Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Etsitkö herkullista isänpäiväsuklaalahjaa? Luo isällesi ikioma suklaalahja, joka on personoitu valokuvalla, tekstillä ja suunnittelulla.

28 Lahjat

Isänpäiväsuklaa ja suklaata

Isänpäivä on erityinen päivä, ja mikä olisikaan parempi tapa yllättää isäsi kuin herkullinen, persoonallinen suklaalahja! Henkilökohtaiset suklaat ovat täydellinen tapa osoittaa rakkautta ja arvostusta isääsi kohtaan: ne ovat huomaavaisia, ainutlaatuisia ja herkullisia.

Herkullisin isänpäiväsuklaa

Suklaalahjapakkaukset ovat erinomainen valinta isänpäivälahjaksi, koska niitä on helppo löytää ja niitä on monenlaisia. Valittavanasi on paljon vaihtoehtoja aina hienoilla praliinoilla täytetyistä deluxe-laatikoista joihinkin rakastetuimpiin suklaamerkkeihin.

Tässä muutamia premium-valintojamme:

  • Jättimäiset suklaapatukat, joissa on isäsi nimi ja valokuva.
  • Henkilökohtaiset lahjapakkaukset, joissa on pralineja ja erityinen viesti isällesi hänen päivänsä kunniaksi.
  • Suklaa, johon on painettu syötävä valokuva

Ja paljon, paljon muuta!

Isänpäivän suklaamerkit

Toinen loistava vaihtoehto isäsi yllättämiseen isänpäivänä on antaa hänelle hänen suosikkisuklaamerkkinsä suklaata. Olipa hänen mieltymyksensä sitten tumma suklaa tai maitosuklaa tai gourmet-makuja, kuten merisuolakaramellia tai nugattia, voit löytää jotain erityistä juuri hänelle. Isänpäiväsuklaamerkkejämme ovat Milka, Côte d'Or, Kit Kat, Toblerone, Tony Chocolonely ja Celebrations.

Kaikki tuotemerkit voidaan personoida nimellä, valokuvalla ja/tai tekstillä. Tämä tekee siitä täydellisen lahjan, jolla voit kiittää isää kaikesta siitä, mitä hän on tehnyt vuoksesi.

Kaiken kaikkiaan ei ole pulaa tavoista, joilla voit yllättää isäsi upealla isänpäiväsuklaalahjalla. Mahdollisuuksia on loputtomasti: löydät täydellisen, isän persoonallisuutta kuvastavan persoonallisen suklaarasian tai etsit ylellisiä, korkealaatuisia suklaita, jotka on valmistettu ensiluokkaisista raaka-aineista! Valitsitpa mitä tahansa, isäsi varmasti rakastaa sitä - eikö ajatus olekin tärkeintä?