Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Etsitkö pientä ystävänpäivälahjaa hänelle tai hänelle? Silloin löydät varmasti omaperäisen pienen ystävänpäivälahjan Yoursurprisesta, jokaiseen budjettiin meillä on sopiva pieni lahja ystävänpäiväksi.

152 Lahjat

Olet nähnyt 48 / 152 lahjaa

Smkaikki budjettiystävälliset ystävänpäivälahjat

Ystävänpäivä on sydämellinen rakkauden ja ilon juhla, johon liittyy usein tarve ilmaista tunteitamme harkitulla ystävänpäivälahjalla. Kiintymyksen osoittaminen ei kuitenkaan välttämättä vaadi ylellisiä lahjoja, jotka saattavat jättää taskuusi hieman kevyemmän olon kuin haluaisit.

Voit tehdä rakkauden päivästä unohtumattoman tilaisuuden pienelläkin ystävänpäivälahjalla. Uskokaa tai älkää, sydämestä tulevat lahjat voivat usein olla vieläkin merkityksellisempiä. Tärkeintä on valita täydellinen lahja, ei sen hinnan tai koon perusteella, vaan sen perusteella, mitä se edustaa ja merkitsee sinulle ja rakkaallesi.

Auttaaksemme sinua säästämään rahaa ja löytämään lahjan pienellä budjetilla, olemme tehneet valikoiman pieniä ja halpoja ystävänpäivälahjoja laadusta ja tunteista tinkimättä.

Mitkä ovat edullisia ystävänpäivälahjaideoita?

Jos huomaat murehtivasi kustannuksia ystävänpäivän lähestyessä, et ole yksin. Etsit lahjaa, joka kuvastaa tunteitasi täydellisesti, mutta ei silti tee lompakkoosi syvää reikää. On todellakin mahdollista löytää toivottavia ystävänpäivälahjoja, jotka ovat pieniä ja budjettiystävällisiä! Tässä muutamia edullisia ystävänpäivälahjoja:

 • Söpö ja pieni nallekarhu
 • Sydämen muotoinen magneetti, jossa on valokuva
 • Henkilökohtainen avaimenperä
 • Rakastettu teema Toblerone-suklaa
 • Henkilökohtainen tuoksukynttilä

Mitkä ovat pieniä ystävänpäivälahjavaihtoehtoja?

Useimmille ihmisille rakkaus ystävänpäivänä ei näy lahjan koossa, vaan sen takana oleva tunne ja ajatus on se, mikä todella merkitsee. On paljon pieniä mutta merkityksellisiä lahjoja, jotka voivat ilmaista rakkautesi. Joitakin pieniä ystävänpäivälahjaideoita ovat: nimellä varustettu riipus; kaiverrettu sytytin, jossa on kuva teistä kahdesta; henkilökohtainen taikamuki; sydämenmuotoinen avaimenperä, jossa on nimenne; rannekoru, johon on kaiverrettu nimikirjaimet; puinen sydän, jossa on erityinen rakkausviesti.

Mitkä ovat halpoja ystävänpäivälahjoja laadusta tinkimättä?

Joskus termi "halpa" yhdistetään virheellisesti huonompaan laatuun. On kuitenkin täysin mahdollista yllättää rakas puoliskosi tänä ystävänpäivänä huomaavalla lahjalla, joka on sekä pienikokoinen että lompakkoa säästävä. Tietenkin tinkimättä sen tunnearvosta ja merkityksestä.

Etsitkö halpaa Palentiinanpäivälahjaa hänelle tai naiselle? Tutustu näihin:

 • Kaiverrettu lamppu, johon on kaiverrettu rakkauden viesti tai nimi.
 • Rasia herkkua ystävänpäivän suklaata praliinia
 • Hauska sukkapari, jossa on valokuva
 • Olutpaketti, jossa on valikoima oluita
 • Painettu laatta valokuvalla
 • Henkilökohtainen valokuvapalapeli
 • Lumipallo valokuvalla

Mitkä ovat pieniä ystävänpäivälahjoja hänelle?

Onko kumppanisi mies, joka arvostaa sydämellisiä eleitä ystävänpäivänä? Jos näin on, saatat löytää itsellesi pienemmän, henkilökohtaisemman lahjavaihtoehdon, joka välittää rakkautesi ja kiintymyksesi.

Ajattele nahkalompakkoa, jossa on hänen nimensä tai kaiverrettu rannekoru, persoonallista kaiverrettua olutmukia, laatikkoa, jossa on valikoima retrovalokuvia, uutta hauskaa lippalakkia, jossa on hänen nimensä, pariskunnalle suunnattua ämpärilista-kirjaa tai laatikollista herkullisia Milka-suklaita.

Mitkä ovat pieniä ystävänpäivälahjoja hänelle?Jos yrität löytää täydellisen pienikokoisen lahjan hänelle tänä ystävänpäivänä, älä pelkää, sillä tarjolla on lukuisia fantastisia ja kustannustehokkaita vaihtoehtoja. Joitakin ideoita ovat: viinipullo, jossa on henkilökohtainen etiketti, teemuki, johon on kaiverrettu hänen nimensä, siemenpommisarja hänen omien kukkiensa kasvattamista varten, romanttinen valokuva-albumi, johon on koottu parhaat muistot, sydämenmuotoinen kello, henkilökohtainen valokuvakehys, sydämenmuotoinen henkilökohtainen peltirasia.