Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Suunnittele oma henkilökohtainen kassi valokuvilla, nimillä ja logoilla. Räätälöidyt kassimme ovat täydellinen lahja mihin tahansa tilaisuuteen, ja niitä on saatavilla eri väreissä ja erilaisina malleina.

6 Lahjat

Kangaskassit omalla painatuksella

Kangaskassit ovat nyt in! Se ei ole mikään yllätys, sillä niistä on tulossa lähes välttämättömiä ihmisten pyrkiessä säästämään ympäristöä ja käyttämään vähemmän muovia!

Kangaskassi omalla nimellä tai designilla

YourSurprisella voit teettää kangaskassin oman makusi mukaan. Saatavilla on kolme väriä: valkoinen, musta tai luonnonvärinen. Voit lisätä oman tekstisi tai valita valmiin mallin kuvaohjelmassamme.

Kangaskassi alkukirjaimella

Nämä yhdellä kirjaimella koristellut kangaskassit ovat erittäin suosittuja; niissä on ainoastaan nimesi ensimmäinen kirjain. Kuvaohjelmastamme löydät suurimman osan aakkosista eri tyyleillä, jotta voit painattaa itsellesi ikioman kassin.

Kangaskassi valokuvakollaasilla

Onko sinulla paljon ihania valokuvia ja haluat antaa jollekulle persoonallisen lahjan? Luo siinä tapauksessa kangaskassi omalla valokuvakollaasilla. Voit itse valita, kuinka monta kuvaa haluat ladata. Halutessasi voit painattaa kassiin myös tekstin tai nimen.

Kangaskassi kesäisellä painatuksella

Oletko lähdössä rannalle ja sinulta puuttuu vain kesäinen kassi? Teetä kangaskassi kivalla kesäisellä designilla ja olet valmis biitsille!

Kangaskassit yrityslahjana

Etsitkö sopivaa lahjaa yrityslahjaksi? Miten olisi logollasi ‒ tai vielä parempaa ‒ hauskalla tekstillä koristeltu kangaskassi? Kangaskassit ovat hauska lahja sekä antaa että saada. Ne ovat myös ympäristön kannalta oivallinen valinta, sillä ne auttavat ihmisiä käyttämään vähemmän muovipusseja.

Kangaskassit markkinointivälineenä

Kangaskassit ovat hyvä markkinointiväline ja ne sopivat myös jaettavaksi messuilla, kokouksissa tai tapahtumissa. Ehkäpä löydät myös sponsoreita, jotka voisivat täyttää kangaskassit kivoilla lahjoilla ja muuntaa ne ympäristöä säästäviksi lahjakasseiksi.

Super Hero -kassi lahjana työntekijöille

Onko henkilöstösi suoriutunut tehtävistään paremmin kuin hyvin? Ovatko työntekijäsi sinulle todellisia supersankareita? Yllätä heidät kangaskassilla, jossa on teksti SUPER HERO, hauska kuva ja heidän nimensä. Työntekijäsi arvostavat sitä varmasti!