Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Me kaikki käytämme avaimiamme usein, joten kun luot henkilökohtaisen avaimenperän, luot kätevän lahjan itsellesi tai rakkaallesi joka päiväiseen käyttöön. Valitse laajasta valikoimasta avaimenperiä eri muodoissa ja materiaaleissa. Voit personoida ne valitsemallasi kuvalla ja/tai tekstillä.

34 Lahjat

Avaimenperä omalla kuvalla tai nimellä

Jos on olemassa yksi esine, jonka me kaikki välttämättä tarvitsemme, on se avaimenperä! Jotkut meistä kiinnittävät siihen vain yhden avaimen, toisilla taas on käytännössä kymmenen avainta yhdessä nipussa! Avaimenperä on korvaamaton lisävaruste, joka voidaan pienen yksityiskohdan avulla uniikiksi ja hauskaksi.

Yoursurprisella sinulla on mahdollisuus luoda jokaiselle sopiva henkilökohtainen avaimenperä, sillä meiltä löydät niitä monissa muodoissa ja materiaaleissa, sekä voit käyttää erilaisia yksilöintitapoja avaimenperän personointiin.

Suunnittele uniikki avaimenperä, jossa on haluamasi kuva tai nimi. Avaimenperä on täydellinen lahja: pieni lahja, iso ele! Meillä on valikoimassamme paljon erilaisia avaimenperiä, kuten sydänavaimenperiä, jaettavia sydänavaimenperiä (yksi puolikas kummallekin), kuva-avaimenperiä ja pehmoleluavaimenperiä. Kaikki avaimenperämme voidaan yksilöidä lisäämällä haluamasi kuva ja/tai nimi. Loistava lahja parhaalle ystävällesi, äidillesi tai poikaystävällesi! Kenet haluat yllättää yksilöllisellä avaimenperällä?

Avaimenperä kuvalla

Avaimenperä kuvalla on taatusti persoonallinen lahja. Voit valita muodon ja koon itse sekä lisätä suosikkikuvasi ja/tai haluamasi tekstin kuvaohjelmassamme. Me kaiverramme tai painamme luonnoksesi avaimenperään. Yksi suosituimmista avaimenperistämme on tuntolevyä muistuttava avaimenperä. Meillä on tarjolla myös klassisia suorakulmaisia muoviavaimenperiä, joissa on kuva kummallakin puolella. Lisää kuva lapsistasi, kumppanistasi, kissastasi, koirastasi, lapsenlapsistasi... mahdollisuudet ovat rajattomat.

Avaimenperä kuvalla isoäidille ja isoisälle

Kuvalla varustettu avaimenperä on loistava lahja isoäideille ja isoisille. Ota hieno valokuva kaikista lapsenlapsista ja anna meidän lisätä se avaimenperään tai sen päälle. Tällä tavalla he ajattelevat lapsenlapsiaan aina napatessaan avaimet mukaansa!

Avaimenperä nimellä

Kuvalla varustetun avaimenperän lisäksi me tarjoamme myös avaimenperiä, joihin voit lisätä haluamasi nimen. Valikoima sisältää kaikkea nahkaisista avaimenperistä hopeanvärisiin avaimenperiin, joihin voidaan tehdä kaiverrus. Vinkki: tilaa jokaiselle perheenjäsenellesi oma nimikoitu avaimenperä, jotta avaimenne eivät enää koskaan sekoitu keskenään! Jos haluat yllättää jonkun erityisen, voit tehdä avaimenperästä yksilöllisen söpöllä pehmolelulla. Lisää hänen nimensä tai oma nimesi esimerkiksi kirahvin, nallen tai koiran yllä olevaan t-paitaan.

Jaettava sydänavaimenperä

Mahtava idea on myös jakaa sydämenmuotoinen avaimenperä rakkaasi kanssa. Tämä avaimenperä sisältää kaksi sydämen puolikasta, yhden kummallekin. Täydellinen tapa näyttää, että kuulutte toisillenne! Voit jakaa tämän avaimenperän myös bestiksesi kanssa näyttääksesi hänelle, kuinka paljon arvostat hänen ystävyyttään. Kumpaankin sydämen puolikkaaseen voidaan kaivertaa nimi tai teksti, joten voit luoda erityisen lahjan suosikki-ihmisellesi tuossa tuokiossa.

