Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Tee vauvanvaatteista todella omaperäisiä valokuvan ja/tai tekstin avulla. Valitse söpöistä malleistamme ja luo vauvoille ja lapsille oma t-paita, ruokalappu tai muu hauska asuste!

12 Lahjat

Yksilöidyt vauvojen ja lasten vaatteet

Jos etsit ainutlaatuisia vauvojen tai lasten vaatteita, olet oikeassa paikassa. YourSurprise tarjoaa laajan valikoiman vauvoille ja lapsille tarkoitettuja vaatteita, jotka voidaan räätälöidä valitsemallasi tekstillä ja/tai valokuvalla.

Saatavana yhtenä kappaleena nopeasti. Tämä tarkoittaa, että pienokaisesi voi nauttia uusista vaatteistaan hetkessä.

Yksilöidyt vaatteet tekstillä

Kaikki vauvojen ja lasten vaatteemme voidaan räätälöidä valitsemallasi tekstillä. Voit lisätä lapsesi nimen tai valita erilaisista hauskoista malleista, kuten;

 • ''tough, cool, sweet''
 • ''little man''
 • '' I love (mum or dad)''
 • '' Mister .... ''
 • ''Miss ... ''
 • "I got it from my mama''
 • ''Little boss''
 • ''Little rebel''
 • '' ... is a cutie patootie''
 • ''Daddy’s little princess''
 • ''Smell you later, alligator''
 • ''Wild thing''

  Moniin malleihin voi lisätä valitsemasi nimen tai valokuvan!

  Yksilöity pipo, nukke ja ruokalappu

  Vauvojen ja lasten vaatekokoelmamme sisältää hauskoja lisävarusteita, kuten suloisia vauvan pipoja, nukkeja ja ruokalappuja. Jokainen lahja on saatavana laajassa väri- ja kokovalikoimassa, ja jopa nukkeen voi lisätä valitsemasi nimen!

  Pieni veli tai sisar tulossa

  Jos pikkuisestasi tulee pian isoveli tai -sisko, jaa upeat uutiset perheen ja ystävien kanssa todella ainutlaatuisella tavalla; luo yksilöity söpö ''Big brother'' tai ''Big sister'' -t-paita, jota tuleva isoveli tai -sisko voi käyttää. Läheisesi tulevat ihastumaan tähän!

  Siisti vauvan kylpypyyhe tai kylpytakki

  Kuivaa pienokaisesi söpöllä vauvan kylpypyyhkeellä (sisältää suloisen hupun) kylvyn jälkeen. Jos lapsesi on vähän vanhempi, yllätä hänet omalla kylpytakilla, joka on kirjailtu hänen nimellään! Vauvan kylpypyyhe ja kylpytakki ovat saatavana valkoisena, sinisenä ja vaaleanpunaisena. Lisää vain lapsesi nimi ja luo ainutlaatuinen lahja hetkessä. Tee kylpyajasta hauskaa!

  Söpö yksilöity vauvan potkupuku

  Yksi suosituimmista vauva-lahjoistamme on yksilöity potkupuku. Voit valita useista eri väri- ja kokovaihtoehdoista sekä valita pitkän tai lyhythihaisen version. Tarjonnassamme on jopa erityisiä "First Father’s Day" -potkupukuja yllätykseksi isälle isänpäivänä. Seuraavassa vain muutamia saatavilla olevista vaihtoehdoista:

 • ’My dad rocks’’
 • ‘’Happy First Father’s Day’’
 • ‘’Daddy’s First Father’s Day’’
 • ‘’The best dad ever’’
 • ‘’... loves daddy’’
 • ‘’Superdaddy’’
 • ‘’My daddy is the coolest’’

  Jos etsit vauvan potkupukua ensimmäisen äitipäivän lahjaksi, meillä on myös paljon siihen sopivia hauskoja malleja.

  Jos etsit lahjaa baby shower -juhliin tai kun näet vastasyntyneen pienokaisen ensimmäisen kerran, anna lahjaksi yksilöity potkupuku hauskalla tekstillä, kuten "Smell you later, alligator" tai "#stinkydiaper".

  Henkilökohtaiset hupparit ja t-paidat lapsille

  Jos poikasi tai tyttösi haluaa hupparin tai neulepuseron, jossa on heidän nimensä, voimme tehdä sen sinulle! Valitse lasten huppareista ja neulepuseroista, saatavana mustana, harmaana ja sinisenä. Tarjoamme kokoja 98-146. Jokainen huppari ja neulepusero voidaan räätälöidä valitsemallasi tekstillä ja/tai valokuvalla.

  Henkilökohtaiset vaatteet urheilutiimille tai ystäväporukalle

  Jos etsit yksilöllisiä puseroita tai t-paitoja urheilutiimille tai kaveriporukalle, olet oikeassa paikassa! Jos tilaat vähintään 10 vaatetta, voimme tarjota sinulle alennuksen. Voit yksilöidä jokaisen vaatekappaleen valitsemallasi tekstillä ja/tai valokuvalla.

  Pidä lastesi vaatteet hyvässä kunnossa pidempään

  Kaikki yksilöidyt lastenvaatteemme voidaan pestä 40 °C:ssa hellävaraisessa pesuohjelmassa. Varmista, että vaatteet pestään ja silitetään nurinpäin. Älä kuivaa vaatteita kuivausrummussa tai puhdista vaatteita kemiallisesti.