Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Lähetä kaunis puinen kortti

Haluaisitko lähettää jollekulle kortin, mutta haluaisit tehdä siitä hieman persoonallisemman? Haluaisitko sen olevan myös hieman omaperäisempi kuin tavallinen postikortti? Lähetä siinä tapauksessa puinen kortti!

Puinen kortti on kirjaimellisesti sitä, miltä se kuulostaakin: puulle painettu kortti. Tämä tekee kortista hieman huomiota herättävämmän ja myös pitkäikäisemmän. Puinen kortti erottuu taatusti muun postin joukosta, ja ihmiset haluavatkin usein asettaa sen näytteille johonkin. Voit suunnitella puisen kortin oman makusi mukaan kuvaohjelmassamme. Voit ladata tekstin, pitkän viestin tai valokuvan, ja me painamme luonnoksesi korkealaatuisesti kauniille puupohjalle.

Puinen parane pian -kortti

Haluatko toivottaa jollekulle pikaista paranemista tai kertoa, että ajattelet häntä? Kuvaohjelmastamme löydät kauniita parane pian -korttimalleja kivoilla teksteillä. Kaikissa malleissamme on tilaa myös henkilökohtaiselle viestille tai nimelle.

Puinen kortti valokuvakollaasilla

Onko sinulla paljon ihania yhteiskuvia sinusta ja sinulle tärkeästä ihmisestä? Silloin voit tehdä korttiin kollaasin eri valokuvista! Meillä on useita malleja, joiden avulla voit tehdä kollaasin. Sinun tarvitsee vain ladata parhaat kuvasi ja suunnitella kortti. Me teemme loput!

H2: Puinen kortti kaivatulle Kaipaatko todella jotakuta, mutta et tällä hetkellä pysty tapaamaan häntä? Siinä tapauksessa lähetä hänelle kortti! Olemme varmoja, että isäsi, äitisi, veljesi, siskosi tai kuka tahansa hän onkin vastaanottaisi todella mielellään tällaisen kortin. Voit luoda oman tekstisi korttia varten helposti kuvaohjelmassamme.

Puinen kortti ilmoituksena syntymästä tai raskaudesta

Haluatko ilmoittaa vauvan syntymästä omaperäisellä tavalla? Mitäpä jos kertoisit asian puisella kortilla? Meillä on malleja sekä pojille että tytöille. Kortissa on totta kai tilaa myös henkilökohtaista viestiä varten. Eikö vauvasi ole vielä syntynyt, mutta haluaisit kertoa raskaudesta lähipiirillesi omaperäisellä tavalla? Puinen kortti sopii hienosti myös tähän tilanteeseen. Laita lahjapakkaukseen puukortti ja vauvan body, johon olet lisännyt esimerkiksi tekstin 'Mummille' tai 'Ukille'. Näin vanhempasi saavat tietää, että pienokainen on tulossa!

Puinen 'save the date' -kortti häitäsi varten

Oletko menossa naimisiin ja haluat pyytää tulevia häävieraita pitämään tietyn päivän vapaana? Lähetä heille puinen 'save the date' -kortti. Varmista, että kaikki pääsevät paikalle tuona tärkeänä päivänä!

Eri malleja

YourSurprisella voit valita joko vaaka- tai pystysuuntaisen puukortin omalla tekstillä, valokuvalla tai designilla. Meillä on useita standardimalleja äitienpäivää, isänpäivää, ystävänpäivää ja joulua varten. Oletko luovana ihmisenä suunnitellut oman mallisi? Lataa se valokuvana kuvaohjelmaamme, ja me teemme siitä upean puukortin!