Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Odotatko lasta ja haluat yllättää läheisesi? Paljasta vauvauutiset ainutlaatuisella tavalla ja löydä kaikki lahjamme raskauden ilmoittamiseen!

45 Lahjat

Babyshower- ja varpajaislahjat

Se on nyt varmaa: odotat vauvaa! Voit käydä ultraäänessä ja nähdä pienokaisen ensimmäistä kertaa noin 8. viikon kohdalla. Tämän ihanan uutisen pitäminen omana tietonaan on tuleville vanhemmille todella vaikeaa, joten ilouutinen halutaan jakaa perheen ja ystävien kanssa mahdollisimman pian. Monet ihmiset odottavat, että ensimmäiset 12 viikkoa ovat kuluneet, ennen kuin kertovat asiasta muille, mutta sitten onkin aika ilmoittaa raskaudesta! Kerro työkavereillesi ja tuttavillesi ‒ jaa ilo kaikkien kanssa.

Monet tulevat vanhemmat haluavat ilmoittaa raskaudesta omaperäisellä tavalla. He saattavat esimerkiksi antaa yksilöidyn lahjan valokuvalla ja/tai suloisella tekstillä. YourSurprise tarjoaa laajan valikoiman tällaisia hauskoja lahjoja, jotka voidaan personoida. Mikä olisikaan hauskempi tapa ilmoittaa vanhemmillesi, että heistä tulee isovanhemmat, kuin tehdä se yksilöidyllä vauvan bodylla?

Täydelliset lahjat, kun haluat kertoa raskaudesta

Raskaudesta kertominen saa jokaisen kuulijan liikuttumaan. Jos sinulla on ultraäänikuva, painata se lahjaan ja anna jollekulle, jolle haluat kertoa suuren uutisen aivan erityisellä tavalla. Vauvan bodyt, tutit ja palapelit ovat suosittuja vaihtoehtoja.

Lahjasetin kokoaminen

Jos haluat kertoa uutisen vieläkin näyttävämmin, kokoa hauska lahjasetti tuleville isovanhemmille, tädeille ja sedille. Voit lisätä settiin yksilöidyn puukortin ja tutin haluamallasi tekstillä. Laita ne hienoon pakettiin ja pyydä heitä avaamaan lahja! Katso, kuinka he yllättyvät avatessaan paketin.

Kerro isovanhemmille, ystäville ja sukulaisille hauskalla tavalla

Jos vauvalla on vanhempi veli tai sisko, pue hänelle t-paita, joka kertoo, että hänestä on tulossa isoveli tai isosisko, kun vierailet ystävien tai sukulaisten luona. Istu alas ja katso, kuka läheisistäsi huomaa paidan ensimmäisenä!

Vinkki: Yksilöity vauvan body kuvalla ja nimellä

Kaikki tietävät, että bodyt ovat tyypillisiä vauvanvaatteita. Siksi ne ovatkin täydellinen tapa ilmoittaa raskaudesta. Valitse pienin koko ja unisex-väri, kuten oranssi, punainen, valkoinen tai vihreä. Lisää haluamasi yksilöinti pitäen mielessä, kenelle lahja on. Lahjan saaja yllättyy varmasti!

Vinkki: Saranoitu valokuvataulu kuvalla ja tekstillä

Kauniit valokuvat ansaitsevat upean esillepanon. Toteuta tämä YourSurprisen saranoidulla valokuvataululla, joka sopii hienosti hyllylle, ikkunalaudalle tai pöydälle. Se on loistava vaihtoehto tavalliselle valokuvakehykselle. Lisää ultraäänikuvasi haluamaasi malliin ja lisää henkilökohtainen viesti. Lisää vielä laskettu aika, niin lahjasta tulee aivan erityinen.

Vinkki: Kortit koko perheelle

Jos haluat kertoa perheellesi ja ystävillesi iloiset uutiset samanaikaisesti, teetä kullekin heistä yksilöity kortti, johon on lisätty ultraäänikuva sekä oma viestisi. YourSurprise tarjoaa useita erilaisia kortteja. Jos et kuitenkaan halua lisätä ultraäänikuvaa, meillä on paljon kivoja malleja, joista voit valita mieleisesi.