Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Mietitkö täydellistä lahjaa äidillesi? Helpommin sanottu kuin tehty! Autamme sinua löytämään upean lahjan. Yksilöi lahja äidillesi suloisella valokuvalla tai tekstillä ja tee siitä unohtumaton.

184 Lahjat

Olet nähnyt 48 / 184 lahjaa

Unohtumaton lahja äidille: Näytä rakkautesi ainutlaatuisella tavalla

Ei ole aina helppoa löytää hienoa lahjaa äidille, rakastetulle ihmiselle, jota on helppo pitää itsestäänselvyytenä. Hän antaa loputtomasti rakkautta ja huolenpitoa pyytämättä mitään vastineeksi, ja häntä luonnehditaan rakastavaksi ja itsevarmaksi ihmiseksi, joka voi saada supervoimia suojellakseen rakkaitaan. Jos etsit täydellistä lahjaa äidille, olet tullut oikeaan paikkaan. Halusitpa sitten lisätä lahjaan henkilökohtaisen kosketuksen tai kaipaat vain pientä huomiota, meillä on valikoima. Olemme täällä auttamassa sinua! Meiltä saat vinkkejä ja neuvoja sekä suuren valikoiman ainutlaatuisia lahjoja, jotka sopivat täydellisesti äidillesi.

Ei ole aina helppoa tietää, mitä ostaa äidille, olipa kyseessä sitten syntymäpäivä, äitienpäivä tai joulu. Täällä tarjoamme sekä ylellisiä että käytännöllisiä lahjoja, jotka voit personoida, jotta löydät täydellisen lahjan.

Uniikimmat lahjat äidille

Meillä YouSurprisella voit tehdä jokaisesta lahjasta ainutlaatuisen ja yksilöllisen, jotta siitä tulisi muisto loppuelämäksi. Joskus tarvitaan vain vähän inspiraatiota ja mielikuvitusta täydellisen lahjan löytämiseksi.

Toki on mukavaa saada kukkia ja kaunis syntymäpäiväkortti syntymäpäivänämme. Voi olla hauskaa viedä äiti illalliselle hänen lempiravintolaansa, varata viikonloppu kylpylähotelliin tai ehkä lahjoittaa hieno elämys, jos äitisi on seikkailunhaluinen.

Joskus ei kuitenkaan ole mahdollista viettää päivää yhdessä tai budjetti ei ehkä riitä antamaan äidille jotain ylellistä lahjaksi. Tästä huolimatta lahja voi olla yhtä merkityksellinen ja arvostettu, vaikka kyseessä ei olisikaan ylellinen matka. Jokin ainutlaatuinen ja henkilökohtainen lahja lämmittää aina sydäntä.

Kun ostat lahjoja äidille?

Äiti on epäilemättä erityinen ihminen. Olipa kyseessä sitten lahja suureen tilaisuuteen tai vain pieni arvostuksen osoitus, äiti on henkilö, jota pitäisi juhlia kunnolla. Tämä voi tarkoittaa sitä, että ympärillä on kaikki ystäväsi, vain lähimmät ja rakkaimmat, tai joskus vain sinä ja äiti. Sinun on kysyttävä itseltäsi, mitä äiti arvostaa? Ehkä hän tykkää viettää aikaa viettämällä rentouttavaa vaellusta vuoristossa tai istumalla lämpimän takan ääressä neulomassa? Entäpä unelmointi hyvän kirjan sivuilla? Tai ehkä hänen toivomuslistansa kärjessä on laatuaika rakkaiden kanssa. Sitten sinun on mietittävä, mikä sopisi hänen lempiasioihinsa ja mihin tilaisuuteen lahja olisi tarkoitettu. Jos kyseessä on henkilökohtainen lahja äidille, itse tehty lahja on usein erityisen erityinen. Ehkä lahja on peräisin lapsilta tai äidin paremmalta puoliskolta. Hyvä lähtökohta on keskustella muiden tuntemiesi äitien kanssa siitä, mikä olisi heidän mielestään mukava lahja, joka voisi sopia tilaisuuteen, tai jonkun, joka on antanut lahjan äidille. Jos tunnet esimerkiksi jonkun, joka on antanut lahjan äidille 50-vuotiaana tai lahjan äidille 60-vuotiaana, kannattaa kysyä heiltä neuvoa, jos etsit lahjaa samaan tilaisuuteen.

