Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

13 Lahjat

Halal-suklaa ja makeiset lahjaksi

Halal-suklaa ja -herkut ovat usein suosituimpia lahjalahjoja, kun on kyse harkitusta lahjan antamisesta. Nämä makeat herkut sopivat täydellisesti lahjaksi, olipa kyseessä sitten uskonnollinen juhlapäivä tai erityinen tilaisuus.

Olemme koonneet luettelon kaikista halal-suklaista ja makeisista. Tiesitkö, että voit myös personoida ne? Näin sinulla ei ole vain halal-turvallinen tuote, vaan myös hieno lahja jollekin erityiselle henkilölle. Personoi pakkaus vastaanottajan nimellä tai valokuvalla unohtumattomasta muistosta.

Mitä ovat halal-suklaa ja makeiset?

Halal-suklaat ja makeiset valmistetaan ainesosista, jotka noudattavat islamilaisen ruokavaliolain määräyksiä, eli ne eivät sisällä sianlihatuotteita, alkoholia tai muita kuin halal-eläinperäisiä johdannaisia. Näistä herkuista voivat nauttia kaikki, sillä ne ovat vapaita eläinrasvoista ja keinotekoisista aromeista.

Halal-suklaat ja -herkut sopivat mainiosti lahjaksi ystäville tai perheenjäsenille, joilla on vahvoja uskonnollisia vakaumuksia tai ruokavaliorajoituksia.

Onko suklaa halal?

On tietenkin tärkeää varmistaa, että suklaa on halal-suklaata. Mutta onko kaikki suklaa halal?

Vastaus on ei. Vaikka suurin osa suklaasta olisikin halal-suklaata tai halal-sertifioitua, on olemassa joitakin suklaatyyppejä, jotka ovat haramia. Ne voivat esimerkiksi sisältää alkoholia tai muita kiellettyjä ainesosia, kuten eläinrasvoja.

Jotta voisit varmistaa, että valitsemasi lahja on halal, olemme listanneet kaikki halal-merkkimme, kuten Milka, Toblerone ja monet muut, yhteen!

Ovatko makeiset halal?

Jos sinun on luotava lahja itsellesi tai jollekin tutullesi, on tärkeää varmistaa, että se kunnioittaa omia tai vastaanottajan uskomuksia. Olet ehkä kysynyt itseltäsi: Ovatko makeiset halal?

Makeiset ovat yksi elintarviketyyppi, josta on aina vaikea tietää, onko se halal-turvallinen. Tämä johtuu siitä, että makeiset voivat usein sisältää eläinperäisiä ainesosia, kuten liivatetta.

Onneksi on olemassa joitakin turvallisia vaihtoehtoja, joilla on halal-sertifikaatti ja jotka sisältävät halal-ainesosia.

Tutustu halal-karkkeihimme ja personoi suosikkisi, jotta saat parhaan halal-lahjan!

Parhaat halal-suklaat ja makeiset: Halal-merkit

Olemme listanneet asiakkaidemme suosikit sinulle, tietenkin kaikki halal! Mukana on joitakin rakastetuimpia tuotemerkkejä.

  • Henkilökohtaiset Toblerone-suklaapatukat: saatavana koossa M, L, XL, XXL ja/tai teemakuvioituina

  • Valikoima Celebrations-suklaita, saatavana persoonallisessa pullossa tai tuubissa.

  • Henkilökohtainen XXL Twix-suklaapatukka

Halal-suklaat ja makeiset ovat täydellinen lahja, etsipä lahjansaaja sitten terveellistä välipalaa tai jotain makeannälkää tyydyttävää. Ne eivät ole vain herkullisia, vaan niissä noudatetaan myös islamilaisen ruokavalion tiukkoja lakeja ja käytetään luonnollisia ainesosia, joten voit olla varma, että lahjasi tuo iloa kenenkään arvoja tai uskomuksia vaarantamatta.