Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Valikoima vesipulloja, jotka on personoitu valitsemallasi valokuvalla tai tekstillä. Luo oma Juomapullo omalla kuvalla, jossa voit säilyttää suosikkisi kuumia ja kylmiä juomia.

16 Lahjat

Juomapullot nimellä tai kuvalla

Kätevä juomapullo, johon mahtuu tarpeeksi vettä, kahvia tai teetä päivän ajalle, on tärkeä varuste sekä kouluun, töihin että vapaa-ajalle. Haluatko antaa lahjaksi käytännöllisen pullon ja tehdä siitä vieläkin erityisemmän? Meillä voit suunnitella juomapullon omalla nimellä tai valokuvalla. Löydät meiltä useita erilaisia yksilöitäviä pulloja sekä termosmukeja, jotka voit suunnitella kaikki omalla painatuksella. Luo ainutlaatuinen juomapullo helposti verkossa!

Vesipullot nimellä tai valokuvalla

Valikoimassamme on useita erilaisia vesipulloja lapsille ja aikuisille, jotka ovat hyödyllisiä moneen tilanteeseen: urheiluun, matkalle, työpaikalle ja retkeilyyn. Vesipullot on valmistettu vahvasta alumiinista joten ne ovat hyvin kestäviä. Kaikissa vesipulloissa on korkki, joka suojaa juomaputkea lialta. Pullojen sisältö on 500 ml, eli enemmän kuin tarpeeksi! Valitse pullon kylkeen kaunis desing onlin-editorissamme, lataa oma valokuvasi tai lisää nimi pulloon, ja ainutlaatuinen vesipullosi omalla painatuksellasi on valmis hetkessä!

Termosmuki kuvalla tai nimellä

Jos vietät aikaa tien päällä ja haluaisit ottaa mukavan kuuman tai kylmän juoman mukaasi, tarvitset sitä varten kätevän termosmukin. Termosmukimme pitää kuuman juomasi lämpimänä jopa 6 tuntia, eli riittävän pitkän ajan junamatkalle tai automatkalle! Termosmuki on valmistettu valkoisesta alumiinista ja siinä on musta kahva. Voit huuhdella termosmukin helposti käsin. On parempi olla pesemättä termosmukia astianpesukoneessa, jotta kuppi pysyy kauniimpana pidempään. Voit suunnitella termosmukin valitsemallasi kuvalla ja tekstillä/nimellä.

Termospullo bambukorkilla

Tyylikkäät bambukorkilla varustetut juomapullomme on valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä. Pullo pitää juoman kylmänä jopa 24 tunnin ajan tai lämpimänä 12 tunnin ajan. "Hopean" lisäksi näitä pulloja on saatavana myös valkoisina. Voit tulostaa termospulloon painatuksen omalla valokuvalla, nimellä, tekstillä tai logolla. Tutustu hauskoihin ja tyylikkäisiin malleihimme online-editorissamme ja luo uniikki pullo hetkessä.

Lasten juomapullot painatuksella

Meillä on tietysti myös kokoelma hauskoja juomapulloja lapsille, jotka voi ottaa mukaan kouluun tai päiväkotiin. Lasten juomapulloja on saatavana sinisen ja vaaleanpunaisen sävyisinä. Ne on valmistettu erittäin vahvasta BPA-vapaasta muovista. Valitse pulloon hauska design, kuten flamingo, kettu, koala-karhu, leijona tai valas, ja lataa lapsesi suosikkikuva sekä lisää hänen nimensä. Lasten juomapullo omalla nimellä on ihanteellinen, mikäli lapsesi on hukannut usein oman pullonsa – nyt omistaja löytyy helposti!

Suunnittele oma juomapullo painatuksella hetkessä

Voit helposti suunnitella oman vesipullon, termosmukin tai termospullon verkossa YourSurprise.fi-sivustolla. Valitse muokattava tuote ja käynnistä editori. Valitse yksi hauskoista malleistamme, lataa oma valokuvasi ja lisää nimi tai teksti. Valmistamme pullosi nopeasti ja laadukkaasti.