Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Hurraa! Pieni ihminen on saapunut maailmaan. Haluaisit tietysti käydä vierailulla saman tien, mutta ensin on löydettävä täydellinen lahja. Jos haluat antaa aivan erityisen ihanan lahjan, valitse yksilöity lahja, jossa lukee pienokaisen nimi. Se on todella uniikki lahja ja taatusti iloinen yllätys vanhemmille. Me luomme lahjan puolestasi, sinun tarvitsee vain lisätä vauvan nimi lahjaan. Tutustu alla oleviin ihaniin vauvalahjoihimme, jotka kaikki voidaan personoida.

Kylpyhetkiin

Yhteiset kylpyhetket voivat olla todella hauskoja, vaikkakin kylpemistä liian pitkään tai liian usein tulisi välttää. Koska nämä hetket ovat niin erityisiä, niistä on mukavaa tehdä yhteinen rituaali. Monet tuoreet vanhemmat ilahtuvat vauvalahjoista, joita voidaan käyttää kylpyhuoneessa.

Pehmeä ja lämpöinen

Läiskis! Tällä suloisella ja pehmeällä vauvan kylpypyyhkeellä vanhemmat voivat kuivata pienokaisensa kylvyn jälkeen. Kylpypyyhe on tehty 100 % puuvillafroteesta, ja sen huppuun voidaan brodeerata vauvan nimi.

Parhaat vauvatarvikkeet

Vanhemmilla ei ole ikinä liikaa vauvatarvikkeita, sillä vauvan bodyt ja puhdistuspyyhkeet kuluvat silmänräpäyksessä. Jokainen uusi vanhempi ilahtuu saadessaan lahjaksi käteviä vauvatarvikkeita. Jos suunnittelet kimppalahjaa, yhdistä useita pienempiä tavaroita yhdeksi isoksi lahjakoriksi!

Yksilöity vauvanpeitto

Tämä vauvanpeitto on niin pehmeä, että haluaisit käyttää sitä itse. Yllätä vanhemmat suloisella personoidulla vauvanpeitolla, johon on lisätty heidän pienokaisensa nimi. Voit valita mieleisesi erilaisista malleista muokkausohjelmassamme. Lisää vain vauvan nimi, ja luo näin ainutlaatuinen vauvalahja.

Vauvan peitto

Vauvan peitto

Vauvan myssy

Vauvan myssy

Tutti, 2 kpl setti

Tutti, 2 kpl setti

Vauvan body, ensimmäinen äitienpäivä

Vauvan body, ensimmäinen äitienpäivä

Suloinen vauvan myssy

Vanhemmat tarvitsevat vauvalle myssyn, sillä on tärkeää suojata pienokaisen päätä lämpötilan vaihteluilta. Tästä syystä vauvan myssymme onkin todella käytännöllinen lahja. Yllätä heidät tällä söpöllä vauvan myssyllä, jossa lukee vauvan nimi. Valitse suloinen malli muokkausohjelmassamme, lisää pienokaisen nimi, ja me luomme myssyn puolestasi!

Söpö yksilöity tutti

Hyvä lahjaidea on myös yksilöity tutti, jossa lukee vauvan nimi. Tutti on upea lisä myös lahjakoriin. Valitse mieleisesi ihanista malleista ja lisää pienokaisen nimi. Saatavilla on sekä söpöjä että cooleja fontteja eri väreissä. Tutit ovat NIP-päivätutteja kokoa 1, joten ne soveltuvat 0‒6 kuukauden ikäisille vauvoille. Tuttien mukana tulee suoja, ja ne ovat 100 % BPA-vapaita.

Somat yksilöidyt vauvan bodyt

Vauvan bodyja ei ole ikinä liikaa! Tuoreilla vanhemmilla kuluu vauvan bodyja uskomattoman paljon, joten ne ovat aivan upea ja käytännöllinen lahja. Tee bodysta entistä hienompi yksilöimällä se vauvan omalla nimellä! Valitse mieleisesi useista hauskoista malleista muokkausohjelmassamme ja lisää haluamasi nimi. Näin luot ainutlaatuisen lahjan käden käänteessä.

Koristeellinen lasten matkalaukku toimii upeasti lahjakorina

Koristeellinen lasten matkalaukkumme on loistava lahja, sillä se on upea sisustuselementti pikkuisen makuuhuoneeseen, mutta siihen mahtuu myös useita pienempiä lahjoja, jotta voit koota aivan ainutlaatuisen lahjakorin.

Ruokailuvälinesetti kaiverruksella

Söpöt ruokailuvälinesarjat ovat hauskoja lahjoja, kun vauva on jo vähän isompi. Voit antaa ne lahjaksi sitten, kun vauva juhlii ensimmäistä syntymäpäiväänsä, mutta voi myös olla todella mukavaa antaa ne äitiyslahjaksi babyshower-kutsuilla!

Tee se itse!

Kun lapset kasvavat, he haluavat tehdä kaiken itse - myös yrittää syödä itse. Aluksi se voi olla sottaista puuhaa. Tee syömisestä erityisen hauskaa kauniin Milla-aterinsarjan avulla. Söpö Milla-jänis on erittäin suosittu lasten pikku ystävä. Aterinsetti koostuu haarukasta, veitsestä, ruokalusikasta ja jälkiruokalusikasta. Kaiverramme vastasyntyneen nimen kaikkiin neljään aterimeen. Aterinsarja on valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä ja se voidaan laittaa astianpesukoneeseen vahingoittamatta kaiverrusta.

Suloiset pehmolelut

Pehmolelut ovat aina yhtä suosittu vauvalahja! Meidän personoidut pehmolelumme ovat aivan erityisiä, sillä voit lisätä niihin vauvan nimen.

Yksilöity nalle brodeeratulla nimellä ja syntymäajalla

Tämä suloinen nalle on ihana muistoesine. Voimme brodeerata vauvan nimen ja syntymäajan nallen jalkapohjiin, jolloin lahjasta tulee todella uniikki. Nalle on pehmeä ja ihanan halattava, ja suosittelemmekin ainoastaan käsinpesua.

Lasten matkalaukku

Lasten matkalaukku

Yksilöitävä lasten kirja - Tervetuloa maailmaan

Yksilöitävä lasten kirja - Tervetuloa maailmaan

Benjamin-pehmonalle

Benjamin-pehmonalle

Blogi

Blogi