Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Tunnetko ainakin yhden henkilön, joka on hulluna teehen?

On niitä, jotka löytävät lohtua tästä juomasta, niitä, jotka eivät koskaan myöhästy kello viiden tapaamisesta, ja niitä, jotka uskovat, että se on ainoa tapa yhdistää keksit aamulla. Lasiset teekupit ovat paras tapa nauttia höyryävästä teestä, varsinkin jos niihin on kaiverrettu teksti! Ne ovat myös loistava lahja mihin tahansa tilaisuuteen!

Teelasit kaiverruksella

Tiesitkö, että voit itse valita lasisen teekupin räätälöinnin? Sinun tarvitsee vain valita muotoilu monista editorissamme tarjolla olevista malleista ja lisätä nimi tai teksti. Löydät malleja äidille, isälle, isovanhemmille, mutta myös tilaisuuksiin, kuten jouluun, syntymäpäivään tai muihin erityisiin hetkiin. Jos et halua suunnittelua vaan vain nimen, ei hätää! Voit kirjoittaa minkä tahansa haluamasi tekstin, ja me kaiverramme sen puolestasi.

Voit myös valita mukin muodon: - Lasinen teekuppi pyöreällä pohjalla - Lasinen teekuppi litteällä pohjalla Molemmat mukit on valmistettu korkealaatuisesta paksusta lasista, joten juoma pysyy kuumana pidempään.

Miten kaiverramme lasia?

Räätälöintiä ei paineta, vaan se kaiverretaan laserilla korkealaatuisesti. Näin kuvioinnistasi tulee kestävä, eikä se irtoa, kun peset mukin astianpesukoneessa! Tässä kaiverrustavassa et voi valita väriä, vaan kaiverruksesi on valkoisen värinen.

Voimme myös kaivertaa teekuppeihin logon. Haluatko mainostaa yritystäsi tai antaa liikekumppaneillesi erityisen lahjan? Yli 18 kappaleen tilauksille voimme tehdä teekupin logolla. Sinun tarvitsee vain ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme ja pyytää räätälöityä tarjousta.

Kaiverrettu teepakkaus

Jos haluat yhdistää mukin johonkin toiseen lahjaan, mikset liittäisi siihen kaiverrettua teepakkausta? Voit valita kahdesta versiosta, lasikuppilokerolla tai ilman kuppia. Mukin sisältävässä versiossa voit valita lasiin henkilökohtaisen merkinnän, ja me sijoitamme mukisi puulaatikkoon. Vinkki: täydentääkseen lahjan voit täyttää laatikon valikoiduilla teepusseilla. Vaihtoehtoisesti voit valita pelkän teelaatikon, jolloin sinulla on lokeroita, jotka voit täyttää suosikkiteelläsi. Räätälöimme laatikkosi kannen valitsemallasi mallilla ja tekstillä. Tutustu räätälöityihin teepakkauksiimme >>

Henkilökohtaiset teekupit opettajille

Kouluvuosi on ohi ja haluat antaa lapsesi suosikkiopettajalle lahjan? Jos etsit lahjaa, joka ei ole niin vaativa mutta silti vaikuttava, valitse kaiverrettu lasimuki. Voit valita mallin, jossa on merkintä opettajalle. Voit kaiverruttaa siihen erityisen lauseen tai yksinkertaisesti yksilöidä opettajan nimen. Valitse tilausta tehdessäsi ilmainen kortti ja kirjoita erityinen viestisi. Voit lähettää sen suoraan vastaanottajan kotiin tai toimittaa sen henkilökohtaisesti.

Henkilökohtaiset mukit nimellä

YourSurprisen räätälöidyt mukit ovat erityisiä, koska niihin voi kaivertaa kumppanisi nimen ja ensimmäisen tapaamisenne päivämäärän. Sisällytä mukiisi myös muotoilu, joka tekee siitä ainutlaatuisen ja jolla on tärkeä merkitys. Se on lahja, jota kaikki arvostavat, se on edullinen ja sitä voi käyttää moniin tilaisuuksiin. Kuka haluaa juoda lempijuomansa omassa henkilökohtaisessa mukissaan.