Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Äidiksi tuleminen ja ensimmäisen äitienpäivän juhliminen ovat todella erityisiä hetkiä! Tiedätkö jonkun, joka viettää ensimmäistä äitienpäivää? Yllätä hänet ainutlaatuisella, henkilökohtaisella lahjalla!

92 Lahjat

Olet nähnyt 48 / 92 lahjaa

Mitä ostaa ensimmäistä äitienpäivää varten?

Ensimmäinen äitienpäivä tuo mukanaan lukemattomia uusia tunteita, tuntemuksia ja kokemuksia yhdessä. Se on tilaisuus antaa uudelle äidille arvostuksen, rakkauden ja tunnustuksen osoituksia hänen rohkeudestaan tällä uudella matkalla. Olitpa sitten hänen kumppaninsa, läheinen ystävä tai perheenjäsen, täydellisen lahjan löytäminen ensimmäisenä äitienpäivänä tulee keinoksi osoittaa, kuinka paljon häntä ihaillaan ja rakastetaan. Etsitkö ideoita siitä, mitä antaa tänä erityisenä päivänä? Tutustutaanpa muutamiin upeisiin vaihtoehtoihin.

  • Hanki lahja vauvalle: Kyseessä on hänen ensimmäinen äitienpäivänsä, joten miksi et yllättäisi äitiä hankkimalla vauvalle tarpeellista tavaraa? Voit harkita uusia vaatteita, vauvanhoitotarvikkeita tai jopa erityistä lelua. Lahjan huomaavaisuus ei ainoastaan ilmaise arvostustasi hänen uutta rooliaan kohtaan, vaan myös osoittaa, että olette yhdessä panostaneet vauvan hyvinvointiin.
  • Hanki erityinen lahja juuri hänelle: Tämä päivä on loppujen lopuksi hänen äitiytensä juhlaa. Harkitse lahjoja, jotka hemmottelevat häntä ja antavat hänelle mahdollisuuden rentoutua. Kotikylpyläpaketti tai ylellinen kylpytakki voivat olla ihanteellisia. Voit myös valita yksilöllisen korun tai kahvimukin, jossa on hänen uusi "äiti"-nimikkeensä. Tällaiset lahjat voivat todella korostaa henkilökohtaista ja tunnesiteitä teidän kahden ja uuden vauvan välillä.
  • Yllätä hänet perinteisellä lahjalla: Klassiset äitienpäivälahjat tekevät aina vaikutuksen. Kauniit kukkakimput tai herkulliset suklaat ovat aina hyvä vaihtoehto. Nämä perinteiset lahjat voivat tuoda hymyn hänen kasvoilleen hänen ensimmäisenä äitienpäivänään.
  • Kulje hänen kanssaan muistojen polkua pitkin: Tee hänen ensimmäisestä äitienpäivästään ikimuistoinen viemällä hänet muistojen polulle. Kokoa kaunis valokuva-albumi, jossa on kuvia hänen raskausaikansa ja vauvan ensimmäisten päivien ajalta. Voisit myös kirjoittaa hänelle sydämellisen kirjeen, jossa kerrot havainnoistasi ja tunteistasi matkalla, jonka olette molemmat kulkeneet. Nämä suloiset, henkilökohtaiset yksityiskohdat voivat tehdä yksinkertaisesta lahjasta unohtumattoman muiston.

Ensimmäisen äitienpäivän lahjaideat aviomieheltä

Oletko koskaan kysynyt itseltäsi: Miten voin yllättää vaimoni hänen ensimmäisenä äitienpäivänään?

Ihanteellisen ensimmäisen äitienpäivälahjan löytäminen voi usein osoittautua pelottavaksi tehtäväksi. Hieman huomaavaisuutta käyttämällä siitä voi kuitenkin tulla sydämellinen ele, joka säilyy hänen mukanaan koko elämänsä ajan. Seuraavassa on muutamia ensimmäisen äitienpäivän lahjaideoita, joita hän ei tule unohtamaan:

  1. Kukkakimppu ja henkilökohtainen kortti, jossa on kuva hänestä ja vauvasta.
  2. Henkilökohtainen avaimenperä, jossa on muisto päivitetystä perheestä.
  3. Kaiverrettu avaimenperä, johon on kaiverrettu vauvan syntymäaika tai teksti, kuten "Paras äiti".
  4. Tuoksukynttilä, jossa on hänen nimensä.
  5. Söpö ja värikäs yksilöllinen tyyny
  6. Painettu fleecepeitto valokuvalla