Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Tee joulukuusesta erityisen hieno tänä vuonna käyttämällä joulukoristeitamme, jotka voidaan muokata omalla valokuvalla ja/tai tekstillä. Ainutlaatuinen lahja vuoden upeimpaan aikaan!

35 Lahjat

Kun yöt lähestyvät ja joulu lähestyy, ajatuksemme kääntyvät luonnollisesti juhlallisiin koristeisiin, jotka luovat lämpimän ja kutsuvan ilmapiirin. Mutta oletko koskaan miettinyt, miten paljon iloa ja persoonallisuutta persoonalliset joulukoristeet voisivat tuoda kotiisi? Kuvittele, miten ihastuneita läheisesi ovat, kun he näkevät joulukoristeet, joissa on heidän omia valokuviaan, tai puiset koristeet, joihin on kaiverrettu sydämellisiä viestejä. Se on ainutlaatuinen tapa juhlistaa jouluaikaa, joka todella erottaa sisustuksesi muista.

Tuo joulun taikaa phenkilökohtaisilla joulupalloilla.

Oletko koskaan miettinyt, miksi joulu tuntuu niin taianomaiselta? Johtuuko se tuikkivista valoista, lumen peittämistä ikkunoista vai iloisista soinnuista, jotka täyttävät ilman? Meidän mielestämme joulun tunnelman sytyttävät henkilökohtaiset yksityiskohdat. Mikä voisi olla henkilökohtaisempaa kuin omien persoonallisten joulupallojen luominen?

Minkälaisia yksilöllisiä joulukoristeita on olemassa?

On monia tapoja personoida ikiomat joulupallosi. Joulukuusi ei ole koskaan näyttänyt ainutlaatuisemmalta!

  • Läpinäkyvät Joulupallot valokuvalla: Näiden pallojen läpinäkyvään palloon voit kätkeä lempimuistojasi. Kuvittele, että voit palata näihin muistoihin joka joulu, kun ripustat ne kuuseen! Helmiä on saatavana alkaen 1 kpl.
  • Keraamiset pallot, joissa on valokuva: Keraamiset koristeelliset pallot: valokuvalla: Nämä pallot eivät ole vain huomiota herättäviä, vaan ne tuovat myös tyylikkyyttä joulukuuseen. Voit halutessasi painattaa valokuvan keraamiseen pintaan, jolloin niistä tulee kaunis ja kestävä muisto. Keraamiset pallot ovat saatavana valkoisina, 2, 4 tai 6 kappaleen sarjoina.
  • Hopeanväriset tai punaiset lasiset pallot, joihin kaiverretaan nimi tai teksti: Nämä ovat todella tyylikäs valinta. Valitse väri - hopea viileän ja modernin ilmeen tai punainen perinteisemmän joulun tunnelman luomiseksi. Lisää sitten valitsemasi teksti tai nimi palloihin, niin saat persoonallisen ilmeen. Nämä pallot toimitetaan 2 tai 4 kappaleen sarjoina.

Kun saatavilla on niin laaja valikoima persoonallisia joulukoristeita, joulukuusi on yhtä ainutlaatuinen ja erityinen kuin muistot ja ihmiset, joita se juhlistaa. Eikö olekin ihana ajatus?

Miten voin personoida joulukoristeeni?

Prosessi on erittäin yksinkertainen, ja tulokset ovat todella upeita. Kuvittele, että kuusi on koristeltu ainutlaatuisilla palloilla, joista jokainen kertoo tarinan, herättää muiston tai yksinkertaisesti kantaa rakkaasi nimeä. Henkilökohtaisten joulupallojen avulla tämä voi toteutua.

  1. Valitse rihkamasi: Aloita valitsemalla koru, jonka haluat personoida. Palloja on monen muotoisia, kokoisia ja eri materiaaleista valmistettuja. Lasi-, keramiikka- tai jopa muoviset pallot voidaan kaikki personoida mieleiseksesi.
  2. Valitse muotoilu: Päätä, minkä tekstin tai kuvan haluaisit palloosi. Se voi olla nimi, viesti, päivämäärä tai jopa valokuva. Varmista, että muotoilu on selkeä ja yksinkertainen, jotta saat parhaat tulokset.
  3. Henkilökohtaistaminen: Luo suunnittelusi online editorissamme. Varmistamme, että se on korkealaatuinen ja toimitetaan valitsemaasi osoitteeseen.

Voit valmistaa joulukoristeita omaan kuuseesi tai antaa niitä perheelle ja ystäville ainutlaatuisina joululahjoina.

Koristele salit joulun valokuvakoristeilla

Joulupallot ovat tietenkin joulukoristeiden perikuva, mutta on olemassa paljon muitakin yksilöllisiä joulukoristeita.

  • Kaiverretut puukoristeet: Nämä ainutlaatuiset puukoristeet ovat 2D-pallokoristeen tai tähden muotoisia, ja niihin voidaan kaivertaa teksti ja jokin kauniista kuvioistamme.
  • Painetut valokuvakoristeet: Lisää suosikkikuvasi ainutlaatuisiin alumiinisiin joulukoristeisiin. Niitä on saatavana tähden tai pallon muotoisina, ja niissä on punainen nauha, joka tuo tyylikkyyttä!

Lisää yksilöllisiä joulukoristeita

Jos haluat tuoda joulun tunnelmaa kotisi jokaiseen osaan, miten olisi, jos lisäsit muita ainutlaatuisia yksilöllisiä joulukoristeita?

Henkilökohtaiset lumipallot

Oletko koskaan kuvitellut, että ottaisit suosikkimuistosi ja koteloisit ne maagiseen talven ihmemaahan? Nämä viehättävät kappaleet ovat joko klassisia palloja tai tyylikkäitä suorakulmioita, ja ne ovat ihania joulukoristeita, jotka ovat täynnä rakkaita hetkiä ja rakkaita ihmisiä. Lumipallot ovat loistava joululahja ja upea koriste-esine ympäri taloa.

Henkilökohtaiset joulusukat

Kukapa ei rakastaisi joulusukan roikkumista takan päällä, täynnä pieniä yllätyksiä, jotka odottavat löytäjäänsä? Kuvittele nyt, että tässä sukassa on vielä erikoisempi piirre: se on nimikoitu omalla nimelläsi! Joulusukat saavat entistäkin taianomaisemman ulottuvuuden, kun ne on personoitu.

Henkilökohtaisia joulusukkia on saatavana kahdessa upeassa mallissa: juuttisukkien maalaismainen viehätys ja puuvillan klassinen mukavuus.

Joulun adventtikalenteriTee joulun lähtölaskennasta entistäkin hauskempi ja jännittävämpi nuorille ja vanhoille! Hemmottele makeanhimoa suklaisella joulun adventtikalenterilla? Kuvittele, että heräät joka päivä herkulliseen suklaaherkkuun juuri sinua varten tehdyn adventtikalenterin sisältä.