Avaimenperä tupaantuliaislahjana

Uuden korin avaimet ovat yksi jännittävimmistä asioista ja varsinkin, jos muutat ensimmäistä kertaa yksin tai kumppanisi kanssa asumaan. Usein emme ajattele avaimenperän ostamista tuparilahjaksi, mutta se onkin loistava lahja uuden kodin omistajalle! Kun haluat antaa kumppanillesi oman kotisi avaimet, henkilökohtainen avaimenperä erityisellä viestillä tai kuvalla on loistava tapa kutsua hänet jakamaan koti kanssasi.

Jos ystäväsi, tyttöystäväsi, siskosi tai veljesi on muuttamassa uuteen asuntoon, tarvitset hauskan ja persoonallisen tupaantuliaislahjan. Kuva-avaimenperä on täydellinen lahja, sillä he voivat kiinnittää siihen uuden asuntonsa avaimen. Lisää valokuva kätevässä kuvaohjelmassamme, ja me teemme loput. Laadukkaasti valmistettu avaimenperä on taatusti menestys!

Persoonalliset avaimenperät kaikkiin hetkiin

Jos tiedät jonkun, joka on ostamassa uutta autoa tai joka on juuri saanut ajokortin, ei ole parempaa lahjaa kuin henkilökohtaisen avaimenperän antaminen! Avaimenperä on myös mukava lahja mopo- tai moottoripyöräkortin saaneelle. Voit liittää siihen hauskan valokuvan a yllättää ajolisenssin suorittaneen esineellä, joka pysyy hänellä aina mukanaan!

Avaimenperä on myös täydellinen lahja hajamielisille, eli heille jotka ovat jälleen kerran hukanneet kotinsa avaimet... Sitten on niitä romanttisia ihmisiä, jotka eivät millään voi irtautua rakastamistaan ​​ihmisestä - luo heille lahjaksi samanlaiset avaimenperät. Voit kirjoittaa avaimenperään vaikkapa ikimuistoisen lauseen, henkilön nimen tai jopa lisätä valokuvan.

Nahkainen avaimenperä

Nahkaisia avaimenperiä on saatavilla eri muodoissa ja väreissä. Meillä on tarjolla nahkainen avaimenperä kuvalla, sekä nahkainen avaimenperä sydämenmuotoisella kiinnitettävällä kuvanepparilla. Kuvaneppari voidaan napsauttaa helposti kiinni avaimenperään ja se voidaan myös vaihtaa, joten voit muokata avaimenperää halutessasi.

Oman avaimenperän luominen

Jos haluaisit luoda oman avaimenperän, mutta et tunne itseäsi tarpeeksi luovaksi, älä huoli! Apunasi on YourSurprisen helppokäyttöinen kuvaohjelma. Voit luoda ainutlaatuisen avaimenperän haluamallasi kuvalla, tekstillä, nimellä tai logolla käden käänteessä. Valitse jokin kauniista avaimenperistämme ja aloita heti!

Edullinen mutta käytännöllinen avaimenperä

Meiltä löydät edullisia avaimenperiä, jotka voit personoida valokuvallasi, nimelläsi ja/tai tekstilläsi. Tiesitkö, että voit lisätä tilaukseesi myös ilmaisen kortin? Näin voit lähettää lahjan suoraan vastaanottajalle.

Logolla varustettu avaimenperä yrityksesi mainostamiseen

Avaimenperät eivät ole vain mukava lahja ystäville ja tuttaville, vaan ne ovat myös loistava tavara yrityksesi mainostamiseen. Voit ostaa logoavaimenperiä suuremman määrän ja saada niistä tarjouksen. Loistava lahja tilaisuuksiin, juhlahetkiin tai messuille. Logon painaminen avaimenperään on todella helppoa. Lisää logosi online-editoriimme, niin tulostamme sen avainnippuun puolestasi!