Vinkkejä hyvistä lahjoista äidille

Henkilökohtainen lahja on mahdollista tehdä pienellä vaivalla ja ilman suuria kustannuksia. Voit antaa lahjan, vaikka kyseessä ei olisikaan syntymäpäivä, äitienpäivä tai jokin muu päivä, jota yleensä juhlistetaan lahjalla. Lahjan saaminen tavallisena päivänä, jolloin sitä ei odoteta, voi tuoda väriä mihin tahansa ankeaan marraskuun päivään. Jos etsit ideoita hyvistä lahjoista, tässä on muutamia ehdotuksia.

Valikoima yksilöllisiä lahjoja äidille

Ainutlaatuinen lahja äidille, jossa on kuva sinusta, lapsenlapsista tai ehkä hänen koirastaan, on jotain muistettavaa. Se voi olla viihtyisässä kantokassissa ostoksia varten tai mukissa aamukahvia varten, jossa lämpö saa valokuvan korostumaan. Toimii yhtä hyvin joululahjaksi äidille kuin lahjaksi, jolla vain osoitat arvostuksesi. Muita hienoja ideoita lahjoiksi äidille ovat mm:

 1. Kaiverruta äitisi nimi viinilasiin tai kauniiseen kynttilälyhtyyn, josta voit nauttia pimeinä syysiltoina.
 2. Lahja, joka voi parantaa juuston ystävän arkea, on juustotarjotin, jossa on henkilökohtainen kaiverrus.
 3. Jos kyseessä on lahja suklaata rakastavalle äidille, tarjolla on kaikkea ylellisistä suklaista tunnettuihin tuotemerkkeihin, jotka voit personoida nimillä ja valokuvilla rasiaan.
 4. Jos äitisi harrastaa liikuntaa tai urheilua, tarjolla on kaikkea vesipulloista ja t-paidoista pyyhkeisiin. Kirjoita hänen nimensä paitaan tai lahjoita pyyhe, johon on painettu kuva. Sitä arvostetaan taatusti sekä treenin aikana että sen jälkeen.
 5. Suunnittelevalle ja organisoivalle äidille ainutlaatuinen suunnittelija ja yksilöllinen kynä saattavat olla juuri oikea valinta.

Lahja äidille lapsilta

Pieni asia suurelle roolimallille, yleensä ajatus ratkaisee, sillä äiti ajattelee aina lapsiaan. Jos tarvitset lahjoja äidille, jolla on kaikkea, elämys tai itse tehty lahja voi sopia hyvin. Tällaista ei löydy mistä tahansa kaupasta, vaan se on perheiden välisen siteen symboli, ja se voi auttaa luomaan elinikäisiä muistoja. Vaikka luulet, että äidillä on jo kaikkea, hän arvostaa usein eniten pieniä asioita:

 • Hänen lempisuklaarasiansa
 • Termoskuppi patikointia tai autossa matkustamista varten.
 • Äidille omistettu kirja
 • Kiva kortti
 • Käytännöllinen reppu tai ostoskassi

Mitkä ovat suosittuja henkilökohtaisia lahjoja äidille?

Henkilökohtainen lahja voi olla hieno lahja, mutta samalla voi olla vaikea tietää, miten se kannattaa tehdä. Nykypäivän teknologian ja internetin läheisyyden ansiosta vaihtoehtoja on monia:

 • Henkilökohtainen kalenteri
 • Viinilasit kaiverretuilla nimillä
 • Avaimenperät valokuvalla ja nimellä
 • Kaiverrettu rannekoru lasten nimillä
 • Korut, joissa kaiverrettu riipus
 • Kahvikuppi nimellä tai valokuvalla
 • Muistolaatikko valokuvalla
 • Henkilökohtainen suunnittelija

Yllätä hänet ylellisellä lahjalla äidille

Joskus haluamme antaa jotain hieman tavallisuudesta poikkeavaa, varsinkin jos joku juhlii syntymäpäivää. Joihinkin tilaisuuksiin tarvitaan jotain ylimääräistä, joka saa äitisi tuntemaan olonsa ylelliseksi ja hienoksi, kuten samppanjasetti ja kaiverretut lasit. Jos haluat mieluummin antaa jotain henkilökohtaisempaa, anna jotain, joka on vain hänelle.

