Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Tee tästä ystävänpäivästä poikkeuksellinen erityisellä Valentiinipäivän suklaalahjalla , joka tuo hymyn rakkaasi kasvoille ja tyydyttää hänen makeanhimonsa. Personoi Valentiinipäivän suklaasi valokuvalla, tekstillä ja/tai nimellä.

30 Lahjat

Ainutlaatuiset yksilölliset ystävänpäivän suklaalahjat

Vuosi toisensa jälkeen, kun kalenteri kääntyy helmikuulle, ajatuksemme kääntyvät väistämättä yhteen klassiseen ystävänpäivälahjaan: suklaaseen! Ystävänpäiväsuklaata on tarjolla kaikissa muodoissa ja mauissa, eikä se koskaan onnistu tyydyttämään kaikkein kokeneimpia suklaaholisteja. Ystävänpäivään kuuluu yhtä olennaisesti kuin ruusut ja romanttiset illalliset, ja rakkauden päivää on vaikea kuvitella ilman Valentiinipäivän suklaan makeaa nautintoa.

Miksi suklaa on rakastetuin ystävänpäivälahja?

Ystävänpäivä on yksi rakastetuimmista lahjoista ystävänpäivänä. Mutta miten siitä tuli niin suosittu?

Ensinnäkin suklaa on olennainen lahja, kun halutaan ilmaista kiintymystä ja välittämistä. Erityisesti Valentiinipäivän suklaalla on erityinen tehtävä tuoda sydämet lähemmäksi toisiaan. Halusitpa sitten yllättää rakkaan ystäväsi herkullisella Valentiinipäiväsuklaarasialla tai hänen suosikkimerkkinsä jättimäisellä suklaapatukalla; kyse on siitä, mikä kelluttaa ystävänpäiväveneesi.

Suklaa on myös äärimmäisen monikäyttöinen. Ystävänpäivän suklaarasiasta, joka on täytetty praliinivalikoimalla, aina tumman suklaapatukan vankkaan syvyyteen, löytyy suklaatyyppi kaikille Valentiinipäivänä.

Lopuksi, suklaan tiedetään myös laukaisevan aivojemme endorfiinien ja serotoniinin, "onnellisuushormonien", tuotannon.

Ystävänpäivän suklaa kierroksella

Suklaa vaihtelee paitsi muodoltaan ja maultaan, siitä voi tehdä erityisen erikoisen lisäämällä siihen ainutlaatuisen yksityiskohdan: oman persoonallisuuden!

Tiesitkö, että Valentiinin suklaalahjamme voidaan personoida valokuvalla, nimellä ja/tai viestillä?

 • Valokuva tai valokuvakollaasi voidaan painaa suoraan suklaaseen syötävällä musteella tai pakkaukseen.
 • Suklaaseen tai suklaapakkaukseen painettu nimi tai viesti.

Paras suklaa ystävänpäiväksi: sydämenmuotoinen suklaa.

Oletko koskaan miettinyt, mikä on rakkauden perimmäinen symboli? Sydän, tietenkin! Tämä tarkoittaa, että ystävänpäivänä ei ole mitään parempaa kuin herkullinen sydämen muotoinen lahja.

Luo oma sydämenmuotoinen ystävänpäiväsuklaasi YourSurprisessa! Valitse seuraavista vaihtoehdoista:

 • Maito- ja valkosuklaa sydämen muodossa, johon on painettu syötävä valokuva.
 • Ystävänpäivän suklaasydän: 12 cm:n mittainen maito- ja valkosuklaasydän, jossa on kuvasi: valokuva, kollaasi, erikoisviesti tai nimi.
 • Sydämenmuotoinen Milka-suklaarasia: valikoima Milka-suklaita, joissa on hasselpähkinä-pähkinä-pähkinä-kermavaahtotäytettä sydämenmuotoisessa persoonallisessa rasiassa.

Ystävänpäivän suklaatoimitus

Jos etsit erityistä tapaa ilmaista rakkauttasi tänä ystävänpäivänä, Valentiinipäivän suklaatoimitus voi olla ihanteellinen ratkaisu.

Varsinkin jos et voi olla paikalla henkilökohtaisesti ja etäisyys pitää sinut erossa elämäsi rakkaudesta, valitse kotiinkuljetus ja yllätä ystäväsi! Yllätyksellisyys, joka syntyy, kun avaat paketin ja löydät sieltä herkullisia suklaita, tuo lisäjännitystä.

 1. Valitse toimitusosoite: Valitse osoite, johon haluat, että ihana lahjasi toimitetaan.
 2. Lisää henkilökohtainen viesti: Hyödynnä ilmaista korttipalveluamme ja lisää ilmainen sydämellinen viesti.
 3. Istu alas ja rentoudu: Kun olet selvittänyt yksityiskohdat, me huolehdimme siitä, että ystävänpäivän suklaalahjasi löytää tiensä erityisen ystäväsi sydämeen (ja käsiin).

Mitkä ovat parhaat suklaamerkit ystävänpäiväksi?

Tarjoamme henkilökohtaista suklaata eri tuotemerkeiltä, jotka sopivat jokaiseen makuun ja lämmittävät jokaisen ystävänpäivän sydämen.

Milka, Toblerone, Mars, Twix, Celebrations, Tony Chocolonely ja Côte d'Or ovat vain muutamia tunnettuja rakastettuja suklaamerkkejä, jotka voidaan personoida. Luo oma suklaalahjasi nopeasti ja helposti online-editorimme avulla.

Minkälaisia ystävänpäivän suklaarasioita on saatavilla?

Jos tunnet olosi hiukan hämmentyneeksi tarjolla olevien ystävänpäivän suklaarasioiden lukemattomasta määrästä, älä huoli. Voimme esitellä sinulle eri lajikkeita, jotta voit löytää täydellisen ystävänpäivälahjasi.

Klassinen ystävänpäivän praline-suklaarasia

Kun ajattelet ystävänpäivän suklaarasiaa, tämä on luultavasti ensimmäinen, joka tulee mieleesi. Valitse tyylikäs suklaarasia, kuten Milkan ja Lindtin suklaarasiat tai lahjapurkkimme, jotka on täytetty maitosuklaalla ja tummalla suklaalla.

Deluxe ystävänpäivän suklaarasia

Jos haluat tuhlailla hieman, ylellinen ystävänpäivän suklaarasia on juuri oikea vaihtoehto. Näissä kalliimmissa vaihtoehdoissa on henkilökohtainen lahjapakkaus, ja ne sisältävät gourmet-suklaata useissa eri mauissa.

Merkityt ystävänpäivän suklaarasiat

Jos parempi puoliskosi pitää tietystä suklaamerkistä, valitse sellainen:

 • Snickers-, Twix-, M&M's- tai Mars-lahjapakkaus.
 • KitKat-, Milka-, Toblerone-, Côte d'Or- tai Twix-suklaapatukan XXL-patukka.
 • Chokotoff-lahjapakkaus täynnä suklaakarkkeja
 • Côte d'Or -suklaa uudelleenkäytettävässä persoonallisessa lahjapurkissa.
 • Tony's Chocolonely- tai Milka-suklaa henkilökohtainen pahvinen lahjapakkaus.

Yhteenvetona voidaan todeta, että suklaa ystävänpäivälahja on enemmän kuin suloinen ele; se on ihanan maukas viesti rakkaudesta ja ihailusta.