Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Etsitkö 18-vuotislahjaa? Tutustu laajaan valikoimaan henkilökohtaisia lahjoja ja yllätä 18-vuotias ainutlaatuisella lahjalla. Vain YourSurprise!

121 Lahjat

Olet nähnyt 48 / 121 lahjaa

Ainutlaatuiset 18. syntymäpäivälahjaideat

Kauan odotettu virstanpylväs on vihdoin täällä! Teini-ikäiset odottavat aina innolla ja innolla kahdeksantoista syntymäpäivänsä virstanpylvästä. Se on ainutkertainen juhlahetki, joka vietetään ystävien ja perheen kanssa.

Näin tärkeän virstanpylvään yhteydessä 18-vuotissyntymäpäivälahja on tietenkin välttämätön. Olitpa sitten kutsuttu ystäväsi 18-vuotissyntymäpäiväjuhliin tai poikasi tai tyttäresi on siirtymässä teini-iästä aikuisuuteen, täydellisen syntymäpäivälahjan etsiminen alkaa nyt! Tutustu upeaan valikoimaamme erikoisia 18-vuotissyntymäpäivälahjoja ja löydä paras lahja vastaanottajalle.

10 ainutlaatuista lahjaideaa 18-vuotissyntymäpäiville

Me YourSurprisessa haluamme, että voit löytää lahjan, joka sopii täydellisesti haluamallesi vastaanottajalle. Jotta saisit ideoita, olemme laatineet luettelon 10 lahjaideasta 18-vuotissyntymäpäiville:

 1. Matkatavaralappu heidän seuraavaa suurta seikkailua varten
 2. Hauska pehmolelu, jossa on vastaanottajan kasvot.
 3. Puinen kello, johon on kaiverrettu heidän nimensä
 4. Jättimäinen suklaapatukka, jossa on heidän nimensä ja valokuvansa.
 5. Kaiverrettu cocktail-ravistelija
 6. Pehmeä fleece-valokuvapeite
 7. Henkilökohtaiset silmälasit
 8. Huomaavainen onnittelukortti, jossa on erityinen syntymäpäivätoivomus
 9. Henkilökohtainen vesipullo
 10. Hauska valokuva solmio

Pieniä, edullisia lahjaideoita 18-vuotissyntymäpäiville

Syntymäpäivälahjan 18-vuotiaalle ei tarvitse olla valtava tai kallis. Löydät runsaasti edullisia pieniä lahjoja juhlistamaan uutta aikuista ja hänen kauan odotettua virstanpylvästä. Nämä huomaavat ja ainutlaatuiset pienet lahjat osoittavat, kuinka paljon välität, eikä niiden tarvitse rikkoa pankkia. Lisäämällä personoinnin voit yllätä syntymäpäivävieraan pienellä 18-vuotislahjalla, jota tullaan vaalimaan koko elämän ajan. Joitakin ideoita? Pehmeä, söpö nallepehmolelu, rannekoru, johon on kaiverrettu hänen nimensä, persoonallinen kynttilä, muistikirja, johon voi kirjoittaa kaikki hänen hienot ideansa, muki hauskalla valokuvalla tai kaiverrettu lasi.

Kuinka paljon rahaa sinun pitäisi käyttää 18-vuotislahjaan?

Kun on kyse 18-vuotislahjan hankkimisesta, on tärkeää löytää oikea tasapaino ylellisyyden ja käytännöllisyyden välillä. Se, kuinka paljon rahaa kannattaa käyttää, on subjektiivinen asia, jossa otetaan huomioon suhteesi syntymäpäivänsä viettävään henkilöön ja taloudellinen tilanteesi. Jos kyseessä on perheenjäsen tai läheinen ystävä, voit harkita hieman suurempia summia, mutta jos sinulla on vaikeaa, et voi koskaan mennä pieleen pienemmän budjetin lahjalla, joka ei kuitenkaan ole vähemmän tunteellinen. Loppujen lopuksi vastaanottaja ei oikeastaan välitä siitä, kuinka paljon käytät lahjaan, kunhan olet hänen kanssaan juhlimassa.

YourSurprise-sivustolta löydät harkittuja ja ainutlaatuisia lahjoja 18-vuotissyntymäpäiville eri hintaluokissa. Jos haluat lisää ehdotuksia, tutustu blogiimme siitä, kuinka paljon kannattaa käyttää syntymäpäivälahjaan.

18. syntymäpäivälahjat hänelle ja hänelle

Etsitkö ehdotuksia syntymäpäivälahjoiksi naiselle ja miehelle? Asiakkaidemme suosikkien joukosta 18. syntymäpäivälahjat naiselle löydät:

 • Puinen teelaatikko, jossa on valikoima teetä ja lasimuki
 • Viinijäähdytin, johon on kaiverrettu hänen nimensä -
 • Pehmeä, tyylikäs nallekassi, johon on kirjailtu hänen nimensä tai nimikirjaimensa.
 • Kehystetty valokuvatuloste
 • Lahjasetti täynnä maukkaita herkkuja
 • Kaiverrettujen viinilasien sarja

Asiakkaidemme suosikkilahjoista 18-vuotislahjat hänelle löydät:

 • Jättimäinen suklaapatukka
 • Juustolauta, johon kuuluu juustoveitsisarja
 • Aperol-spritzlasi, johon on kaiverrettu hänen nimensä.
 • Henkilökohtainen vesipullo
 • Laatikko retrovalokuvatulosteita

Henkilökohtainen purkki täynnä maukkaita suklaitaLisää inspiraatiota saat tutustumalla kaikkiin syntymäpäivälahjoihin miehelle ja naiselle.