Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Kovamuovilasit omalla kuvalla ja/tai tekstillä

Kovamuovilasit ovat hyvä ja kestävä vaihtoehto laseille. Uudelleenkäytettävät kupit ovat helppoja pestä ja sopivat kaikkiin tilaisuuksiin.

Me YourSurprisella välitämme tuotteidemme laadusta sekä ympäristöstä. Tästä syystä lasimme on valmistettu kopolyesterista, ilman BPA:ta. Ne ovat täydellinen valinta heille, jotka etsivät ekologisesti kestävää lasia sekä terveydelle turvallista vaihtoehtoa laadusta tinkimättä.

Kuinka voit muokata uudelleenkäytettäviä muovilaseja?

Muovimaiset lasimme voidaan räätälöidä valokuvalla, tekstillä ja/tai kuviolla. Näin voit luoda lasistai tai lasisarjastai juuri sellaisen kuin haluat.

Tulostamme suunnittelusi lasille UV-sädetekniikalla ainutlaatuisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Halutessasi voit myös tulostaa yrityksesi logon tai lisätä valitsemasi nimen lasiin.

Erilaiset lasit eri hetkiin

Jokainen hetki ansaitsee sopivan lasin! Henkilökohtaisen uudelleenkäytettävän lasin avulla voit nauttia elämäsi tärkeistä hetkistä - nosta malja uniikkien muovimukien avulla, joissa on valitsemasi yksilöinti.

Meillä on valikoima räätälöityjä muovikuppeja eri käyttötarkoituksiin:

  • Uudelleenkäytettävä cocktaillasi: Luo suosikkicocktailisi ja nauti se persoonallisesta muovisesta cocktaillasista!
  • Uudelleenkäytettävä vesilasi: täydellinen lasi pöydän kattamiseen ainutlaatuisella tavalla!
  • Uudelleenkäytettävä viinilasi

Uudelleenkäytettävät muovimukit logolla

Etsitkö ainutlaatuista tapaa mainostaa yritystäsi? Ehkä etsit lasia järjestämääsi tapahtumaan tai haluat muistaa parhaita liikekumppaneitasi laseilla, joissa on yrityksesi logo. Voit lisätä logosi laseihin ja luoda uudelleenkäytettäviä muovikuppeja kaikkiin tilaisuuksiin!

Vinkki: luo logolla varustettuja muovikuppeja toimistollesi. Näin voit sanoa hyvästit muoville ja elää vihreämmin!

Jos etsit edelleen erilaista lasia, tutustu kaikkiin laseihimme, joihin voit lisätä haluamasi laserkaiverruksen.