Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Lemmikit tarjoavat sinulle paljon rakkautta. Tästä syystä on tärkeää hemmotella lemmikkiäsi jollakin ainutlaatuisella. Jos taas etsit lahjaa koiria rakastavalle ystävällesi tai kissaansa rakastavalle kollegalle, löydät myös heille laajan valikoiman lahjoja!

Lahja koiralle

Jos haluat hemmotella rakasta koiraasi, voit tehdä sen useilla tavoilla. On kolme asiaa, joista koirat rakastavat eniten: leikkiä, nukkua ja syödä! Mitä tulee leikkiin, olemme varmoja, että osaat viihdyttää isoa koiraasi täysillä, mutta miksi et tekisi myös lepo- tai ruokailuhetkestä ainutlaatuisen?

Koiran kulho nimellä

Koirat rakastavat syödä, eikö niin?! Alkaako koirasi heiluttaa häntäänsä hulluna joka kerta, kun lähestyt ruokakulhoa? Tee ateriahetkestä vieläkin erityisempää yksilöllisellä kulholla koirille. Voit valita haluamasi koon, 160ml, 350ml tai 700ml, koirasi koon mukaan ja lisää koiran nimi ja malli. Voit myös valita haluamasi värin mustan ja valkoisen väliltä.

Koiransänky nimellä

Paikan, jossa rakas koirasi lepää, tulee olla puhdas, lämmin ja ennen kaikkea mukava. Mutta tiesitkö, että voit myös tehdä siitä ainutlaatuisen? Valitse paras tyyny koon mukaan ja personoi koiranpeti haluamallasi nimellä ja mallilla. Näet, koirasi on sinulle kiitollinen!

Lahja kissalle

Kissat ovat älykkäitä, eloisia ja suloisia kotieläimiä! Kissat tekevät elämästäsi erityisen ja heidän seuransa on parasta mitä voit toivoa. Ehkä kissasi tekee sinut joskus hulluksi, mutta rakkaudellasi kissaasi kohtaan ei silti ole rajoja. Kissat ansaitsevat myös ylimääräisen halauksen! Voit tarjoilla rakkaan kissasi ateriat kauniissa kulhossa, jossa on hänen nimensä. Henkilökohtaiseen kissan kulhoon mahtuu 160 ml ruokaa ja irrotettava osa voidaan pestä astianpesukoneessa. Näin se on aina puhdas ja käyttövalmis.