat hemmotella itseäsi jollakin muulla tavalla niin meiltä löydät runsaasti kivoja kuvalahjoja.

Sekä isoja että pieniä mukeja

Halusitpa sitten suuren kupillisen teetä tai pienen ja vahvan espresson, meiltä löydät tarvitsemasi mukin. Meillä on saatavilla erikokoisia mukeja ‒ löydät varmasti omasi. Luo kuvamuki tai muki omalla tekstillä päivän espresso-hetkeä varten. Tai jos olet teen suurkuluttaja niin

Emalimukit

Jos haluat mukin, joka on hieman enemmän old-school, meiltä löydät senkin! Tsekkaa hienot vintage-tyyliset emalimukimme. Emalimuki on täydellinen valinta myös leirielämää tai retkeilyä varten.

Muki omalla kuvalla

Jokainen juo lempijuomansa mieluiten omasta mukista, vietätpä päiväsi nykyään enemmän kotona tai konttorilla. Ja siksi onkin kiva jos voit tehdä omasta mukistasi yksilöllisen, niin, että sen tunnistaa jo kaukaa. Ole siis luova ja suunnittele oma muki suosikkikuvallasi tai jopa usealla kuvalla luoden mukiin kuvakollaasin. Kuvamuki ei ole vain kiva ajatus itsellesi vaan myös erinomainen lahjaidea. Yllätä vaikka jokainen perheenjäsen tai tiiminjäsen omalla, yksilöllisellä mukilla. Kuvamuki on myös kiva syntymälahja tai kihlajaislahja. Valitsemasi kuva luo jokaisesta mukista täysin ainutlaatuisen!

Muki omalla tekstillä

Muki yksilöllisellä tekstillä on myös kiva lahjaidea vaikkapa ystävänpäiväksi, jouluksi tai äitiyslahjaksi. Voit painattaa mukiin nimen, runon tai jonkin muun merkityksellisen tekstin, joka ilahduttaa lahjansaajaa päivittäin. Tai mikset loisi mukiin hauskaa sisäpiirin vitsiä, jonka vain sinä ja lahjansaaja ymmärrätte! Yksilöllisen kuvamukin luominen verkkosivuillamme käy helposti. Valitse haluamasi mukimalli ja sen jälkeen kuvaeditorissamme suosikkidesign mukiin. Tämän jälkeen voit lisätä designiin haluamasi tekstin. Kaikki tämä käy helposti ja nopeasti!

Spread a little happiness

Lahjan ei tarvitse olla iso ja kallis, vaan ajatus on tärkein. Pienikin lahja kertoo lahjansaajalle, että ajattelet häntä. Yllättämiseen ei myöskään tarvita erityistä syytä tai tilannetta, vaan voit antaa lahjan myös ihan muuten vain! Me uskomme, että paitsi lahjojen saaminen, myös niiden antaminen tekee meidät onnellisiksi. Joten levitä ympärillesi pieniä onnen hetkiä!