Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

11 Lahjat

Yllätä äitisi hänen ikiomalla äitienpäiväkirjallaan

Äitienpäivä on pian tulossa, ja jos haluat yllättää äitisi huomaavaisella äitienpäivälahjalla, sinun kannattaa harkita lahjoittaa hänelle jotain henkilökohtaista. Tässä kohtaa tulee mieleen ajatus persoonallisista äitienpäiväkirjoista. Jokaiselle äidille löytyy täydellinen valinta aina keittokirjoista hänen nimellään varustettuihin lukukirjoihin!

Mikä on paras äitienpäiväkirja?

Etkö ole varma, mikä on paras valinta äidillesi? Ei hätää, olemme keränneet parhaat ideamme, joiden avulla löydät äidillesi parhaiten sopivan kirjan.

Äitienpäivän keittokirja

Keittokirjat ovat loistava vaihtoehto äideille, jotka rakastavat viettää aikaa keittiössä. Voit personoida keittokirjan äitisi nimellä ja ehkä jopa lisätä kanteen suloisen viestin tai valokuvan. Tämä tekisi ruoanlaitosta hänelle entistä hauskempaa ja saisi hänet hymyilemään joka kerta, kun hän avaa kirjan. Hän voi kirjoittaa ylös lempireseptejään ja pitää kirjaa kaikista kokkauskokeiluistaan.

Äitienpäiväkirja

Jos vaimosi tai tyttöystäväsi viettää yhtä ensimmäisistä äitienpäivistään, "Meidän äitimme" -kirja sopii erityisen hyvin lahjaksi pieniltä lapsilta äidilleen! Suloinen tarina siitä, miksi äiti on niin erityinen.

Äitienpäivän muistikirja

Äidille, joka rakastaa ajatustensa ja ideoidensa kirjaamista muistiin, henkilökohtainen muistikirja voi olla loistava valinta. Valitse kansi, joka osoittaa, kuinka paljon rakastat häntä, kuten kuva teistä kahdesta yhdessä tai jopa erityinen sitaatti, joka on teille molemmille merkityksellinen.

Lisää henkilökohtaisia äitienpäiväkirjoja

Tarjoamme myös ihania yksilöllisiä valokuva-albumeita, joihin voit lisätä kaikki muistosi ja joita äitisi voi selailla milloin vain!

Äitienpäiväkirjat ovat siis loistava lahja. Äideille, jotka rakastavat lukemista tai kirjoittamista, ja äideille, jotka haluavat yllättyä ainutlaatuisella, ainutkertaisella lahjalla.

Valitse valikoimastamme keittokirjoja, lukukirjoja ja muistikirjoja ja lisää persoonallisella merkinnällä erityinen kosketus. Anna äidillesi hymyn lahja tänä äitienpäivänä persoonallisella kirjalla!