 • Viihtyisä kylpytakki ja tossut. Jos haluat antaa jotain ainutlaatuista ja ylellistä, valitse kylpytakki tai kimono, jossa on hänen nimensä. Täydennä sitä mukavilla tossuilla. Täydellinen lahja, jos olet myös varannut teille kahdelle mukavan kylpyläviikonlopun.
 • Kauniit korut. Kaulakoru on aina paikallaan. Personoi se valokuvalla, joka merkitsee äidillesi paljon. Sopivaksi lahjaksi voit lisätä kaiverretun rannekorun.
 • Ylellisen käytännöllinen. Jos äitisi käyttää kannettavaa tietokonettaan paljon ja ottaa sen mukaansa töihin ja töistä, anna hänelle ylellinen nahkakotelo, jossa on hänen nimensä.
 • Turvallinen matkustaminen. Lahjoita valokuvallinen käsimatkatavaralaukku, jossa on mieluiten henkilökohtainen nahkainen matkalaukkulappu. Laukku erottuu taatusti seuraavalla matkallasi matkatavarakarusellilla. Ei ole vaaraa, että joku muu ottaisi sen vahingossa.

Älä koskaan jätä väliin päivää, jolloin voit hemmotella äitiäsi.

Kenelle tahansa, joka haluaa antaa jotain ainutlaatuista lahjaksi äidilleen, ei ole mitään parempaa kuin tehdä lahjasta henkilökohtainen. Muistoja herättävät valokuvat, kaiverretut lahjat tai jotakin nautittavaa, kuten suklaata ja kuohuviiniä, saavat varmasti kiitosta.

Ajattelemalla etukäteen ja antamalla lahjan, joka sopii äitisi kiinnostuksen kohteisiin, teet siitä erityisen hienon. Jos et voi antaa äidillesi lahjaa henkilökohtaisesti, voit tilata sen ja toimittaa sen suoraan hänen ovelleen. Pelkästään se piristää hänen päiväänsä.

Tee ainutlaatuinen kotitekoinen lahja äidille

Monet äidit rakastavat kotitekoisia lahjoja. Ne ovat usein esillä kotona, ja he ovat ylpeitä siitä, että juuri tämä esine on heidän lapsensa tekemä. Monet vaihtoehdot ovat projekteja ja käsitöitä, mutta niiden tekeminen voi olla yhtä hauskaa kuin antaminenkin.

 • Kustomoitu kortti, jossa on henkilökohtainen tervehdys
 • Kuvakollaasi kankaalle
 • Äidille omistettu kuvakirja
 • Taidepaneelit seinälle
 • Palapelit omalla suunnittelulla

Voit keksiä monia asioita, joita et ehkä aluksi pidä mukavina tai jotka saattavat tuntua hieman tylsiltä, mutta joita äiti todella arvostaa, jos annat ne hänelle lahjaksi. Anna luovuutesi kukoistaa!

Kalliimpi lahja äidille

Voit myös lyöttäytyä yhteen muiden perheenjäsenten kanssa ja yhdistää rahanne ostaaksesi jotain hieman kalliimpaa. Erikoinen korusetti, yhteensopiva sisustus tai henkilökohtaisen lahjan ja lahjakortin yhdistelmä. Viinilasit ja viininmaistelu, suklaarasia ja suklaanmaistelu, juustolautanen ja kolmen ruokalajin illallinen esityksen kera. Kun useat ihmiset työskentelevät yhdessä, voitte keksiä ainutlaatuisia ja erityisiä lahjoja äidille. Mielikuvituksellasi ei ole rajoja, ja voit keksiä niin paljon ihmeellisiä asioita.

Ajatus, joka ratkaisee

Olipa kyseessä sitten joulu, syntymäpäivä, lahja äitienpäiväksi tai tavallinen sunnuntai, äiti arvostaa aina lahjaa ja ajatusta sen takana. Tärkeintä on juhlia ja kunnioittaa päähenkilöä ja saada hänet tuntemaan itsensä nähdyksi ja arvostetuksi.