Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Sinulla on varmasti monia kuvia hauskoista, rakastavista, hulluista, tunnepitoisista ja kaiken kaikkiaan unohtumattomista hetkistä. Luo ainutlaatuinen lahja näillä muistoilla, kuten valokuva-albumi, henkilökohtainen kalenteri, painettu canvas tai retrotyylisiä valokuvatulosteita. Tutustu kaikkiin räätälöityihin valokuvatulosteisiin ja löydä ainutlaatuinen lahja!

23 Lahjat

Kuvapalvelu - Yksilöidyt valokuvalahjat tulostettuina

Valokuvien ottamisesta ja kuvien jakamisesta on tullut todella helppoa ja hauskaa. Matkapuhelinten, tablettien tai digikamerojen ansiosta voimme ottaa minkä tahansa kuvan heti, mutta usein kuvat jäävät muistoksi vain laitteisiin. Yoursurprisen avulla saat tulostettua kaikki lempikuvasi ainutlaatuisiksi muistoiksi. Voit esimerkiksi luoda upean seinäjulisteen tai seinäkalenterin valokuvistasi muutamalla klikkauksella.

YourSurpriselta löydät monia formaatteja, materiaaleja ja esineitä, joihin voit painaa muistoksi suosikkikuvasi.

Seinäkalenterit omilla valokuvilla

Kaikilta meiltä löytyy seinältä kalenteri, jossa on usein hauska teema ja mukavia kuvia, yksi vuoden jokaiselle kuukaudelle. Jos mietit hyödyllistä ja hauskaa lahjaa, valitse mukautettava seinäkalenteri, johon voit lisätä valokuvan jokaiselle vuoden kuukaudelle ja yhden kuvan kanteen. Meiltä löydät teemakalentereita, kuten syntymäpäiväteemaisen kalenterin. Voit valita eri kokoisista kalenterista: meillä on kalentereita A3- ja A4-muodossa. Kalenteri on myös erittäin hyödyllinen lahja, jos etsit läksiäislahjaa työkaverille tai liikelahjaa yhteistyökumppanille.

Henkilökohtaiset valokuva-albumit

Ei ole parempaa tapaa järjestää kaikki kuvasi kuin kerätä valokuvat kauniiseen henkilökohtaiseen valokuva-albumiin. Voit luoda oman kuvakirjasi kokonaan tyhjästä tai inspiroitua monista tarjoamistamme teemakirjoista. Valokuva-albumit ovat kovakantisia ja voit valita kahdesta koosta: Medium ja XL; molemmissa on 170 gramman paperi ylellisellä viimeistelyllä. Päästä mielikuvituksesi valloilleen ja pidä hauskaa luomalla upea valokuva-albumi, joka on täynnä kauniita muistoja ja unohtumattomia tunteita.

Mukautettu canvas-taulu

Omasta valokuvasta tehty canvas-taulu on yksi helpoimmista tavoista tehdä kaunis ja omaperäinen lahja. Meillä on useita kokoja saatavilla, esimerkiksi suosittu neliön muotoinen 15 x 15 cm canvas tai suuri 70 x 50 cm kokoinen canvas. Jokaisen canvaksen paksuus on 4 cm, mikä takaa sen kestävyyden. Kaikissa tuotteissa on pinnoite, jonka takana olevalla aukolla canvas-taulu on helppo ripustaa ja se pysyy tukevasti seinällä.

## Valokuvapaneelit

Mukava vaihtoehto valokuvatauluksi ovat valokuvapaneelit, joihin voit myös lisätä suosikkikuvasi tai useampia. Yoursurpriselta löydät monia mahdollisuuksia luoda valokuvapaneelin:

- Valokuva kiillotetusta alumiinipaneelista ja harjatusta alumiinista: Chromaluxe-paneeli korkealaatuisesta alumiinimateriaalista, jossa on naarmuuntumaton pinnoite. Erittäin omaperäinen vuosipäivä- tai häälahjaksi.

- Forex-paneeli: tämä PVC-arkki mahdollistaa optimaalisen tulostuksen ja kestävyyden. Saatavilla eri kokoja, kaikki 1 cm paksulla paneelilla.

- Puupaneeli: Voit painattaa valokuvasi myös puulevyille. Voit vapaasti valita valokuvan suunnan paneelissa sekä haluamasi koon.

- Valokuva akryylista: todella omaperäinen lahja koristamaan kirjahyllyä. Sen paksuus on 2 cm, joten se pysyy pystyssä millä tahansa pinna tukevasti. Akryylikuva on täydellinen vlainta värivalokuville. Kaikissa paneeleissa on koukkujärjestelmä, joten lahjasi voidaan toimittaa syntymäpäiväsankarin kotiin valmiina ripustukseen kodin seinälle.