Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Yksilöity sisustus on tapa tehdä kodista henkilökohtaisempi ja täynnä lämpöä. Tyynyt, kynttilät, kukat, seinäkoristeet ja monet muut esineet voidaan räätälöidä kotiisi tai rakkaidesi kotiin.

43 Lahjat

Kodin sisustuslahjat omalla kuvalla tai tekstillä

Jos sinulla on upea lomakuva, aivan ihana valokuva lapsistasi tai kaunis hääkuva, anna luovuutesi päästä valloilleen! On olemassa useita erilaisia tapoja laittaa valokuva esille. Voit esimerkiksi painattaa sen canvas-kankaalle, pleksilasille tai alumiinille. Tämän lisäksi meillä on sinulle monia muitakin omaperäisiä ideoita, joten jatka lukemista ja inspiroidu.

Teetä suosikkikuvistasi upea koriste seinällesi

Valokuvista voi tehdä monenlaisia hauskoja koristeita. Monet ihmiset painattavat valokuvansa canvas-kankaalle. Jos haluat jotain hieman erilaista, voit painattaa valokuvasi myös alumiinille tai pleksilasille, jotka ovat vähemmän tunnettuja, mutta yhtä lailla kauniita vaihtoehtoja. Valittavan materiaalin tyyppi riippuu valokuvastasi. Pleksilasille painetut kuvat ovat kiiltäviä, ja pleksilasi sopiikin hyvin valokuville, joissa on paljon syvyyttä. Alumiinilla saat aikaan hieman teollisemman ilmeen. Canvas-kangas on klassisempi vaihtoehto. Jos haluat jotain täysin erilaista, voit koota kollaasin valokuvapaneeleista. Tämäntyyppinen seinäkoriste koostuu 4, 6 tai 9 paneelista, jotka muodostavat kuvan yhdessä tai joista jokaisessa on eri kuva.

Valokuvakehykset

Jos et kuitenkaan halua valokuvaa seinällesi, vaan haluat mieluummin asettaa sen vaikkapa hyllylle, löydät myös tähän sopivat vaihtoehdot meiltä. Miten olisi kovasta kuitulevystä tehty teline, johon valokuvasi on painettu? Muita omaperäisiä ideoita ovat akryylinen valokuvapalikka, lasinen valokuvakehys, saranoitu valokuvataulu tai kuitulevystä tehty valokuvakehys.

Omaperäisiä koristeita pienempiin tiloihin

Valokuvasta ei aina tarvitse painattaa suurikokoista taulua, sillä voit luoda kotiisi myös pienempiä personoituja koristeita omalla kuvallasi. Miten olisi saippua-annostelija, jossa on valokuva lapsistasi tai perheen lemmikistä? Tai hauskat lasinaluset, joissa on kuvia häistänne? Viimeksi mainittu vaihtoehto olisi myös upea lahja pariskunnalle, joka juhlii vuosipäiväänsä. Meillä on tarjolla myös hauska yksilöity avainteline, joka takaa, että näet suosikkikuvasi aina, kun nappaat avaimet mukaasi. Muita hyviä vinkkejä ovat kaiverrettu peili sekä alumiini- tai puukoristeet, joissa on valitsemasi valokuva ja/tai teksti.

Yksilöidyt kynttilät

Jos etsit hauskaa tupaantuliaislahjaa tai lahjaa kynttilöitä rakastavalle ystävällesi, et voi mennä vikaan valitessasi personoidut kynttilämme. Tavallisten kynttilöiden lisäksi meillä on tarjolla lasikynttilöitä. Jos tarvitset suuren määrän kynttilöitä esimerkiksi lahjakasseja varten, tinarasiassa tulevat tuoksukynttilämme ovat täydellinen valinta. Rasiat voidaan yksilöidä valitsemallasi nimellä, valokuvalla, logolla ja/tai tekstillä, ja ne ovat todellisia katseenvangitsijoita.

Vauvan huoneen sisustus

Haluat varmasti tehdä pienokaisesi huoneesta ihanan ja kodikkaan upeilla koristeilla. Loistavia vaihtoehtoja ovat esimerkiksi paperinen lelukori, vaatenaulakko, lasten tuoli ja söpö tyyny. Voit lisätä huoneeseen myös ihanan vauvajulisteen, jossa on pienokaisen nimi ja tietoja hänestä, tai vaikkapa seinä- tai ikkunatarran. Valittavanasi on eri malleja, joihin voit lisätä vauvan nimen.

Koristeet sohvalle: tyynyt ja fleecehuopa

Jos olet varsinainen kotihiiri ja juot mielelläsi kupillisen kuumaa sohvalla lämpimään huopaan kääriytyneenä, meiltä löydät kaiken tarvittavan tähän. Meillä on erimuotoisia, -kokoisia ja -värisiä tyynyjä, joihin voit lisätä haluamasi valokuvan ja/tai tekstin. Jos haluat omaperäisen tavan pysyä lämpimänä, luo itsellesi ikioma yksilöity fleecehuopa.

Pöytäkoristeet: pöytäliina, lautasliinat ja tabletit

Jos olet järjestämässä illallisjuhlia, koristele pöytä vieraita varten. Koristeltu pöytä on kuin piste iin päälle ja takaa upean tunnelman. Tee pöytäliinasta, lautasliinoista ja tableteista yksilölliset valitsemallasi valokuvalla ja/tai tekstillä. Näin saat täydelliset puitteet tapaamiseen perheen tai ystävien kanssa.

Joulukoristeet

Joulu on täydellinen hetki sisustaa koti kauniilla koristeilla. Lisää joulukuuseen viimeinen silaus yksilöidyillä kuusenkoristeilla, joissa komeilee haluamasi valokuva ja/tai teksti. Ne ovat loistava tapa juhlia ja muistaa vauvan ensimmäistä joulua tai ensimmäistä jouluanne pariskuntana. Muista myös yksilöidyt lumisadepallomme, jotka ovat kauniin nostalgisia.