Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

31 Lahjat

Yllätä isäsi isänpäivälasilla

Isänpäivä on hyvin erityinen tilaisuus kaikille perheille. Tänä päivänä juhlitaan perheen isähahmoa, olipa kyseessä sitten isä, isoisä tai kuka tahansa, joka edustaa lapsille tärkeää mieshahmoa.

Isänpäivälahjat ovat tärkeä osa tätä juhlapäivää, ja niiden joukossa on laaja valikoima räätälöitävissä olevia isänpäivälaseja.

Koska kyseessä on juhlapäivä, jonka vietät perheesi kanssa, on varmasti hyvä idea lahjoittaa hänelle jotain hyödyllistä ja samalla arkea ajatellen mielekästä! Sitä paitsi ... kuka sanoo, että silmälasien täytyy olla tylsiä?

Parhaat isänpäivälasit

Tutustu isänpäivälaseihimme ja personoi omasi nyt valitsemalla yksi monista isänpäivämalleista.

Isänpäivän olutmuki

Olut on erityisen suosittu juoma isien keskuudessa, varsinkin kun on kuuma ja olut on mukavan kylmää, suoraan jääkaapista. Ei ole sattumaa, että isänpäivän olutmukimme on ollut yksi myydyimmistä tuotteistamme jo vuosia, erityisesti tähän aikaan vuodesta. Muodoltaan ja kooltaan juuri sopiva, ja tämän mukin erikoisuutena on, että siihen voidaan kaivertaa haluamasi nimi, viesti tai kirjoitus. Oluen nauttiminen ei ole paljon parempaa kuin tämä!

Lisää isänpäivän olutlaseja

Jos sinulla on jo mukeja kotona, laajenna lasivalikoimaa isänpäivän olutlaseilla tai viileällä Weizen-olutlasilla.

Kummassakaan näistä laseista ei ole kahvaa, mutta niitä on silti helppo käsitellä, ja ne voidaan personoida nimellä tai viestillä. Jos isäsi on todellinen nautiskelija, hän varmasti pitää näistä isänpäivälaseista.

Voit myös valita isänpäivämukin keraamisen version ja personoida sen valokuvalla.

Isänpäivän viinilasi lahja

Jos se ei ole olutta, se on viiniä! Jos isäsi pitää mieluummin viinistä, mikset antaisi hänelle viinilasia isänpäiväksi? Nämä ovat myös sertifioituja laatulaseja ja, rumpujyrinä... ne ovat jopa astianpesukoneen kestäviä! Voisit yllättää isäsi erityisellä illallisella ja koristella pöydän isänpäiväviinilasilla, johon on kirjoitettu nimi tai erityinen lause.

Lisää isänpäivälaseja

Isän kunniaksi tarjoamme viinilasien lisäksi myös kauniita ja yksilöitävissä olevia isänpäiväsamppanjalaseja. Sen lisäksi, että ne ovat hyödyllisiä hetken aikana, niistä tulee myös kaunis muisto tästä erityisestä päivästä!

Aperitiivi isänpäiväksi

Toinen idea viettää ihana isänpäivä yhdessä voisi olla perheen happy hourin järjestäminen. Tätä tilaisuutta varten voisit yllättää rakkaasi isänpäiväsprinkkalasilla. Hauskuus ja ilo taattu!

Pienet lasit isänpäiväksi

Etsitkö pieniä laseja väkevien alkoholijuomien ja liköörien tarjoiluun, jotka voit personoida? Voit yllättää isäsi luomalla laseja, joista on hyötyä moniin eri tilaisuuksiin. Voit räätälöidä isänpäiväksi pieniä lasisia juomalaseja, jotka ovat erityinen lahja aterioiden viimeistelyyn parhaalla mahdollisella tavalla ja jotka ovat myös kauniita näytteillä keittiön kaapeissa!